Arama sonuçlarınız

1. ragnarokkk

MUAYENE İÇİN ORİJİNAL PLAKA ÇIKARTMA ?

motosikletimi aldığım zaman app plaka mevcuttu üzerinde. Muayene zamanı geldi orijinal plakayı çıkartmam için ne tür bir yol izlemem gerekir ?
  2. ragnarokkk

Kuryelerin, Seni Geçeceğim Anlayışı.

istanbul'da motosiklet kullanan herkesin başına mutlaka geldiği bir olaydır. Lokantaların paket servis elemanlarını zaten biliyoruz, onları bu konuya dahil etmiyorum bile. Benim sinirlendiğim nokta köprü yollarında, otoyollarında rastladığımız genelde evrak kuryeliği yapan, ybr/cbf/tvs tarzı...
  3. ragnarokkk

Su yoğunlaşıp tekar yağmur olarak yağıyorsa, benzin neden yağmıyor - BİLENE YIKAMA

Su ısıda yoğunlaşıp daha sonra buharlaşıp tekrar yağmur olarak yağıyorsa, neden motorun içindeki benzin egzozdan salındıktan sonra buharlaşıp benzin bulutları şeklinde yağmıyor. Az önce bunu kafemizde tartıştık (TuSisters) bir kaç kelli felli eğitmenden doğru cevabı alabildik.Bilene yıkama...
  4. ragnarokkk

Iron 883 R - Hakkında Bilgisi Olan

Kardeşim motorunu satıp, iron 883 r almak istiyormuş. iron 883 hakkında bilgiye sahiptim fakat 883 r modelini hiç duymamıştım, var mı bilgisi olan ?
  5. ragnarokkk

Yalova Ucuz Pansiyon / Konaklama

bu pazar günü kız arkadaşımla yalova'ya gitmeyi planlıyoruz. 1 hafta kalacağız ucuz bir pansiyon arıyoruz içinde duşu olması yeterli ve bir yatak.. var mı bildiğiniz özellikle çınarcık taraflarında ucuz yolla konaklanacak bir yer ? yada çadır alıp mı gitsek ?
  6. ragnarokkk

Bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tt-yamaha-drag-star-x-vs-1100-custom-338074439/detay Böyle bir motorunuz olsa satar mıydınız, veya paranız olsa şuan almak ister miydiniz? nedense çok hoşuma gitti bu alet tek sorunu yüksek km'si sanırım. not:ilanı satan kişiyle alakam yoktur...
  7. ragnarokkk

Vergi Dairesinin Saat 16:00'da Vezneleri Kapatması

Bugün motorumu satacakken, 6 ayda bir ödenen vergisini yatırmadığım aklıma geldi ve saat tam 16.00'da vergi dairesine gittim fakat çalışan arkadaşlar sıra alma makinasını kapatmışlardı.Benim bildiğim 17.30'a kadar vaktimiz olduğuydu oradaki güvenlik görevlisi arkadaşa işimin acil olduğunu...
  8. ragnarokkk

kawasaki z800 vs yamaha mt09

iki motosiklet hakkında görüş ve fikirlerinizi almak isterim.. şehiriçi kullanımda hangisi daha iyidir. parça konusu,ikinci el satış vs gibi konularda da karşılaştırması nasıldır?
  9. ragnarokkk

Harley Davidson Eksozlarına Polis Ceza Yazıyor mu?

Merhaba harley davidson iron883-forty eight tarzı ülkemizde çok sık görülen ve genelde vance/hines model eksoz takan arkadaşlara soruyorum özellikle.. İstanbul'da genel olarak mt07 yada bu tarzda akrep-tiger-mivv vsvs. egzos takan arkadaşlar çok ceza yiyorlar, harleylerin seside epey çıktığı...
  10. ragnarokkk

FUAR ÇEKİLİŞİNDEN KAZANILAN DUCATİYİ ANINDA SATMAK

Herkesin kararına saygım vardır fakat onlarca kişinin katıldığı bu çekilişte,belki de herkesin hayalini süslediği ducatiyi kazanan arkadaşın; http://www.motobikeistanbulcekilis.com/#modal-form daha motorunu teslim almadan malum sitede ilana koyması...

Yeni mesajlar