Iron 883 R - Hakkında Bilgisi Olan

Kardeşim motorunu satıp, iron 883 r almak istiyormuş. iron 883 hakkında bilgiye sahiptim fakat 883 r modelini hiç duymamıştım, var mı bilgisi olan ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha sport görünüşe sahip, nightster tipi. Daha alçak ve ağırlık merkezi daha kıvrak olabilmesi için tasarlanmış, onun dışında pek fark yok. Görüntü + hissedilir derecede çeviklik farkı.
Teknik özellikleri falan 883 ile aynı diye biliyorum, vakti zamanında araştırmıştım, hatam varsa affola.

daha sport görünüşe sahip, nightster tipi. Daha alçak ve ağırlık merkezi daha kıvrak olabilmesi için tasarlanmış, onun dışında pek fark yok. Görüntü + hissedilir derecede çeviklik farkı.
Teknik özellikleri falan 883 ile aynı diye biliyorum, vakti zamanında araştırmıştım, hatam varsa affola.

parçaları falan iron 883 ile aynı mıdır? ilerde kaza bela durumunda kolay bulunur mu acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------

up up up up

yutubda vardır incelemesi tuğrul süner diye birisi mutlaka binin falan demişti tuğrul sümer yutubda videoları var motor kullanan biri

Motor şanzıman aynı. Amortisörler daha alçak, önde de çift disk var. R modelinin farkları bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar