Arama sonuçlarınız

1. firatness

130 km's giderken aynaya taktığım kask uçtu

Arkadaşlar kask üzerinde çizikler oluştu vizör baya çizildi nasıl onarabilirim kaskı? özellikle vizörü, kaskı takınca vizörde çizikler gözüküyor
  2. firatness

İşe gidip gelmek için 125 cc scooter?

kanuni Trodon sx 125 alınır mı? Buca-Bayraklı şehir hastanesi günlük git gel 70 km yapacağım? Fiyat 40 bin km 2500
  3. firatness

İşe Gidip Gelebilmek İçin Drift L Alınır Mı?

Merhabalar değerli ağabeylerim. İş yerim ile evim arasında bi 30-30 toplam 60 km var git-gel. aylık 4 bin otobüs kart masrafım var. drift l nin çakallığı çok. Km telini çıkartıyorlar ne bileyim vb vb ben hep rs200 kullandım düşüncem 2-3 ay bu motorla takılır sonra satar yoluma bakarım da. Şuan...
  4. firatness

Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz?

https://hizliresim.com/m81mdf6 Değerli abilerim 2023'den beri yediğim cezalar var. Doğru satıra bakmadığım için görememişim. Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz? toplam bor. 30 bin?
  5. firatness

Uzun Yolda Başımıza Olaylar Gelirse?

Dostlar örneğin İzmir-İstanbul yolculuğu yapıyorsunuz ve birden gaz teli koptu veya debriyaj teli veya motorun freni aksadı, bu gibi durumlarda uzun yola çıkmadan neler yapıyorsunuz bakım vb dışında? Uzun yola gideceğim, bir şey aksarsa çekici çok pahalı geliyor, otobüse yükleyip geri İzmir'e...
  6. firatness

Motor düşme sonrası çekişinde bir problem var

Dostlar rs200 ün bakımını yapalı 3 gün olmuştu, motor yan düştükten sonra çekerken çok titriyor artık, ufak gaza bastığımda direkt kendini ileri atardı şimdi titreyerek gaz yiyor
  7. firatness

Kaza Sonrası Araç Kiralama

6 gün önce karakolun önünde duran motoruma ters yönden gelen bir kadın vurdu, motorumda maddi hasarlar oluştu, sigorta polç ve belgeleri alıp servise bıraktım, 6 gündür ulaşım sorunu çekiyorum, iş-ev arası çok uzak, ben bu durumu karşı tarafa yansıtabilir miyim acaba? Henüz dosya açılmadı...
  8. firatness

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum. O zaman ben başlıyorum: Merhabalar ben...
  9. firatness

Karakolun Dibinde Duran Motoruma Vurdular!

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim Sizlerden Allah rızası için destek ve ilgi rica ediyorum. Sağlıkçıyım, çalışıyorken komşumun araması üzerine polisin kapıma geldiğini, ifadem için karakola gelmem gerektiği hakkında telefon aldım, apar topar gittim ki şırnaktan biri birini dolandırıyor, izmir...
  10. firatness

Motoru soğutamıyorum

Selamun aleyküm saygı değer abilerim, kardeşlerim. Rs 200 2023 13bin kilometrede motor var, az biraz zorlanmada motor ateş atıyor, filtreden filan mı acaba? İndikten sonra boşa alıp en az 10 dk fan çalışıyor ama fan hiç durmuyor, kendim kontak kapatıyorum, ne önerirsiniz?
  11. firatness

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Selamün aleyküm Abilerim, kardeşlerim, dün 60 km yol yapmak için Shell'den benzin alayım dedim, biraz ilerledikten sonra bi 5 km kadar motor arıza lambası yandı ve hiç geçmiyor, ne olmuş olabilir acaba, motoru 5-6 bin devirden fazla sıkmadan kullanan birisiyim
  12. firatness

Bu Lastik Pist Lastiği Mi? Kayma Yapar Mı?

Saygı değer abilerim, kardeşlerim Selamun aleyküm. Anlas Viento Sport lastikler takılmış 140-70-17 110-70-17 Lastikler ufak ıslaklıkta k.ç atıyor, öneriniz nedir? Lastik iyi mi? Götürür mü? Stoğa göre iyi gibi? Motoru 2023 Model 13,500 Km 110 bine aldım, içi açılmış mı bilmiyorum ama...
  13. firatness

Rs 200 İçin En İyi Yağ Nedir?

Saygı değer abilerim, kardeşlerim Selamun aleyküm. Rs 200 aldım ve yağını değiştireyim diyorum, kaç litre ve hangi marka model yağ alıp koysam iyi olur?, çok teşekkürler.
  14. firatness

Üstadlarım Motor Alacağım Yardımcı Olur Musunuz?

Değerli abilerim, kardeşlerim. Size baktığım ilanı atayım Rs200 model motor bakıyorum fakat biraz eski buyrun linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-tr-tek-13.500-orjinal-km-1241752171/detay Korkum şudur ki: Km düşük, sözde garajda yatmış motor ama yılı korkutuyor...
  15. firatness

Motorsiklette Düşük Km Ama Yıllı Motor?

Merhabalar, 2016 model bir Rs200 bakıyorum, motorun çıkış yılı 2016 fakat kilometresi 12000. Sizce tercih edilebilir mi?
  16. firatness

Forumda Yeniyim. Motor İhtiyacım Var

Değerli Büyüklerim, kardeşlerim. Selamun aleyküm, ben Fırat, 26 yaşındayım. saygılar, sevgiler. Bende daha önce Rs200 2016 model 70binkm vardı.. Dehşet bir kaza yaptım otobanda kamera olmadığı için ve ehliyetim olmadığı için kanıtlayamadım, şimdi A sınıfı ehliyetim var, 50 bin bütçem var..:)...

Yeni mesajlar