Forumda Yeniyim. Motor İhtiyacım Var

Değerli Büyüklerim, kardeşlerim.

Selamun aleyküm, ben Fırat, 26 yaşındayım. saygılar, sevgiler.

Bende daha önce Rs200 2016 model 70binkm vardı.. Dehşet bir kaza yaptım otobanda kamera olmadığı için ve ehliyetim olmadığı için kanıtlayamadım, şimdi A sınıfı ehliyetim var, 50 bin bütçem var..:) Drift l düşünüyorum fakat km telini söküp devam ediyorlar, ne önerirsiniz?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Sevgili kardeşim, hoşgeldin. Geçmiş olsun, bir daha kaza yapmamak için kendini geliştirmeni ve imkanın varsa eğitim almanı tavsiye ederim. Yoksa eğitmenlerin videolarını izle, internetten sürüş ile ilgili yazılar oku ve pratik yap. 50 bine alabileceğin motosikletler üç aşağı beş yukarı belli. Mondial, Tvs vb. markaların benzer modellerinden birini tercih edebilirsin. Ama ne alırsan al aman deyim egzosunu açayım, hava filtresini çıkarayım, aynaları sökeyim gibi antin kuntin işlere girmeden sür. Ekipmansız sürme

Sevgili kardeşim, hoşgeldin. Geçmiş olsun, bir daha kaza yapmamak için kendini geliştirmeni ve imkanın varsa eğitim almanı tavsiye ederim. Yoksa eğitmenlerin videolarını izle, internetten sürüş ile ilgili yazılar oku ve pratik yap. 50 bine alabileceğin motosikletler üç aşağı beş yukarı belli. Mondial, Tvs vb. markaların benzer modellerinden birini tercih edebilirsin. Ama ne alırsan al aman deyim egzosunu açayım, hava filtresini çıkarayım, aynaları sökeyim gibi antin kuntin işlere girmeden sür. Ekipmansız sürme
Sevgili abiciğim yazdıklarını pür dikkat okudum, öncelikle çok teşekkür ederim naif görüşün ve tecrübelerini paylaştığın için. Çok komik bir şey anlatayım abi :)) : Abi ben Rs200 ile ehliyetsiz istanbula gidip geldim, geldikten sonra A sınıfı ehliyetimi aldım :))

Motosikleti
D400
70.000 de ki motorla kaza yapmış anladım ben 🫡 çevirmeye takılmadan 70 km gidemiyoruz ehliyetsiz 70.000 gidebildiyse vallahi bravo 😁

hah dogru ben rs200 ün 70bin km hayatta kalma ihtimalini pek düşünmediğim için tecrübedir diye düşündüm :D motor 70bin imiş.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Motorun başına ne gelirse gelsin umrumda olmaz dersen şu 50-110cc aralığındaki karbüratörlü Çinli cublar her işini görür. Fiberli somunların ve vida sabitleyicilerin olsun yeter, 5.000 devir sonrası biraz fazla titriyorlar. Bakımlarını yaptığın sürece istediğin kadar içine edebilirsin motorun.

Motosikleti
DUKE 250
kilometre teli sökülmemiş bir motosiklet öneririz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar