Arama sonuçlarınız

1. U

Bursa İçi güvenilir Motosiklet Tamircisi Yardım !

Merhaba abilerim kardeşlerim, Kanuni bobcat sahibiyim motoru bilen bilir. Motora bir bakılması gerekiyor öncelikle motorun sesinde değişme oldu ve çekişi azaldı bunun için güzel bir ustaya göstermem gerekiyor ekstra olarak motora yenilikler yapmak istiyorum ön farı beyaz yapmak gibi mesela...
  2. U

İş Kazası Geçirdim Yardım

Merhaba Hayırlı Bayramlar, kaza geçirdim malesef suç bende (demekten utanıyorum). Kuryelik yapıyorum kazayıda iş esnasında geçirdim, motosiklet ile kamyona girdim :) Şimdi sorum şu ki; rapor parası almak için, kazadan önce ki 1 yıl içerisinde 90 gün prim yatması gerekiyormuş. Öğrenci olduğum...
  3. U

Bursa'da LS2 için pad bulamiyorum! (Yardım)

Merhaba arkadaşlar elimde Ls2'nin ff350-1 modelinden kask var ama iç süngerleri yok osmangazi ve yıldırım bölgesindeki motorcu ve toptancılara gittim çoğunda yok olandada bu model yok. Nerden bulabilirim bilen varmı?
  4. U

Sürüşte Müzik Dinlemek

Al bir de burdan yak :queen: Kuryelik yapan birisi olarak vazgeçilmezimdir başka türlü bütün gün trafik ve insanlar çekilmiyor. Herkes bu duruma fazlaca karşı, ben tek kulağıma kulakiçi kulaklık takıyorum hem müziğimi hemde trafikte ki her türlü sesi rahatça duyuyorum. Size önerim uzun süreli...
  5. U

Köpekler...

Merhaba arkadaşlar. Bu akşam gezmeye çıkmıştım ki çıkmaz olaydım :salut:, Güzelyalı sahile giderken bir köpek üstüme saldırdı, köpek tam pozisyonunu aldı ve üstüme atlayacaktıki gazlamamla tekme savurmam bir oldu yolda bozuktu Allahtan altımda ki motor hakimiyeti kolay bir motorduda yalpalayarak...
  6. U

500 Km Bakım Ücret ve Motorda farklılık ??

Merhaba arkadaşlar, bugün motorumu 500km bakıma verdim. Usta diyemiceğim adam yağını değiştirdi tamam dedi birde 30 tl ücret aldı. Garanti kağıdında ilk bakım ücretsiz yazıyor? Helali hoş olsun dedik işler böyle demek ki die geçiştirdik. Sonrasında motora bindim 10km yaptım eski motorum gitmiş...
  7. U

İnternetten Çanta Sipariş Vericeğim Çanta, Uyar mı?

Merhaba arkadaşlar, cahilliğimden ötürü özür dilerim :). İnternetten çanta alıcağım, bu çantalar her motora monta edilebiliyormu standart birşey mi yani? motorun cub :)
  8. U

Tvs Neo x3i Kullanan var mı arkadaşlar? Son Başlık..

Meraba arkadaşlar bir konu daha açmıştım bu motorla ilgili crypton ile karşılaştırmıştım istediğim bilgiler gelmemişti. Son olarak sorayım dedim size bu motoru kullanan var mı varsa nasıl bilgiler verebilir bana, alırsam pişman olur muyum vb. son konu diyorum çünkü kısmet olursa bugün gidiceğim...
  9. U

Kararsız Kaldım Hangisini Almalıyım (Yamaha & Tvs)

Meraba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi kararsız kaldım. Cub motor alacağım ve bu fiyatlarda 0 olarak istediklerimi karşılayan sadece cub modelleri var benim istediğim spacy'di ama fiyat fazla olduğundan cub almaya karar verdim çin malı kesinlikle istemiyorum. Cb 125 ace düşündüm bir ara...
  10. U

TVS Neo x3i Alıcam Fikirlerinizi Alabilir miyim?

Merhabalar, uzun araştırmalar ve kararsızlıklar sonunda bu motoru almaya karar verdim. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Normalde cub sevmem hatta bizim burda p*c motoru diyorlar :) ama tasarımı biraz hoşuma gitti. Fiyat ve sele yüksekliği bakımından en uygunu bu diye düşündüm...
  11. U

Kaza Yaptım Tecrübeli Arkadaşlar Yardımcı Olabilir mi? TIP İÇERİR :))

Merhaba arkadaşlar, dün akşam küçük bir hatadan dolayı saçma bir kaza yaptım kücük bir rampadan çıkarken gaz takıldı ve motor fırladım fırlayınca tabi motorla birlikte yere yapıştım. Yere kolum açık halde düştüm refleks olarak yere dokunmak istemiştim çok ani olduğu için pekte hatırlamıyorum. Al...
  12. U

Şartlarıma Göre Motor Tavsiye?

Merhaba arkadaşlar, araştırmalarıma rağmen istediğimi bulamadım. Şimdi öncelikle maddi durumumum düşük olduğunu belirteyim. Verebileceğim en fazla para 3000-3500 TL. Eğer bildiğiniz Bursa'da senetle motor alabileceğim yer varsa söyleyebilirseniz daha iyi olur. 2. Elden korkuyorum pek istemiyorum...
  13. U

Mondial Bayi Ruhsat+Sigorta+Plaka 700 TL Aldı?

Merhaba arkadaşlar, amcam mondial motor aldı kendisi acemi bende acemi sayılırım pek birşey diyememdim. Adamlar plaka ruhsat sigorta parasını 700 tl almışlar bu fiyat abartı değil mi sizce? amcamın yaşı 34 sigorta en fazla ne gelebilir motor ise 150 mash. Amcam başka şehirde olduğu için pekte...
  14. U

Sınavı Geçtim !! :) A2 Dosyam İle Başka Şehirden Ehliyetimi Alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce başlık açmıştım motor arızası yüzünden komisyon bırakmıştı. Bugün Allaha şükür sorunsuz geçtim a2 direksiyon sınavını, başarılı/başarısız yazdığı için de puanımı öğrenemedim ama eksiksiz tamamladım tam teşekkürlü :) Öğrenciyim menzun oldum evime gidicem bu...
  15. U

Motor Alçatmak ( Boyum Yetmiyor (: )

Merhaba arkadaşlar boyum kısa motor uzun, motoru satmak istiyorum ne satabiliyorum nede takas yapabiliyorum alıcı çıkmıyor :) motorun üstünde iken ayak ucu ile basabiliyorum yere bu benim için kötü oluyor motor hakimiyeti vs.. Motor alçatma teknikleri nelerdir ben kendim yapabilir miyim? İlk...
  16. U

Kargo İle Motor Gönderme ??

Meraba arkadaşlar, ehliyeti aksilikten dolayı alamadım ehliyetsizde yola çıkmak istemiyorum. Lifan discovery 150'lik motorum var eskişehirden bursaya göndericem. Neler bilmem gerekiyor? Buraya gidip boş dönen kamyonlar felan oluyormuş ki öylesinide bulamam. Var mı bir bilginiz öneriniz herşeye...
  17. U

A2 Ehliyet Sınav Komisyonu ve Sürücü Kursu Rezillik. Yardım !

Merhaba arkadaşlar, bugün a2 direksiyon sınavına girdim ve kaldım, kalmadım bıraktılar. Bizim motorun zinciri kopmuş başka kurstan bir motor bulmuşlar bizim ki 150'lik gelen motor ise 100'lük. Motorun benden önce benzini bitmiş sürüş sırasında benzin atmışlar sonrasında motor geldi ben bindim...
  18. U

B Ehliyet ile Motor Kullanımı ve Cezası ??

Meraba arkadaşlar bilgisi olan var mı? B ehliyet ile yakalandımı yetersizlikten farklı bir cezası varmış galiba. Normal olarak ehliyetsiz sürüşten ne kadar ceza yazıyorlar bilen arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi?

Yeni mesajlar