Şartlarıma Göre Motor Tavsiye?

Merhaba arkadaşlar, araştırmalarıma rağmen istediğimi bulamadım. Şimdi öncelikle maddi durumumum düşük olduğunu belirteyim. Verebileceğim en fazla para 3000-3500 TL. Eğer bildiğiniz Bursa'da senetle motor alabileceğim yer varsa söyleyebilirseniz daha iyi olur. 2. Elden korkuyorum pek istemiyorum sıfır arıyorum.

Benim aradığım motor kaliteli ama ucuz örneğin kanuni bobcat şuan sıfırını bulmak mümkün değil, motoru bilen bilir emsallerine göre arasında dağlar var sadece adı kanuniydi ama herşeyi taiwan malıydı ve çıktığı zamanda fiyatı oldukça düşüktü. Benim de aradığım motor böyle ucuz ama kaliteli, çin malı motor taraftarı değilim çok şahit oldum bir zaman sonra dökülüyor motor bir kaç gün önce bir abinin yan granajı düşmüştü sehpadan indirirken :) İlginiz için şimdiden teşekkürler..

Merhaba arkadaşım

Hangi tarzda olmalı ? bütçen kısıtlıysa 100km de kaç kurus yaktığına da dikkat et derim. Cublar iyidir aslında,ihtiyacını karşılıyorsa eğer.

Vitesli tercihini en sona bırakıyorum, çünkü babamda kullanacak motoru vitesli de zorlanıyor :)

Merhaba arkadaşım

Hangi tarzda olmalı ? bütçen kısıtlıysa 100km de kaç kurus yaktığına da dikkat et derim. Cublar iyidir aslında,ihtiyacını karşılıyorsa eğer.

Evet yakıtıda önemli hem işe gidip gelmeye kullacağım hemde dershaneye gidip gelmeye hergün aktif olarak kullanacağım yani. Cubları bizim burda veletler adını çıkardı millet kötü gözle bakıyor ve benimde gözümde yargı oluştu sevmiyorum cubu bir kez kullanma şansım oldu pek beğenmedim.

Evet yakıtıda önemli hem işe gidip gelmeye kullacağım hemde dershaneye gidip gelmeye hergün aktif olarak kullanacağım yani. Cubları bizim burda veletler adını çıkardı millet kötü gözle bakıyor ve benimde gözümde yargı oluştu sevmiyorum cubu bir kez kullanma şansım oldu pek beğenmedim.

vitesli istemiyorsan scooter olacak o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar