Sürüşte Müzik Dinlemek

Al bir de burdan yak :queen:

Kuryelik yapan birisi olarak vazgeçilmezimdir başka türlü bütün gün trafik ve insanlar çekilmiyor. Herkes bu duruma fazlaca karşı, ben tek kulağıma kulakiçi kulaklık takıyorum hem müziğimi hemde trafikte ki her türlü sesi rahatça duyuyorum. Size önerim uzun süreli sürüşler yapıyorsanız; Bir tane mandallı mp3 çalar alın kemer kayışına takın, kulaklığıda tişörtün içinden salın (ki oraya buraya takılmasın) açın müziğinizi takın tek kulağınıza oh mis :bounce:. Yalnız bu işin tek kötü tarafı var ki buda çok önemli, müzik direkt beyne vurduğu için :mrgreen: sizi kontrol altına alıyor aynı zamanda adrenalinden dolayı refleksler ve dikkat artıyor ama gereksiz risklere sokuyor, bir iki kaza atlatınca kontrolü tamamen elinize alıyorsunuz tabi (bir musibet bin nasihate bedeldir.). '' Müzik ve Motosiklet Sürmek '' iki mükemmel haz yan yana olunca orgazm oluyor insan :queen:. Müzik olarak deep&tropical house vb. müzikler dinlerseniz daha tatlı oluyor, rüzgara bırakıyorsunuz kendinizi :mrgreen:

Şunuda şuraya bırakayım

Ben nedense çok rahatsız oluyorum.

1 kez denedim 2 km. sonra kulaklığı çıkardım tekrar.

Gerçi bu motosiklet ile alakalı değil sanırım, hayatımda televizyon açıkken, müzik çalarken uyuyabildiğimi hatırlamıyorum. Çok rahatsız eder beni.

Ama şöyle bir durum da var, bazı şarkılar var ki, böyle atlayıp o gaz telini koparana kadar asılasım geliyor gaza :) Tofaş gençliği gibi

kaska intercomu taktığımdan beri çarşıda 10 dakka dolansam bile müzik açıyorum. sürekli motor sesi, trafik sesi duymaktansa hafif de olsa müzik beni rahatlatıyor.

Sürekli yaptığım durumdur. Çok keyifli önerilir. Bir de dubstep trap vs dinlerseniz gaza gelmemeniz imkansız. :)

Dostum sana benim playlist'i atim böyle parçalar seviyosun madem ihtiyacın olur :cherry:

TIKLA

Mandal mp3 player ne gerek var tak interkomu ver coşkuyu telefondan istediğin gibi şarkı değiştir kaskın yanından tek tuşla :)

Ben EDM ve Dubstep dinlerim genellikle, bi yere çok geç kaldıysam ve biraz hızlı sürmem gerekiyorsa tempo için ona göre şarkı ayarlarım ama iki adımda olsa müziksiz yol almam, aksine daha da dikkatli olmamı sağlıyor diğer araçları duymadığım için gözler sürekli aynalarda ve sağımda solumda oluyor ciddi ciddi müziğin sürüşümü geliştirdiğini düşünüyorum.

Bu aralar buna taktım daha rahat 2 hafta bıkana kadar dinlerim.

Motosikleti
BWS 100
MEsajım bulunsun, güzel müzikler çıkacak gibi.:)
Tek kulaklık akar.

müzik dinlemenin güzel bir şey olduğunu uzun yolda anlamış biri olarak insanı biraz da olsa sabırsız yaptığı kanısındayım. tempodan mıdır nedir gaz açma isteği artıyor. allahtan gaz açınca tepki veren bir motorum yok. ben gazı açıyorum o banane diyip fıtı fıtı gitmeye devam ediyor. anlaşıyoruz :) bu arada bluetooth'lu intercomların çin işi bile müzik için fazlasıyla iş görüyor.

trafik isiklarinda sag donerken hizla girince devriliyorum, insanlar yardima kosuyor trafik durmus araclarindan inen gelenler var yanima, motor ilerde ben asfaltta suruklenmis taklalar atmisim, biri ambulans cagiralimmi diyor hala anlayamiyorum neler oldugunu ve lanet olsun sezen aksu caliyor bangir bangir kapatamaiyorum caliyor caliyor...

intercom yüzyılın icadı herkese tavsiye ederim.
-Telefona cevap verirsin konuştuğun kişi motor kullandığını bile anlamaz ses filitreleri sayesinde
-Müzik dinlersin yoldayken müziği durdur ileri geri herşeyi yaparsın.
-Arkadaşının intercom ile yanyana oturur gibi konuşa konuşa gidersin.

Geçen haftalarda istanbul-izmir çeşme - çanakkale yaptık yol boyunca muhabbet gırgır şamatayla geçti

Parasını sonuna kadar hak ediyor bence

Satın alma linki

http://tr.aliexpress.com/item/newest-wireless-Motorcycle-Helmet-intercom-Bluetooth-Intercom-for-6-Riders-Interphone-1000m-helmet-Headset-Mp3-Music/1036651151.html?ws_ab_test=201526_1,201527_1_71_72_73_74_75,201409_3

Son düzenleme:
Varsa tavsiye parcalar paylasalim arkadaslar :)
Benimle ayni fikirde olan insanlarin olmasi ne guzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

-Telefona cevap verirsin konuştuğun kişi motor kullandığını bile anlamaz ses filitreleri sayesinde[4/URL]

Gündelik veya uzun yollar için gerçekten güzel ama benim gibi kuryelik yapanlar çok sıkıntı çeker. Kaskı çok tak çıkar yapıyorum, motorun üzerinde bırakıyorum vs.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

Mandal mp3 player ne gerek var tak interkomu ver coşkuyu telefondan istediğin gibi şarkı değiştir kaskın yanından tek tuşla

Dediğim gibi kask tak çıkar bir hafta dayanmaz o ürün bana :)
Dinlemekten bıktıklarınıda yazabilirsin çekinme :))

Son düzenleme:
madem olay parça tavsiyesine döndü, bu da duptıs duptıs sevenler için gelsin

bu da sakin birşeyler sevenler için;

Müziği olsun, montajı, klipleri olsun şu iki video çok hoşuma gidiyor; motosiklete binen herkes izlemeli bence:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gothic metal dinliyorsanız pek tavsiye etmem. Ara ara kamyonun altına giresi geliyor insanın.

Benim motor yok ama müzik her şeye güzel gidiyor. Ben genellikle The white buffalo, Jack savoretti soldiers eyes gibi, bonjovi o tarz şarkıları seviyprum uzun yolda arabayla (motor yok mahlesef :( ) Giderken falan çok iyi giden şarkılar ve i sa hiç bıkmıyor. 4 aydır bu müzik türünü seviyorum ve hiçbir şarkısından bıkmadım. Ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı varsa açın dinleyin bu şarkıları su gibi eritiyor. İyi günler

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
-Telefona cevap verirsin konuştuğun kişi motor kullandığını bile anlamaz ses filitreleri sayesinde
-Müzik dinlersin yoldayken müziği durdur ileri geri herşeyi yaparsın.
-Arkadaşının intercom ile yanyana oturur gibi konuşa konuşa gidersin.

Geçen haftalarda istanbul-izmir çeşme - çanakkale yaptık yol boyunca muhabbet gırgır şamatayla geçti

Parasını sonuna kadar hak ediyor bence

Satın alma linki

http://tr.aliexpress.com/item/newest...74_75,201409_3

Abi üründen memnun musun, ben de alayım diyorum.

Ayıca, bu üründen 2 tane mi almak lazım artçı ile konuşmak için yoksa 2 kişilik set mi bu?
Ona göre 2 adet sipariş edeceğim.
Kaç günde geldi?
Kaska montajını kendin mi yaptın, bir yere mi yaptırdın?

Edit: Evet, ürün 1 adetmiş, artçı ile konuşmak için 2 adet sipariş etmek gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Hem trafiği hemde müziği duymak için tek kulaklık kullanıyorum.

Benim kaskımda bluetooth 'lu yolda müzik dinlemek çok keyifli ben sesini çok fazla açmıyorum yoksa korna sesleri duyulmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar