Kargo İle Motor Gönderme ??

Meraba arkadaşlar, ehliyeti aksilikten dolayı alamadım ehliyetsizde yola çıkmak istemiyorum. Lifan discovery 150'lik motorum var eskişehirden bursaya göndericem. Neler bilmem gerekiyor? Buraya gidip boş dönen kamyonlar felan oluyormuş ki öylesinide bulamam. Var mı bir bilginiz öneriniz herşeye açığım :)

Eski konulara baktım ama otobüs muhabbetleri dönmüş hep aradım firmaları, bisikletleri bile sadece ön tekerini çıkartıp götürebiliyorlarmış :)

Yakınlardaki nakliyat garajlarına,kamyoncuların toplandıkları yerlere git mutlaka bulursun.

hocam ordan firmaları ararsan olmaz otogara gidip şöför veya ordaki simsar ile görüşecen..seninki yakın mesafe 50tlye bitmesi lazım ama 100den aşağı almıyor kimse.

Tır parklarında boş kamyonlar bulabilirsin.Bende Ankara'dan Bursa'ya CBR 125R'ı yoğun yağmur ve lodostan dolayı otobüsle getirmiştim.Otobüs şöförüyle anlaşman gerekiyor.Yeni kasa Mercedesler alıyor genelde.(Bagaj hacimleri çok büyük)Ücret olarakta motora 100tl almışlardı.Eskişehir'den Bursa'ya 50tlye bağlarsın bu işi :) Otobüs firmasının ismi TurgutReis telefonla aramaya kalkarsan kabul etmeyebilirler.En iyisi otogara gidipde konuşmak.

Not : Motoru yatırmadan dik şekilde bagaj demirlerine 4-5 yerden bağlamıştık.Eğer yatırıcaksanız benzini boşaltmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Paylaşımlarınız için sağolun bir arkadaş bir yer tarif etti tırcıların felan beklediği yermiş oraya bir bakıcam olmazsa otogara gidicem. Muhafa durumunu söylermisiniz birde nasıl yapayım ne ile sabitliyeyim ne gibi aksilikler çıkabilir. Büyük ihtimal bir yorgana sarıcamda bakalım hayırlısı. Ehliyetli arkdşm var ama hem ikna edip başka şehre götürmesi var hemde çin malı uzun yolda güvenemem :)

Paylaşımlarınız için sağolun bir arkadaş bir yer tarif etti tırcıların felan beklediği yermiş oraya bir bakıcam olmazsa otogara gidicem. Muhafa durumunu söylermisiniz birde nasıl yapayım ne ile sabitliyeyim ne gibi aksilikler çıkabilir. Büyük ihtimal bir yorgana sarıcamda bakalım hayırlısı. Ehliyetli arkdşm var ama hem ikna edip başka şehre götürmesi var hemde çin malı uzun yolda güvenemem :)

Kardeşim tır parkında bulamazsan dediğim gibi otobüsle yapabilirsin.Ben çamaşır ipiyle bağlamıştım.Demir ile motor arasınada çift katlı karton koymuştum ki demir motoru çizmesin.

mercedes travegoların bagajları büyük aynaları çıkarıp gidonuda az bişe eğersen güzel olur.demir ile arasınada bişeler koyup ip veya bagaj lastikleri ile sıkı sıkı bağlarsan hiç bişe olmuyor..ama dikkat et muavinler gözünün yaşına bakmaz güzelce sen ilgilen herşeyiyle.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallaj
Antalyadan istanbula yeni kasa cbr 125 i 150 tl ye otobüs bagajında getirdim. hiç bir yerini sökmedim. beyaz eşya kutularından falan çıkan pıt pıt naylonlara sarıp( nalburlarda falan satılıyor) sıkıca bağla tamamdır. Ünlü firmalar genelde taşımıyor küçük firmalardan birinde bulursun muhtemelen

peki arkadaşlar bu hafta sonu gideyim otogara öyle bildiğim 1 2 küçük firma var mecburen gitmiştim genelde boş oluyor otobüsleri diğer firmalardan fırsat bulurlarsa artık :) Dediğiniz gibi eğer böyle birşey varsa büyük ihtimal olur bu iş. İlginiz için teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar