Arama sonuçlarınız

1. H

PPF mi Pasta cila mi?

Vernik ile cila farklı şeyler yalnız
  2. H

Oksit/Pas Temizleme ve Önleme

Africa twini olanlar daha iyi bilir çözümü, onlar da gelir şimdi 😄 Zımpara boya başka yolu yok pas işinin. Önüne geçilmezse ilerler gider. Egzozda delik için ceza yazmaz ama ses delik yüzünden aşırı çıkıyorsa yazabilirler.
  3. H

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

İçlik pantolon üstüne bir de şu ürünü kullanıyorum, epey sıcak tuttuğunu söyleyebilirim.
  4. H

PPF mi Pasta cila mi?

Sıfır motor aldım yaptırdığım ilk şey gidip koruma demiri taktırmak oldu, başka da bir şey yapmadım. İnan ppf e vereceğin paraya bir çift kaliteli lastik alsan senin ve motorun için çok daha mantıklı ve güzel bir yatırım olur. Çizikleri kusur değil, hikaye olarak bakabilmeyi öğrenmek lazım. Ama...
  5. H

PPF mi Pasta cila mi?

Yaptırdığın her pasta cila boyanın vernik katmanını inceltecek, sandığın kadar iyi bir durum değil. Günün sonunda boyada vernik kalmayınca ne olacak?
  6. H

PPF mi Pasta cila mi?

Ppf kaplamanın o paraya değecek bir koruma sağlayacağını düşünmüyorum, o paraya yeniden grenaj set alır takarsın en kötü. Üstteki arkadaşın da dediği gibi pasta cila koruma sağlamaz.
  7. H

PPF mi Pasta cila mi?

Pasta cila dediğin şey koruyucu bir şey değil ki, pasta çok ince bir zımparadır kılcak çizikleri giderir ve üstüne cila ile parlatılır olayı bu. Ppf dediğin şey başka pasta cila başka. Bu kadar önemsemeyin, sen gözün gibi bakarsın salağın teki gelir geri geri devirir motoru sonra üzülürsün, sen...
  8. H

tenere mi? v-storm mu?

Suzuki 650 ile arazi pek uygun değil. Araziye de gireceğim diyorsan ya tenere ya da 800DE bakacaksın. İkisi arasında 800DE quick shifter ile bir tık önde bence. Yolda konfor arıyorsan 650 aralarındaki en iyi seçenek.
  9. H

En sorunsuz motosiklet

Bu saydığın blokların hepsinin dohc olması dışında sorun yok 😄 bir tek nc750 sohc karakterli.
  10. H

Kaza sonrası karşı taraf evrak istiyor.

Daha önce benden de ehliyet ve ruhsat istemişlerdi tutanak dosyası için.
  11. H

En sorunsuz motosiklet

Aslında blok olarak ciddi fark var. V twin den inline bloğa geçiş yapıldı ve haliyle motor karakteristiği epey değişti. 800de hem yüksek hacim hem de sıralı silindir sebebiyle tork ve beygir yüksek. Onun haricinde teknolojik olarakta epey gelişmiş. Ekran ips, quick shifter var. Ben geçtiğimiz...
  12. H

Motosiklet ısındığında stop ediyor

Genelde sıcakken çalışmama veya stop etme sorunları subap kaynaklı oluyor, bakmakta fayda var diye düşünüyorum
  13. H

Motosiklet ısındığında stop ediyor

Subap ayarlarına bakıldı mı?
  14. H

Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

Her şey bilekte bitiyor, bu işin 300 lüğü 500lüğü yok. Kullanmayı bilmiyorsan r25 te öldürür, 50lik scooter da. Bazen güçlü motor kazadan kaçmak için gaz açtığında karmaşadan kurtulmanı bile sağlayabilir. Yine eğitime geliyor her şey
  15. H

Zamcıktan sonra motorunu satmaya çalışan "fırsatçı" kitle

Arkadaşlar millet neticesinden fiyat uygulamıyor farkında mısınız bilmiyorum ama sürekli her şeyin fiyatı artıyor hangi kafayla acaba aldığı günkü fiyattan hesaplıyorsunuz? Bundan 15 yıl önce gsxr1000 10bin tl idi o zaman 2010 model motorun bugün fiyatı 5bin tl olsun olur mu öyle? Araçta değer...
  16. H

nereye ilan verilmeli

Piyasa çok durgun, sezon dışı. Sahibinden yine de en olası yer. Oradan bulamıyorsan İnstagramdan bulman çok çok zor. İnsanlar ilk sahibindene bakıyor çünkü
  17. H

Kaskların fiyatlandırma sistemi

Bazı şeyler prestij, gösteriş, statü ☺️
  18. H

Hangi zincir yağı

Mazot zararlı gazyağı kullan diyenlere bu video cevap olur diye umuyorum. Ben de eskiden gazyağı kullanıyordum ama görünen o ki gazyağı kauçuk malzemelere mazottan daha fazla zarar veriyor. Testin güvenirliliği tartışılır tabi, ona diyecek bir şeyim yok
  19. H

Hangi zincir yağı

Yıllardır bundan başka bir ürün kullanmıyorum, zincir sesi kimisini rahatsız eder, beni etmiyor ama sesi kesiyor. Sürmesi, uygulaması biraz meşakkatli ama uzun süre dayanıyor. Temizlemesi daha kolay diğer yapışkan yağlara göre. Azıcık mazot bir fırça ile bir tur fırçaladım mı hiçbir şey...

Yeni mesajlar