Arama sonuçlarınız

1. Wokiie

Motosiklete hakim olmak hakkında ; (Bİ BAKIVERİN HELE :D )

Motosikletimle giderken hep bir tedirginlik halindeyim . Yani sanki biraz sonra kaza yapıcam , ya duramazsam gibi şeyler yaşıyorum. Lastiklerimin iyi olmadığını biliyorum. Naked motorlara nazaran daha az atak kalıyor benim motosiklet (R-25) . Üstelik birde fren yapma konusunda kendimi zayıf...
  2. Wokiie

Lastik meselesi + sorular (ÖNEMLİ)

Dün yolda gelirken IgRenC lastiklerin kendini bıraktığını hissettim. Gece yol boş olmasaydı kaza yapacaktım. Haca 0-2 derece arasında bişeydi. Haliyle tutmayan lastik hiç tutmamaya başladı. Kontra verirken korktum . Şimdi herkes ROOSO II diyor benim aklımdada ROSSO ile Metzeller M7 var. Sizce...
  3. Wokiie

Sony Actioncam HDR AS20 bilgi paylaşımı

Arkadaşlar elimde HDR AS 20 var . Son zamanlarda çekim kalitesi pek hoşuma gitmedi . Yani ekranda yazan 1080 / 60 p . StedyShot da açık ama nedense çok hoşuma gitmedi çekimi. Daha başka ayarlarını bilen var mı ? Ha birde ben buna mikrafon takmak istiyorum ama hausingi de delmek istemiyorum...
  4. Wokiie

Sony Actioncam ayarlarını bilen ?

SONY HDR AS20 var elimde. Fakat bişeyi farkettim çok da iyi çekmiyor sanki. 720P de sanırım. 720/30P yazıyor ekranında. Soluk çektiği kanaatindeyim. GO PRO'yamı geçsem . ?? Yardımlarınızı bekliyorum :)
  5. Wokiie

KARARSIZLIK / YAMAHA SERVİSİ

Arkadaşlar şimdi ben yağ pompasını değiştirmedim Henüz. DENİZLİ de yapmak istemiyorum. Manisa iyi diye duydum. Bu konuyu 2. Kere açışım ama tatmin edici bir cevap gelmedi henüz. İki seçenek var ; 1 Manisa 2 nazilli. Sizce hangisi iyidir? Pişman etmez?
  6. Wokiie

2005 + model motosiklet alımı

Motosiklet piyasası can yakıyor . Dolar kuru, ötv vs. sağolsun . Ben SS makina hastasıyım bide ninja 636 çok hoşuma gidiyor öhlins falan . Neyse şimdi sene sonuna doğru elimdekini satıp 2005 model yada 2007-8 model uygun fiyata bi 600cc ye geçmek istiyorum . (Bundan öncede 250cc sürüyordum bi...
  7. Wokiie

Yamaha servisi

R25 imin 5000 bakımı için servise gittim ve pek beğenmedim. Şimdi bide şasi numarasından geri çağrıldığını öğrendim. Bunlara yaptırmak istemiyorum (Denizli yamaha) Manisa da iyi bir usta var dendi. Rivayete göre hatalı hiç bi motor ordan çıkamıyormuş. Titiz adamlar mış? Her genel bakımı da...
  8. Wokiie

HAYAT İÇİN ALINACAK KARAR

SONUNA KADAR OKURSANIZ SEVİNİRİM Herkese günaydın . 19 yaşındayım 1 ay sonra 20 olucam .2 yıllık bir bölümde okuyorum normalde bu sene mezundum ama hocayla kavga ettim ve 1 sene uzadı okulum . Evdeki hesap çarşıya uymadı. nisanda pedere borçla motosiklet aldırdım ve mezun olunca ödiyeceğimi...
  9. Wokiie

Motosiklet Yıkanması

Motorumu genelde haftada 1 olmadı 2 haftada bir mutlaka yıkar yağlarım . Fakat ne kadar yıkasamda en sonunda "ulan burası neden böyle oldu şimdi leke kalmış yaaaaaa" yada "ahanda burayı atlamışız tüh beya" dediğim çok oluyor Siz nelere dikkat ediyosunuz bak usta şunuda yap dediğin ne olabilir...
  10. Wokiie

SONY ACTİONCAM APARATLARI

Elimde Sony Action Cam as20 var memnunum fakat sadece Hausing ve kaska takmak için gelen aparat var . Ben bir tane Skeleton ve kask için yanak aparatı almak istiyorum fakat bulamıyorum . Kaliteli universallarda olabiliri göğüs aparatını 50₺ ye buldum mesela universal .
  11. Wokiie

Denizli Yolları için uygun lastik ? (R25)

Denizli'nin yolları neredeyse İzmir'in yolları kadar iddalı . Hepsi değil ama bir çoğu adeta dinazor yağı sürülmüş gibi. IRC'lerden bıktım fren yapamaz ve her virajda yatmaktan korkar oldum . Herkesin "Diablo rosso II , Rosso Corsa (Farkı nedir bilmiyorum)" diyeceğini tahmin ediyorum fakat bi...
  12. Wokiie

Katlanır plaka şeysi

Her apaçi ruhlu arkadaşım gibi bende motoruma bir katlanır plakayı borç bilirim . Hem ucuz hemde güzel istiyorum. Tabi yine "ayranım dökülmesin ...." muhabbeti eden arkadaşlar çok olacaktır :D Sormak istediğim mesele hani bu plakayı küçültüyoruz ya onu nasıl mühürletebilirim ? Yani küçük app...
  13. Wokiie

Edit programları ? ?

Şöyle güzel edit yapabileceğim efekt verebileceğim ve beni çok ta yormayacak biraz basit bir program varmı ? Sony vegas pro kullanıyorum ama sadece kesme ve müzik ekleyebiliyorum daha ne yapılıyor bilmiyorum .
  14. Wokiie

Kışlık Eldiven ? ?

Herkese merhabalar . Önümüz kış malum memleketin soğuyu eldeki tüm sinirleri öldürüyor . Handroidin de bu konuda berbat olduğunu duymuştum. Çok uçarı olmayan yine iyi koruyabilen bir kışlık eldiven önebilirmisiniz . ( 250₺ ye kadar çıkabilirim ) Bu arada Knox-Handroid alacaklara tavsiyem ...
  15. Wokiie

Bacak Çantası

Herkese iyi akşamlar dostlar .. Aklımda bacak çantası almak var fakat çok kötü gözüken bişey almak istemiyorum ve küçük. İçine cüzdan anahtar telefon gibi şeyleri koyucam . Texler prosevler 50-85₺ arasında değişiyor . Aliexpresse baktım muhtemelen çakma olan daineseleri gördüm . 10 dolar ila...
  16. Wokiie

Knox Pod Kısa Eldiven

Hayatımda yaptığım pişman olduğum yanlışlardan biriside eldivenlerin altarnatifini araştırmadan almak idi . Kısa Knox Pod hiç aklıma gelmedi nedne bilmiyorum . Şimdi bu eldiveni bulamadım tükenmiş . Varmıdır bilen nerden bulabileceğimi ? Bide biraz bilgi verirseniz çok sevinirim . İYİ FORUMLAR
  17. Wokiie

Eldiven Konusu Altarnatif Tavsiye ? ?

elimde 300-400 ₺ lik bir bütçe var . 3 tane eldiven düşünüyorum FiveGloves, Dainese ve Revit . Sizin yine altanetif olarak önebileceğiniz marka model varmıdır ? Memnun olduğunuz . Teşekkür ederim iyi forumlar
  18. Wokiie

Teker yapanlar bi bakabilir mi?

Konuyu yine açıyorum evet ama gerçekten arada kaldım. Teker yapmayı istiyorum fakat motorumuda çok seviyorum yani bi zarar gelsin istemiyorum. Stunt yapan birisini buldum cbr250 ile başlamış ve motoruna bir zarar vermemiş. Banada bişey olmaz kim diyo bunları diye sitem etti. İşte keçe patlar...
  19. Wokiie

Motorda Teker yapmak

Herkese hayırlı ramazanlar ... Aklımda motorla teker yapmak var AEA nın teker videosunu izledim fakat sürekli vazgeçiyorum. Teker yaparken motoruma bi sıkıntı gelir diye. Herkes motorunu kızım diye seviyor . Bende bi zarar gelmesini istemiyorum. Aramızda benim gibi arada kalıp biraz olsun bile...
  20. Wokiie

BELL İÇİN VİZÖR ARIYORUM

Zamanında MotoPlus'tan indirim ile Bell Qualfier almıştım. Gayet iyiydi fiyatı. Sırada bi tane ekstradan vizör almak istiyorum. Aklımda gri aynalı iridyum vizör almak vardı . Yani gidip denemek istedim. Fakat öyle bi şey çıkarttılarki şeffaftan farkı yok. Füme hepsi hoşuma gitmiyor . Ben yüzümün...

Yeni mesajlar