Eldiven Konusu Altarnatif Tavsiye ? ?

Motosikleti
FAZER 8
elimde 300-400 ₺ lik bir bütçe var . 3 tane eldiven düşünüyorum FiveGloves, Dainese ve Revit .

Sizin yine altanetif olarak önebileceğiniz marka model varmıdır ? Memnun olduğunuz . Teşekkür ederim iyi forumlar

Hani bayan modeli kullandigimdan oneri sudur diyemem ama ben genelde montumla eldivenim uyumlu marka olsun isterim sonra cumbush oluyor :) butce de guzel bu arada 300 tl ye guzel dainese modelleri var birde yazlik mi kislik mi bakiosun malesef 4 mevsim diye bir durum olmuyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
r25 için, aliexpress üzerinden gp pro. Fiyatı ~$45. Arkadaşa aldık, bendeki yamahanın dainese tarafından üretilmiş eldiveninden daha sağlam duruyor. $50 civarına komine ürünleride var.

Bütçen yeterse kesinlikle yazlık da olsa kışlık da olsa kısa eldiven almaman, herhangi bir kaza düşme anında uzun eldivenin koruma olasılığı daha yüksek.

Revit sand pro kullaniyorum. Slider ozelligi yok. Dokunmatik ekran cep telefonu kullanamiyorsunuz. Ancak korumalari guven veriyor. Hava alisi cok iyi. Terletmiyor. Tavsiye ederim. Cok memnunum.

alpinestars sp8 kullanıyorum.
kışın çok soğuklarda elini üşütebilir, ama 8-10 derecede felan ideal.
konfor olarak iyi, korumaları çok iyi olmasa da yeterli seviyede.
ancak yazın sıcağında giyilmiyor, baya terletiyo, o yüzden yazlık alpinestars spartan aldım.

bende five gloves var. yazlık eldiveni. çok memnunum tavsiye de ederim. tribal yeşil diye mi ne geçiyordu modeli

Aliexpress
Revit Fly. Çok kaliteli. 25-35 dolar arasında bulunuyor.
Kışlık istenirse de Revit Alaska. Yine aliexpressten

bende Held - Samba yazlık eldiven var. çok öneriliyordu ben de çok beğendim. BMW nin ekipmanlarını da yapan alman bi marka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar