Arama sonuçlarınız

1. Tefoo

Kış Boyunca Motosiklet Kullanma Kılavuzu

Merhaba, Bugün bi iş görüşmesine gittim. Uzun zamandır işsiz olmanın verdiği ezilmişlik psikolojisiyle normalde çalışmak istemeyeceğim kriterlerde ama yakında kira bile ödeyemecek duruma geleceğimden dolayı kabul etmeyi düşünüyorum. İşin detaylarını anlatmayacağım ama konumuzla ilgili olan kısmı...
  2. Tefoo

Günün Menüsü

Evet arkadaşlar evin işsizi olarak buaralar en büyük problemim akşam ne yemek yapsam? zamanında annem çok kızardı yemek beğenmeyince ve size hergün ne yapayım derdi? bugün gerçekten çok haklı olduğunu görüyorum çünkü bütün derdim kahvaltıda ne yesem, akşam ne yapsam oldu. şimdi ben de birbiriyle...
  3. Tefoo

Ah Şu Hain ve Kalleş Kediler

2 tane terbiyesiz kedi oynaşmak için 2 gündür benim motorun brandasının altını kullanıyor ve dün camdan baktığımda brandanın yırtılmış olduğunu gördüm. aşağıya indim ve bu iki namısızı gördüm. tırnaklarıyla jilet gibi kesmişler brandayı, koltuğu tırnaklarıyla çizmişler, koltuğun üstüne ufak bi...
  4. Tefoo

Motosiklet ile Otomobili Taciz Etmek

Öncesini sonrasını bilmemekle birlikte akıl kârı olmayan iş. öncelikle insan kendi canını niye tehlikeye atar??? bence bu tam bir mallıktır.
  5. Tefoo

Motosikletin Arkasından Gelen Titreme

benim agility 125 bir süredir arkadan titriyormuş gibi geliyor. buarada titremenin ortaya çıkmasından kısa süre önce 1000km bakımı yapılmıştı. ilk olarak bikaç hafta önce 2 kişi yoğun trafikte 2-3 km hızlara düştükten sonra, gaz verince(gaz ne kadar çoksa ve aniyse titreşim de o kadar...
  6. Tefoo

Otoyolda En Çok Görünen Hayvan Türü

Evet bu hayvan türünü bugün ben de gördüm. Sapağı kaçırdığı için aniden şerit değiştiren hayvanlardan bahsediyorum. Temde avrupadan asya yonune ilerlerken temden levent Beşiktaş maslak vs ye ayrılan sapakta en soldan giderken sağ donusu kaçırıp aniden dalan doblo benzeri araç surucusu...
  7. Tefoo

Sabah 5'te Dolaşan Şüpheli Şahıs

Merhaba, Evimizin yakınlarındaki bir bina önünde park halinde bulunan bir maxiscooter var. Sabah 5 gibi alarm çalmaya başladı ve ben de ne olur ne olmaz diye camdan çıkıp bakmaya başladım (motosiklet veya araba alarmı mı bilmeden). 1-2 dakika sonra sağ çaprazdan, apartmanların arasından biri...
  8. Tefoo

Bir türlü devrilmeyen motosiklet

ölümleri azaltacak bir motosikletin videosunu izleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/hakannergisofficial/videos/1717684058473271/
  9. Tefoo

Polis-Motorcu kovalamacalarında ilk defa böylesi yaşandı

polislerle adeta t...k geçen motorcunun ilginç videosu :mrgreen: daha önceden açıldı mı bilmiyorum aradım ancak bu videoyla ilgili bir şey bulamadım. varsa konuyu silebiliriz. https://www.youtube.com/watch?v=A_mvnoGr5lo
  10. Tefoo

42 bin liralık motosikleti 10 saniyede çaldılar

Sultanahmet'te sadece gidondan kilitli motoru 10 saniyede götürmüşler. bugun haberlerde gördüm aşağıda ise haberin linkini bulabilrsiniz. http://www.dikgazete.com/asayis/42-bin-liralik-motosikleti-10-saniyede-boyle-caldilar-h148179.html