Tefoo Katılım 29 Kas 2015 Mesajlar 1,029 7 Ağu 2016 Konu Yazar #1 Öncesini sonrasını bilmemekle birlikte akıl kârı olmayan iş. öncelikle insan kendi canını niye tehlikeye atar??? bence bu tam bir mallıktır.
Öncesini sonrasını bilmemekle birlikte akıl kârı olmayan iş. öncelikle insan kendi canını niye tehlikeye atar??? bence bu tam bir mallıktır.
S SenC_an Katılım 3 Eyl 2015 Mesajlar 343 7 Ağu 2016 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. karşıda tırlar durdu adama yardıma koştu be...
vsvr Katılım 13 Eki 2007 Mesajlar 338 7 Ağu 2016 #3 Adam once arabadaki hasara bakti. Ustelik ne kadar zaman sonra arabadan indi. Baya sogukkanli.
Tefoo Katılım 29 Kas 2015 Mesajlar 1,029 8 Ağu 2016 Konu Yazar #4 motosikletle veya bu konuyla alakası olmasa da şu videoyu paylaşmak istiyorum. sonunda bıçak ve kürekle kavga ediyorlar
motosikletle veya bu konuyla alakası olmasa da şu videoyu paylaşmak istiyorum. sonunda bıçak ve kürekle kavga ediyorlar
LynXMaSTeR Katılım 30 Ağu 2014 Mesajlar 5,468 8 Ağu 2016 #5 motorcunun sıkıntısını anlamadım. bi el kol bişiler yaptı, sonra aniden frene asıldı, derdi neydi ki?
motorcunun sıkıntısını anlamadım. bi el kol bişiler yaptı, sonra aniden frene asıldı, derdi neydi ki?
Ahmet Turan Peker Katılım 29 Tem 2015 Mesajlar 2,003 Motosikleti NC 750 xdct Norden 901 8 Ağu 2016 #6 LynXMaSTeR' Alıntı: motorcunun sıkıntısını anlamadım. bi el kol bişiler yaptı, sonra aniden frene asıldı, derdi neydi ki? Genişletmek için tıkla ... Eceli gelen it cami duvarına işermiş....derdi bu heralde
LynXMaSTeR' Alıntı: motorcunun sıkıntısını anlamadım. bi el kol bişiler yaptı, sonra aniden frene asıldı, derdi neydi ki? Genişletmek için tıkla ... Eceli gelen it cami duvarına işermiş....derdi bu heralde
J Jakoba18 Katılım 4 Haz 2016 Mesajlar 55 8 Ağu 2016 #7 Hayır yani nie kovalıyosun adam tartışmak istemio ama dayak atim derken kendi dayak yedi gözlerimden yaş geldi
Hayır yani nie kovalıyosun adam tartışmak istemio ama dayak atim derken kendi dayak yedi gözlerimden yaş geldi
COQ Motosiklet Eğitmeni Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 11,727 8 Ağu 2016 #8 Eğer motosikletli öldüyse, otomobili kullanan gerzek bir daha dışarısını zor görür. Tabi bu ölü bir motosikletçi gerçeğini değiştirmiyor.
Eğer motosikletli öldüyse, otomobili kullanan gerzek bir daha dışarısını zor görür. Tabi bu ölü bir motosikletçi gerçeğini değiştirmiyor.
S Süleymantnz Katılım 6 Tem 2016 Mesajlar 492 8 Ağu 2016 #9 COQ' Alıntı: Eğer motosikletli öldüyse, otomobili kullanan gerzek bir daha dışarısını zor görür. Tabi bu ölü bir motosikletçi gerçeğini değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla ... neden ki yüzde yüz motor suçlu
COQ' Alıntı: Eğer motosikletli öldüyse, otomobili kullanan gerzek bir daha dışarısını zor görür. Tabi bu ölü bir motosikletçi gerçeğini değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla ... neden ki yüzde yüz motor suçlu