Otoyolda En Çok Görünen Hayvan Türü

Evet bu hayvan türünü bugün ben de gördüm. Sapağı kaçırdığı için aniden şerit değiştiren hayvanlardan bahsediyorum. Temde avrupadan asya yonune ilerlerken temden levent Beşiktaş maslak vs ye ayrılan sapakta en soldan giderken sağ donusu kaçırıp aniden dalan doblo benzeri araç surucusu hayvanımıza 85-90km hızla giderken çarpıyordum. Gorur görmez korna + sağa hamle ile ve 30 cm ile çarpmadan kurtuldum. Arabanın tamponunun dizimin yanında geçişini gördüm. Sanki ağırlaştırılmış çekimde videodan izlemek gibi. Verilecek sadakamız varmış ki ucuz yırttık.

Çok geçmiş olsun bayram zamanları çok daha fazla dikkat etmek gerekiyor zaten etmişsinizki başınıza birşey gelmemiş geçmiş olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar maalesef kameram olmadığı için video yok. Allahtan kaçacak zaman ve mesafe vardı ki pek tecrübeli sayılmayacak biri olarak kurtarabilmek. Yoksa bi daha motora binmeye kalktığımda tüm tanıdıklar binmeyeyim diye rahat bırakmayacaklardı.

sinekler arılar

geçen şarköy yolunda bi arı vurdu kaska motordan düşüp takla atıcam sandım

en tehlikelileri bunlar bence

olay hemen hemen bu videodaki gibi gelişti;

ben sağ şeritteyken orta şeritte bi araba vardı, soldan da araç sağa girmeye çalıştı ve ben de bu motosiklet gibi sağdan kaçtım, belki biraz daha yakından kurtarmış olabilirim :sunny: çünkü ben ciddi ciddi motorun arka kısmına dokunduracağını düşünmüştüm.

Geçmiş olsun bu tür varlıklar yüzünden sağ şeriti kulanmıyorum bu gibi hanzolukların çoğu orta şeritten giden araçlar yapıyor velhasıl bende orta şeritte ilerliyorum çoğu zaman sağdan giderken sapağa aniden üzerime biri kırıcakmı bazen durup sapağı sakince geçtiğim oluyor o kadar beter sağ şeritler bana göre sağ şerit sapaklara girmek için sol şerit solamak için ilerlemek içinde orta şeritir yavaşı hızlısı yok hızlı giden solar basit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar