Arama sonuçlarınız

1. C

klavuz çekme ve sarzlı matkap tavsiyesine ihtiyacım var.

tüm kardeşlerime tüm abilerim ve ablalarıma tüm kardeşlerime selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. sevgili güzel insanlar. klavuz çekme ve sarzlı matkap tavsiyesine ihtiyacım var. kendi çapımda işimi görsün yeterli. havalar ısındı. yollar motorcu arkadaşlarla doldu. yavaş gidin tek parça gidin...
  2. C

Kontağı çevirince elektrik gelmiyor

https://www.youtube.com/c/Mec%C3%A1nicaMurdock abimiz böyle konuların uzmanıdır. çok severim kendisini. çakma tamirciye vereceğim parayı takım takravata yatırdım. ne mutlu bana.
  3. C

Motosiklet Çalışınca Yağ Boşaltıyor

aslan gibi otoparkın var. tamirciye vereceğin parayı takım takravata ver güzel insan. yolun açık olsun.
  4. C

Kontağı çevirince elektrik gelmiyor

sevgili güzel insan motorun marka ve modelini yazsan sanırım bir orta yol bulabiliriz.
  5. C

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

yolun açık olsun güzel insan. tüm iyi niyetlerim seninle.
  6. C

nasıl bir türkiye istiyorum.

iki pasaport var. gidecek yeri var yani. zübük diye bi film var aziz nesin. sen nesin.
  7. C

deprem olmadı ama bina çöktü. başka sözüm yok.:( 24 ocak 2025 konya'da çöken 4 katlı bina
  8. C

Ekonomi hakkında...

selamlar saygılar herkese. sokak röporyajları izliyorum. herkes ayrı telden çalıyor. ne diyor orhan abimiz. Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene...
  9. C

Cup motor için en iyi karbüratör

xnxx 10 numaradır. tavsiye ederim.
  10. C

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

üzülerek yazıyorum. türkiye artık bir ortadoğu ülkesidir. keşke daha medeni bir ülke ve insan olabilsek. yolda biri yeşil yeşil balgam atıyorsa orası gelişmemiştir. savcı dövüldü trarikte. adliyede mahkemede adam öldürüldü. sokaklar allaha emanet. herkes tedbirini alsın. selam ve dua ile.
  11. C

ölünce beni kim yıkayacak.

tam benim kafadansın. ihtiyar. yol benim koyar benzini giderim diyorsun. senide izledim ve imrendim. selamlar saygılar.
  12. C

Motosiklet tamircisi marş motorunu sökmek için bloğu indirdi

o zaman burası türkiye mi kardeşim.....
  13. C

yapma bunu buna bi sorun olarak mu bakıyorsun
  14. C

tabiki deprem ülkesinde yaşıyoruz. yaşağığımız bina ne kadar depreme dayanır. devlet baba yaşadığımız binayı güvenilir buluyor mu?? umarım devlet baba vardır.
  15. C

Motosiklet tamircisi marş motorunu sökmek için bloğu indirdi

çok geçmiş olsun güzel insan. zamanında tamirci ustalar sayemde çok paracıklar kazandı. iyiki youtube abimiz var. tamirciye vereceğim parayı takım takravata veriyorum. kendi işimi kendim görüyorum. ) bi tek elektrik sıkıntılı. o farklı bir dünya :( hakkını ara kardeşim. aç davayı. o düşünsün...
  16. C

Bütün mt ailesinin yeni yılı kutlu olsun

hayat bana büyük konuşmamayı öğretti. umarım en iyisini alırsın güzel insan.
  17. C

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

çok eski dostum piaggi fly satmıştı. parçaları o biçim pahalı. sen bana düşmansın dedim. merhabamı 10 sene önce kestim.
  18. C

Bütün mt ailesinin yeni yılı kutlu olsun

hoşgeldiniz . sayın agit. güzel niyetleriniz için tsk ler. bu forumdaki tüm güzel insanlara selamlarımı saygılarımı sunuyorum.
  19. C

Elektrikli Scooter şarjlı Bisiklet

herkese selamlarımı saygılarımı sunuyorum. sevgili dostlar işim ve evim yüreyerek 1 saat yaklaşık. motor otoparkta yatıyor. yılbaşından sonra 850 tl olacak otopark ücreti. motoru fabrikanın bi köşesine koyayım. işe gidip gelmek için Elektrikli Scooter şarjlı Bisiklet alayım. böyle bir şeyi...
  20. C

sanırım çok şey istiyorum. hayaller paris.