klavuz çekme ve sarzlı matkap tavsiyesine ihtiyacım var.

tüm kardeşlerime
tüm abilerim ve ablalarıma
tüm kardeşlerime
selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.
sevgili güzel insanlar.
klavuz çekme ve sarzlı matkap tavsiyesine ihtiyacım var.
kendi çapımda işimi görsün yeterli.
havalar ısındı. yollar motorcu arkadaşlarla doldu.
yavaş gidin tek parça gidin.
iyi yolculuklar.

Selamlar,
Nasıl bir malzemeye kaç defa kılavuz çekeceğinize göre değişen bir durum ve bunu ne kadar tekrarlayacaksınız? çalışacağınız malzemeye göre ciddi değişkenlik gösteren bir konudur.

Motosikleti
DUKE 250
ben şarjı einhell tp-cd serisi kullanıyorum, boschun vidalama uçlarının olduğu setlerim var, oldukça memnunum.

Merhaba aynı içten dileklerle size karşılık vererek konuya girmek istiyorum. Bu bahsettiğiniz iki konu hakkında muazzam bilgi ve tecrübeye sahibim. Öncelikle Amatör yada yarı profesyonel kullanım için aradığınızı düşünerek şarjlı vidalama ve matkap olarak Bosch GSB 185 li model cihazını tavsiye ederim şiddetle. Piyasayı altüst eden bir profesyonel cihaz hemde çok makul fiyatlı. Bu ürünün incelemesinin çekmiştim daha önce sizlere paylaşayım.

BOSCH ŞARJLI DARBELİ VİDALAMA

Kanalımda bunun gibi bir kaç cihazın daha inceleme ve test videoları bulunuyor.

Kılavuz çekme konusunda gelince de yıllar önce böyle bir eğitim serisi çekmiştim onu izlemenizi tavsiye ederim pek çok cevap bulabilirsiniz.

KILAVUZ VE PAFTAÇEKME İPUÇLARI

Amatör kullanım için Maier marka öneririm. Hem ekonomik hem dayanıklı. "İyi birşey almak istiyordum aslında" derseniz werkö yada völkel markalarını öneririm. KILAVUZU şarjlı matkap ile çekemezsiniz aklınızda olsun. İlla şarjlıyla çekeceğim diyorsanız makine kılavuzu almalısınız.

Bu kılavuz, pafta, rayba vb. gibi eğlenceli konuların işlendiği yüzlerce videomada kanalımdan ulaşabilirsiniz. Takıldığınız yer olrsa sorun dikim döndüğünce cevap vermeye çalışayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar