Arama sonuçlarınız

1. Osırıs1

Motorsiklete dizel yakıt koymak

Dün gece saatlerinde kurtköy BP de şahit olduğum olay,motorun sahibi olan amcanın durumuna üzülüp durdum durumu öğrenip evdeki takımları getirdim depo vanasını söküp depoyu temizledik,olmadı bujiyi söktük yaktık yuvasına benzin döktük ve çalıştırdık. Venhasıl bu BP nin ilk vukuatı değil!! 2 yıl...
  2. Osırıs1

TVS vites geçişlerinde resmen ızdırabım oluyor

Ayakkabımın ucu ezildi artık arkadaş! her yağ değişimi sonrası aynı muhabbet,4 5 defa değiştirdim yağını her seferinde çatır çutur ses ve zor geçiyor,bileklerim kopuyor yorgunluktan... balatamı bitti acaba? 10 12 bin km dir bende motorum,şuan 30 bini devirdi, 1 hafta 10 gün oldu yağ değişimi ama...
  3. Osırıs1

Sezon için 250 300 tl civarı kask kamerası almak istiyorum

bu fiyat aralığında cihaz kullanan varmı aramızda?
  4. Osırıs1

Eksik motor yağından bir sıkıntı çıkar mı?

Dün motor yağını değiştirdim castrol kullanırım hep,değiştirdiğim yerde yağ filtresi yoktu bende bugün temin edip takayım dedim az sıcaktı motor, filtre muhafazasını açarken hemen hemen 1 çay bardağının yarısı kadar yere döküldü (fazla da olabilir ama dolusu değil) içime kurt düştü şimdi ekleme...
  5. Osırıs1

Motorunuzu büyükbaş hayvanların olduğu yerlerde bırakmayın :D

akşam akşam höykürdüm resmen :queen:
  6. Osırıs1

Aklıma gelen başıma gelmiş.. Allah rahmet eylesin

Face hesabımdaki kızlardan birinin nişanlısıydı rahmetli,aylar önce ilk motorlu resimlerine baktığımda (kask,koruma vs hak getire) yaşaması mucize demekten kendimi alamamıştım,öldüğünü duydum ama sebebini bugün öğrendim haberleri karıştırırken. Belki tarzan gibi motor süren diğer arkadaşlara...
  7. Osırıs1

Size danışıp 2 ADET Honda spacy almak istiyorum

Arkadaşlar işyerimde paket servisinde kullanmak üzere 2 adet motor alıcam mart ayı içinde,ben şu ilandaki motorlardan herhangi birini almak istiyorum. koruma demiri+ kutulu şekilde 6,400 tl istiyor 2 tanesine ve 20 bin ila 33 bin km arasında her biri,kiralama şirketlerinden almışlar,ne...
  8. Osırıs1

LS2 FF 384 Vs LS2 FF 351 hangisini tercih etmeliydim?

Arkadaşlar ben FF384 aldım http://www.gungormotor.com/urun/82/-LS2-FF-384-MOBY-KASK.html ama aklımda FF351 kaldı, ayrıca aldığım kaskın çarpışma testlerine baktım 2 yıldız almış :santa: FF351 4 yıldız almış diyorlar.. fiyat olarak 50 60 tl gibi fark olduğu halde nasıl biri 4 biri 2 yıldız alır...
  9. Osırıs1

Dikkatsizliğim yüzünden iki araç arasında sıkışıp kaldım

Aslında bende suç yoktu,dar yolda önümdeki araç birden fren yaptı hızım düşüktü sağdan gideyim dedim ama onun da önündeki araç sinyal vermeden sağdaki boş park yerine bodoslama girdi,bende sol yandan arka kapıya çarptım ama devrilmedim,bu durmadı başka aracın dibine park etti,bende yanındayım...
  10. Osırıs1

4RIDERS armor deri ceketimi bugün teslim aldım inceledim

Kota dostu olması açısından resimleri direk koymadım. Siparişi salı günü 14:02 de verdim,perşembe günü ups kargoya verildi cumartesi günü şubeden teslim aldım,son derece özensiz (paketlenmiş diyemiyeceğim artık) poşete koyulup koli bandıyla sarılıp sarmalanmış. sırt pedinde iz kalmış (aşağıda...
  11. Osırıs1

Beden ölçüsü hakkında sorum var

Bel 91.5 cm Boyun 36 cm Göğüs 102 cm Kol (omuzdan bilek kısmına kadar) 67 cm Boyum 190, kilom 80 aldığım ürün XXL beden http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204 Şimdi bu mont üzerime kazak gömlek vs varken oturur mu? Bana olmaz ise kardeşim benden bi hayli kalıplı...
  12. Osırıs1

Km'si düşürülmüş YBR DİKKAT !!!

Arkadaşlar bugün lastiğe hava vurdurmak için motorcuya gittim (merdiven altı biyer) orda mavi ybr vardı sorduğumda 30 bin km de olduğunu ve az önce 8 bin km ye düşürdüğünü söyledi. Plakası 34 HE 1117 mavi top case var (maviye boyamış) michelin lastik (yanaklar mavi şeritli) Motor bunun...
  13. Osırıs1

Servisimin bir parçaya normalin 3 katı fiyat çekmesi!

Normalde lazım olan parçayı önce netten araştırıp öyle servise giderim en azından mali durumu ona göre ayarlarım, lakin ikidir aynı şey oluyor.. en son yağ filtresi almak için gittiğimde 15 tl istediler,pahalı veriyorsunuz netten baktım 5 tl ye dediğimde onlar sahte biz orjinal veririz dediler...
  14. Osırıs1

Kontağı açınca göstergenin çalışmaması

bununla beraber kornaya basıldığı anda açılması ama marş anahtarına basınca tık olmaması ve göstergenin tekrar gitmesi ne anlama geliyor? biyerden kaçak mı var acaba,kaç gündür yağmurda kullanıyorum. kısaca sabah kontağı çevirdim göstergede hareket yok,kornaya bastım gösterge açıldı. marşa...
  15. Osırıs1

çukura düştüm ön gidon sallanmaya başladı

dün üzücü bi olay geçti başımdan derin bi çukura düştüm.. çıktıktan sonra bişey farketmedim ama sabah işe gelirken direksiyonu bıraktım 2 saniye sonra sağa sola sallanmaya başladı tutmasam deviricem o derece. janta baktım gözle görülür yamukluk yok. sanki disk sıkıyor biraz zor dönüyor sadece...
  16. Osırıs1

Sen misin benimle kapışan

Az önce eve doğru gelirken kuyruğuma audi a8 li züppenin biri takıldı sellektör yapıyor daracık yolda,neyse birden kırdım sağa küfür eder gibi. geçti gitti 200 mt sonra otobüsün biri yolcu alıyor durmuş ortada tabi ben yanından vız diye geçtim,artık nolduysa ilerde yine aynını yaptı hatta geçip...
  17. Osırıs1

Yağ değişimi sonrasında beyaz duman sorunu

Arkadaşlar dün motor yağını değiştirdik,orada çalıştırdık duman yok. Sabah hava da güneşli motorda güneşte sıcak yani, çalıştırdım beyaz bi duman attı 3 4 saniye kadar sonra kesti ama yakından baktığımda yine ufaktan atıyor dumanı ve ağır yağ kokusu mevcut. Önceki yağ castrol 10 40. şimdiki yağı...
  18. Osırıs1

AB ülkelerine vizesiz giriş müjdesi!

Vizesiz girişler de araba motor vs taşıtlar da geçerli olacakmı acaba? Mesela ben yakın avrupaya motorumla gitmek istiyorsam sıkıntı çıkaracaklar mı? (bağzı sorular cevap bekliyor:P ) http://www.ntvmsnbc.com/id/25483717/
  19. Osırıs1

Sakaryada arıza yapan aracı istanbula çekerek getirmek?

Arkadaşlar bizim işyerinin aracını çalışanlardan biri gece alıp sakaryaya gitmiş (servis aracı) araç karaçam a yakın biyerde motoru dağıtmış (kendi söylediğine göre motordan kütür kütür ses geliyormuş) bizim tamirci istanbul tuzlada,oraya aracı çekerek getirmek istiyorum ama yapabilir miyim...
  20. Osırıs1

Kardeşime pocket bike almak istiyorum

ebayda şunu buldum http://www.ebay.com.au/itm/NEW-Mini-Dirt-Bike-Kid-Motorbike-49ccTrail-Bike-Pee-Wee-Pocket-Rocket-ATV-Quad-/111205103874?pt=AU_PocketBikes&hash=item19e4573902 ama tr ye gönderiyormu? gönderiyorsa kaç tl vergi veririm,nerden alırım gibi sorularım olacak. Cevaplayan arkadaşlara...