Motorsiklete dizel yakıt koymak

Dün gece saatlerinde kurtköy BP de şahit olduğum olay,motorun sahibi olan amcanın durumuna üzülüp durdum durumu öğrenip evdeki takımları getirdim depo vanasını söküp depoyu temizledik,olmadı bujiyi söktük yaktık yuvasına benzin döktük ve çalıştırdık. Venhasıl bu BP nin ilk vukuatı değil!! 2 yıl evvel de babamın arabasına dizel yerine benzin koymuş ve bizi bayram arefesinde rezil etmiş kapı kapı dolaştırmıştır. DİKKAT.!! Birde,hadi araba olsa anlarım da arkadaş motorsiklete dizel yakıt koymak neyin kafasıdır!! ne içiriyorlar bu pompacılara yahu... Gecenin bi yarısı kimseciklerde yardım etmiyor amcaya,el işareti yapıyor duracaklarına gaza basıyorlar,insanlık valla billa ölmüş..

Duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. İyi yapmışsınız. motorsiklete dizel koyanı ilk defa duydum. Arabalarda anlarım da ama gerçekten pompacının ne kullandığını merak ettim şimdi.

elinize sağlık hocam

dediğiniz gibi o eski hali kalmadı insanların artık

hepsi tvde dizi vb saçma sapan şeyleri kaçırıyorlar. durduk yere stres ve kargaşa sokuyoruz hayatımıza

akar yakıt istasyonlarının sigortası oluyor, motoru bile değiştirirler.
orada çalışan elemanlarında derdi sıkıntısı var, insanlık hali diye düşün. piyango amcaya vurmuş, kötü tarafı.

o amca biraz hakkını arasa(çıngar çıkarsa), ne olacak nasıl gideceğim ben diye, çaresi bulunur.

benim büyüğüm marketçi, eleman yanlış yakıt koymuş, mağdur olan kişi 'çıngar çıkarmış' araba ve arabaya şoför tahsis ettirmiş (araç manuel diye) ailesinin emrine vermiş 4-5gün. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar