Sen misin benimle kapışan

Az önce eve doğru gelirken kuyruğuma audi a8 li züppenin biri takıldı sellektör yapıyor daracık yolda,neyse birden kırdım sağa küfür eder gibi. geçti gitti 200 mt sonra otobüsün biri yolcu alıyor durmuş ortada tabi ben yanından vız diye geçtim,artık nolduysa ilerde yine aynını yaptı hatta geçip ilerde durdu ben geçince tekrar takıldı peşime,lan dedim in midir cinmidir gece gece türlü türlü şey geldi aklıma ıssız da biyer bastım gaza bu da peşimde biraz gittim ilerde kasisi son anda fark ettim frenledim kenardan kurtardım ama doğalgazcılar asvaltı kesmiş 10 mt önünde,hemde 2 yerden kesmişler jilet gibi,ne işaret ne bişey,birine girdik mecbur.... peşimdeki vatandaşa da nasıl gaz verdiysem o süratle kasisten zıpladığı gibi doğru çukura hooopp ön lastikler pert :queen::queen::queen: ben dururmuyum bastım eve geldim ama benimde ön lastik topallıyor inş lastiktendir... yoksa jant dünya para :pr:

dostum öyle bir anlatmışınki sanki cbr1000 varda seni gaza getirmeye çalışıyor sende git başımdan tavrı yapıyor gibi :queen:

Böyle bir durumda sağa çekilir, on dakika beklenir. Adam cehennemin dibine gitmiştir zaten. Sonra kafa rahat olarak sürüşe devam edilir. Sıfır stres, sıfır risk. :cat:

dostum öyle bir anlatmışınki sanki cbr1000 varda seni gaza getirmeye çalışıyor sende git başımdan tavrı yapıyor gibi :queen:

ah ah 1000RR ım olsaydı önüme ferrari gelse geçemezdi :cherry: yokluk işte a8 le idare ediyoruz :queen:

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

Böyle bir durumda sağa çekilir, on dakika beklenir. Adam cehennemin dibine gitmiştir zaten. Sonra kafa rahat olarak sürüşe devam edilir. Sıfır stres, sıfır risk. :cat:

çok doğru söyledin.. aklıma türlü türlü şeyler geldi yoksa o kadar hızlı neden gireyim o çukurlara..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
rtr150 ve audi a8 zaten sadece ülkemizde sidik yarışı yapar.

2 ton araç oraya girince de birşeyler oynamıştır arabada.. Hasarı merak ettim 1 motor parası vardır..

ah ah 1000RR ım olsaydı önüme ferrari gelse geçemezdi :cherry: yokluk işte a8 le idare ediyoruz :queen:

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

çok doğru söyledin.. aklıma türlü türlü şeyler geldi yoksa o kadar hızlı neden gireyim o çukurlara..

a8 hakkında ne kadar bilgin var hocam merak ettim açıkcası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar