Arama sonuçlarınız

1. O

motoruma istediğim değişikleri yapabilecek usta

Ben burdan devam Aklıma yatan bi usta buldum Yakın zamanda başlarız Amaaaaa Yine instagramda gezerken bi olay gördüm; kendi tankının üstüne başka bi tank takıyorlar, nerde yapılır bunlar? Bir de arka amortisörü değiştirmek gerekti, mevcutlar uzun çünkü. İnternetten satın alabileceğim 320mm...
  2. O

Bir acemi Scrambler projesi

Şu dilberin şeklini ben de görsem??
  3. O

Sıfır motoru başka renk folyo ile kaplama

macbook grisi istiyorum :D ama normal boya olmaz abi yarın öbür gün sök derlerse neylerim...
  4. O

Sordum da tüpe basmıyoruz diyor
  5. O

https://plastidip.com.tr/tr/urun/sprey/mibenco-sprey-400-ml-mat-metalik-gumus-71420027 bunu deneyeceğim
  6. O

şu porsche grisi iyiymiş aslında, olur bu:D ustaya direkt porsche grisi mi diyorum? plastidiple elde edebilir miyim bu tonu?
  7. O

abi şöyle bi şey var aklımda ya https://image.lexica.art/full_webp/62d5458f-e6a0-4f8d-a950-b0ca64a54b15 kahverengi sele-nardo gri, deri parçalar hoş olmaz mı? 1737204610 ooo bu da olur ya, çabuk deforme oluyor mu acaba? çizik falan...
  8. O

burdan devam etsem cevap gelir mi :D mesela benim ruhsatta siyah-gri yazıyo ama ben nardo gri yapsam işletmem gerekecek değil mi? orda sadece tanktaki ayrım mı önemli mesela selenin altındaki yerin siyah olması kurtarmaz mı?
  9. O

Royal Enfield Royal Enfield 350 Classic / Bullet / Meteor / Hunter kullanıcıları

dilerim kavuşursunuz bir an önce:D valla uzun vadede avcıyız şimdilik:D garajda yatıyor, kursa devam ediyorum. ama yeni başlayanlar için en uygun model olduğu bilgisi var bende, sanırım hafifliğinden ve sürüş pozisyonundan dolayı.
  10. O

Royal Enfield Royal Enfield 350 Classic / Bullet / Meteor / Hunter kullanıcıları

hntr 350 sahibi olarak geldim ama gönlüm interceptor'da :D
  11. O

Kilit alırken neye dikkat edeceğiz?

ben öyle hatırlıyorum hatta 2.ellere bile 6 ay-1sene mi ne garanti gelecekti, noldu bilmiyorum...
  12. O

Türkiye'de satılan ürünlerin en 2 yıl garantili olması gerekir diye hatırlıyorum?
  13. O

garanti süresi nasıl 6 ay oluyor? bunun 110 cm olanı yetecek mi? ağaca niye bağlıyoruz? tekeri gövdeye zincirleyecek şekilde kullanmıyor muyduk bunu? 1736528425 bu nasıl? fiyatı da uygun hem de kalın...
  14. O

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Oxford-GP-8-Chain-Lock/SubProducts/Oxford-GP-8-Chain-Lock-0001 linktekini almayı düşünüyorum ama 120 cm demiş boy neden önemli? başka nelere dikkat edeyim?
  15. O

Yılbaşı indirimi?!

Ben hiçbir yerde görmedim Ekipman toplayacağım; muhteşem Kasım, harikulade cuma, yılbaşı derken hiçbir şey almadım hiçbir şey indirime girmedi Varsa üzerime indirim atın biraz
  16. O

Hala araştırıyorum. Etraftan da bi kaç kişiye sordum ama İstanbul’da Custom işi sadece Kadıköy’de herhalde 1736004966 bi tane buldum sele 5 egzoz 30 nasıl?
  17. O

Maksimum 10K bütçe ile Kask Önerisi

Benim gönlüm de hjc’den yana.
  18. O

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Vay Güzel oldu ya
  19. O

motor koruma barı yaptırmak

bildiğiniz usta var mı? serviste 6 bin demişlerdi, bir de ustalardan fiyat alayım diyorum ama aynıya gelecekse servis taksın.
  20. O

bi tane hunter almıştım şimdi onu istediğim şekle getirecek ustalar sanatçılar lazım bahçeşehir, esenyurt civarı mümkünse -sele -egzoz -belki bir kaç boya -bir kaç metal aksam ekleme işleri olacak referans olabileceğiniz kişileri önerirseniz sevinirim