- Konu Yazar
Merhabalar abilerim kardeşlerim aranızda yeniyim. Daha önce hiç motor tecrübem olmadan bu yola girdim ve bütçem dahilinde bayiden 0 250sr satın aldım. Şuan da ehliyet kursuna gidiyorum ve daha en az 2*3 hafta motor dersi almayacağım için motoru sürmeye çok yanaşmıyorum. Bu süre içerisinde motorda ne yapmamı tavsiye edersiniz akünün bitmemesi için ne önerirsiniz. 250sr yerine RS200 tercih etseydin diyecek elbet abilerim olacak şimdiden cevaplayayım 250sr da peşinatsız 12 taksit 160k ya aldım fakat rs200 için 80k peşinat istiyorlardı o yüzden maalesef bütçem olmadığı için alamadım , bütçem yetseydi eğer benimde gönlüm rs200den yanaydı.
Buna ekstra olarak ise bir kask arayışına girdim. Sigorta cart curt derken bütçe epey zorlandı fakat çok ucuza da kaçmadan düzgün bir kask almak istiyorum. Şuan aklımda HJC İ71 var sizce bu kask alınır mı veya yerine ne önerebilirsiniz ? Vade farksız taksit yaptırabileceğim her sayfadan öneriye açığım.
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.
Buna ekstra olarak ise bir kask arayışına girdim. Sigorta cart curt derken bütçe epey zorlandı fakat çok ucuza da kaçmadan düzgün bir kask almak istiyorum. Şuan aklımda HJC İ71 var sizce bu kask alınır mı veya yerine ne önerebilirsiniz ? Vade farksız taksit yaptırabileceğim her sayfadan öneriye açığım.
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.