Maksimum 10K bütçe ile Kask Önerisi

Merhabalar abilerim kardeşlerim aranızda yeniyim. Daha önce hiç motor tecrübem olmadan bu yola girdim ve bütçem dahilinde bayiden 0 250sr satın aldım. Şuan da ehliyet kursuna gidiyorum ve daha en az 2*3 hafta motor dersi almayacağım için motoru sürmeye çok yanaşmıyorum. Bu süre içerisinde motorda ne yapmamı tavsiye edersiniz akünün bitmemesi için ne önerirsiniz. 250sr yerine RS200 tercih etseydin diyecek elbet abilerim olacak şimdiden cevaplayayım 250sr da peşinatsız 12 taksit 160k ya aldım fakat rs200 için 80k peşinat istiyorlardı o yüzden maalesef bütçem olmadığı için alamadım , bütçem yetseydi eğer benimde gönlüm rs200den yanaydı.
Buna ekstra olarak ise bir kask arayışına girdim. Sigorta cart curt derken bütçe epey zorlandı fakat çok ucuza da kaçmadan düzgün bir kask almak istiyorum. Şuan aklımda HJC İ71 var sizce bu kask alınır mı veya yerine ne önerebilirsiniz ? Vade farksız taksit yaptırabileceğim her sayfadan öneriye açığım.
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle kazasız iyi sağlıklı mutlu sürüşler dilerim, hjc marka algısı vs kalite olarak naçizane iyi kasklar arasında , i71 de iyi görünüyor 7,500 civarı sanırım ortalama iyi araştırmak lazım taksit ve fiyat konuları da size kalmış iyi sürüşler.
2-3 hafta çok uzun bir süre değil akü sağlığı bakımından hafta bir gün durduğu yerde 5 dk dan az bile çalışsa kendini korur.

drd motorda trendyol üzerinden premier full karbon kasklar 12 bin tl idi yeni aldım bende.9 taksitle aldım şu an 6 olmuş saınrım.11 küsürlere geçen inmişti hatta.bu paralara güzel alternatif bir göz at italyan güzel bir kask

Hjc alcaksan rpha serisine mutlaka bak. Ben rpha 70 ile shark spartan rs arasında kalmıştım. Shark aldım tipinden ve ece 22.06 sertifikasından dolayı ama hjc de alsam gözüm shark da kalmazdı. Sadece dikkat et çakma agv kask filan alma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar