Arama sonuçlarınız

1. harficer

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

kombine yapıyorum abi ama dediğim gibi pedal garip olduğu için yavaşlamaya çalışsam da kitliyor
  2. harficer

Motosikletini ve Ekipmanlarını Paylaş, Puanlayalım!

Allah en güzellerini nasip etsin sana kardeşim
  3. harficer

Motosikletini ve Ekipmanlarını Paylaş, Puanlayalım!

hacım hakkını helal et güldüm biraz, arkadaş ekipman yazmış sen bildiğin ev haliyle motor sürüyosun :D aman dikkat et yanlış anlama benim de senden farkım yok ama ciddi ciddi yazdığnı görünce güldüm sabah sabah :D
  4. harficer

Göstergeye gelen kablonun tamiri

Selamın aleyküm. Hızımı göremiyorum. Devir ve vites göstergesi sorunsuz. Sensörle gösterge arasındaki kablo zarar görmüş. Normal elektrik kablosu gibi tamir edilir mi yoksa ince işçilik mi ister. Sizlere danışmadan başlamak istemedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Selamun aleyküm
  5. harficer

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

(Yazıya başlamadan önce belirtmek istiyorum: Bir hata yaptım ve bu seferlik Allah'ın yardımıyla ucuz yırttık. Pişman oldum ve bu işin şakaya gelmeyeceğini çok şükür hasarsız tecrübe ettim. Sizler de benzer hatalara düşmeyin diye böyle bir yazı yazmak istedim. Allah'ın Selam'ı üzerinize olsun...
  6. harficer

Yüksek cc elektroniği az karadüzen motosiklet

gelen tavsiyeler arasında en çok kafama yatan yorumu yaptın hocam
  7. harficer

sen ne tavsiye edersin abi
  8. harficer

Scooter dışındaki motorsikletlerde kaskı nereye koyuyorsunuz?

Ben çantasıyla birlikte omzuma takıyorum
  9. harficer

benim de derdim o abi. İlla bi şeyler tıkıştırıyolar. Adamlar cb125f e anahtarsız çalıştırma koymuş, ula koysana abs, tabi ne anlıyoruz dertleri kullanıcının güvenliğini sağlamak değil kullanıcıyı tavlayıp mal satmak
  10. harficer

Replika kask

Kaskla tavlanan kızdan hayır gelmez zaten dostum, gelse bile dul bırakırsın genç yaşta
  11. harficer

200 cc çabuk ısınan çinli için yağ tavsiyesi

hocam hakikaten Allah razı olsun her konuda herkese yardımcı oluyosunuz, teheccütte bu gece dualarıma sizi de katıcam çok memnun ediyosunuz beni 1746839734 ettim :)
  12. harficer

fırsat bulup kumaşçılara gidemedim üşümeye başlayınca mecbur hallederim heralde :d 1746815784 atma şu zehirli oku abi yav
  13. harficer

hangi modelini tavsiye edersiniz hocam dediğim şartlara göre
  14. harficer

Gazlamak istediğimde gazlayabileceğim, 180 190 ları zorlamadan görecek; şehir içinde kıvrak, karadüzen, elektroniği az anahtarı elime aldığımda korkmadan motoru kurcalayabileceğim bir motosiklet var mıdır
  15. harficer

En iyisini almama gerek yok, sonuçta çinli bir makine diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  16. harficer

Sürüşten alınan zevk

Tamamen ruh halime bağlı: Bazen gazlamak istiyorum kendimi şehir içinde ana yollarda araç sollarken buluyorum, Bazen de sakin sakin gezmek istiyorum ve köy yollarında geziyorum, bir yandan da manzaranın ve doğanın tadını çıkarıyorum. İkisinin aynı gün olduğu hiç olmadı. Ancak şunu...
  17. harficer

Bursa'da ileri sürüş eğitimi

teşekkürler hocam, bursada mı kendisi
  18. harficer

Bursa'da ileri sürüş eğitimi

Selamın aleyküm Allah tekerlere taş değdirmesin. İleri sürüş eğitimi almak istiyorum. Daha çok güvenlik amaçlı. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bilenler çevre illerden de bildikleri yerleri yazabilirler, diğer arkadaşlarımız da istifade etmiş olur. Yardımcı olanlara şimdiden...
  19. harficer

Bursa - Tekirdağ arası rota tavsiyeleri

Abi Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Ama son durak zaten Şarköy :) Şarköye uçmakdereden geçeceğim inşallah :)
  20. harficer

Bursa - Tekirdağ arası rota tavsiyeleri

çok teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar