Motosikletini ve Ekipmanlarını Paylaş, Puanlayalım!

Selam dostlar, abiler, ablalar.*
Sohbet ve muhabbet amaçlı açılmıştır bu konu. Hangi motosikleti ve ne tarz ekipmanlar kullandığınızı merak ettim.
Ben kendi ekipmanlarımı aşağıya bırakıyorum, dilerseniz puanlayabilirsiniz. Teşekkür ediyorum.

---

*Motosikletim:*
QJ Motor SRK 125R

*Kullandığım ekipmanlar:*
• Scorpion EXO 391 Captor Kapalı Motosiklet Kaskı
• DJI Osmo Action 4 Aksiyon Kamera
• Knmaster KN6100 Bluetooth Karbon Siyah Intercom
• Shima Mesh Pro 2.0 Korumalı Motosiklet Montu
• Kamfan Uzun Bilek Deri Eldiven
• 4Riders WindPro CE Sertifikalı Korumalı Motosiklet Pantolonu
• Forma Freccia Korumalı Motosiklet Botu

---

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Kask: Sarı-Siyah 46 yazıları traşlanıp siyaha boyanmış RSV kapalı kask, XS bedeni olmasına rağmen kafamda tas gibi oynuyor, kapşonla beraber olması gerektiği gibi sıkı oluyor. Kafam küçük değil kaskın süngeri az veya çok yumuşak.

Balaklava: Motorcudan alınma markasız siyah balaklava, evde unutmadığım zamanlarda takınca otobanda gazlarken boğazıma vuran böceklerden koruyor.

Eldiven: Sol tekini muhtemelen evde unuttuğum Temudan alınma kuryeci eldiveni, koruma falan yok su desen geçiriyor yok olayı telefonu kullanabilmen ama o da biraz çileli.

Mont: Hardal rengi şişme mont, yağmur rüzgar geçirmiyor koruması yok ama trafikte görünürlüğümü oldukça arttırıyor. Elimde babamdan kalma motorcu kıyafeti var ve bir süre kullandım ama XL olduğu için hareket kabiliyetimi fazla kısıtlıyor, onunla kaza yapma olasılığım daha yüksek.

Pantolon: Düz eşofman. Bazısında kargocu pantolonu gibi cepler oluyor işime geliyor.

Ayakkabı: Bağcıksız yeşil Skeechers.

İşin şakası mevcut halimden hoşnut değilim ama denemeden sipariş vermek istemiyorum. Yuki Gusto 110 veya Jupiter 125 ile saatte 50km/s hızı geçemediğim otobana çıkmadığım zamanlarda kurtarıyordu bunlar ama bayramda İstanbul'a gidince tam takım toparlayacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Annem LC Waikiki den alıyor
LCW boxerları güzel lastikleri sıkı, motor kullanımına uygun :D

Kask: Sarı-Siyah 46 yazıları traşlanıp siyaha boyanmış RSV kapalı kask, XS bedeni olmasına rağmen kafamda tas gibi oynuyor, kapşonla beraber olması gerektiği gibi sıkı oluyor. Kafam küçük değil kaskın süngeri az veya çok yumuşak.

Balaklava: Motorcudan alınma markasız siyah balaklava, evde unutmadığım zamanlarda takınca otobanda gazlarken boğazıma vuran böceklerden koruyor.

Eldiven: Sol tekini muhtemelen evde unuttuğum Temudan alınma kuryeci eldiveni, koruma falan yok su desen geçiriyor yok olayı telefonu kullanabilmen ama o da biraz çileli.

Mont: Hardal rengi şişme mont, yağmur rüzgar geçirmiyor koruması yok ama trafikte görünürlüğümü oldukça arttırıyor. Elimde babamdan kalma motorcu kıyafeti var ve bir süre kullandım ama XL olduğu için hareket kabiliyetimi fazla kısıtlıyor, onunla kaza yapma olasılığım daha yüksek.

Pantolon: Düz eşofman. Bazısında kargocu pantolonu gibi cepler oluyor işime geliyor.

İşin şakası mevcut halimden hoşnut değilim ama denemeden sipariş vermek istemiyorum. Yuki Gusto 110 veya Jupiter 125 ile saatte 50km/s hızı geçemediğim otobana çıkmadığım zamanlarda kurtarıyordu bunlar ama bayramda İstanbul'a gidince tam takım toparlayacağım.

Merhaba herkesin ekonomik durumu aynı olmayabilir bizim orta seviye bazı şeyleri babam aldı bazılarını aylık harçlığı mi biriktirerek aldım kasktan başlayıp aşağı duru fiyat performans ürünler dizebilirsiniz hiç bişey sağlığınızdan önemli değil.

Seher yıldızı klimalı.
Dededen yadigar kalan 2 tane seher yıldızı var tırcı idi eskiden giyodum ama fazla yıpranmaya başladı bende tarihi eser olarak özel bir sandıkta saklıyorum şuan

Teşekkürler 😄

Nazar boncuğu koruyucu ekipman sayılır mı?
Bilimsel olarak nazar boncuğu vücudunuzu koruyamaz ama ekipman korur

Motosikleti
RKS TNT 202

hacım hakkını helal et güldüm biraz, arkadaş ekipman yazmış sen bildiğin ev haliyle motor sürüyosun :D aman dikkat et

yanlış anlama benim de senden farkım yok ama ciddi ciddi yazdığnı görünce güldüm sabah sabah :D

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
hacım hakkını helal et güldüm biraz, arkadaş ekipman yazmış sen bildiğin ev haliyle motor sürüyosun :D aman dikkat et

yanlış anlama benim de senden farkım yok ama ciddi ciddi yazdığnı görünce güldüm sabah sabah :D
Dediğim gibi zamanı gelince tam takır donanıcam da şimdilik böyle. Motoru okulda ve işte sürmesem ekipman paramı yol parası tırtıklıyor. Biraz da güldürmek için yazdım zaten, güldürdüysem ne mutlu bana.

Motosikleti
RKS TNT 202
Dediğim gibi zamanı gelince tam takır donanıcam da şimdilik böyle. Motoru okulda ve işte sürmesem ekipman paramı yol parası tırtıklıyor. Biraz da güldürmek için yazdım zaten, güldürdüysem ne mutlu bana.

Allah en güzellerini nasip etsin sana kardeşim

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Allah en güzellerini nasip etsin sana kardeşim
Sizlere de abilerim ablalarım. Elimde bir kask daha var ama vizörü kırık, babamın çenesi açılabilen bir Shoei Hurricane kaskı var. Kas ağır, yere düşürdüğüm gibi çenesi açılıyor ve bu sefer bedeninden dolayı kafamda oynuyor. Vizörü de olmayınca 50 üstünde gözüme bir şeyler kaçmaya başlıyor zaten. Vizörü varken bile çiziklerden dolayı gece kullanılmıyordu.

XL bile olsalar bunları giyince kendimi çok daha güvende ve havalı hissediyorum ama kıyafet bileklerimle savaş açtığı ve kaskta kafamı çevirmemi zorlaştırdığı için çevikliğim yarıya falan iniyor. Otobanda neyse de şehirde sıkıntı yaşatıyor bu ikili.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Her motorum içşn ayrı kıyafetim var :) ve kaskım.

Dji miji kullanmam çok sevmşyorum vidio çekmeyi.

Ama genelde en çok sevdiğim kombinim

Kask arai quantic grey

Mont özel diküm belstaff deri mont korumaları çarpışma sırasında sertleşiyor böylece montu moda aksesuarı gibide kulanabiliyorsunuz.

Eldiven goldtop deri eldiven vintage

Pantalon daniese deri modelini unuttum

Bot daniese nexus
Ama en uzun sene kullandıgım ve şu an sadece özel günlerde giydiğim birde montum var özel dikim markası yok ama düki kişi tekin derinin sahibi içi korumalı amerikan buko stili at derisi üstünde tonla patch var gezdiğim ülkeler vs vs fotograf koyarım bir ara. O o monta uygun gene özel yapım kovboy çizmesi koruması yok bunlar harley içindi

Ben motorla uzun yol yapacaksam genelde deri giyerim ama bazen italya afrika falan yapılıcağı zaman klim latitude var tam set onu giyerim ama çokda hoşlanmam sentetiğe dokunmak doğal gelmşyor ve kendimi motorla bir hissedemiyorum.
Asilikon dudaklı kadın gibi düşünün işte
https://ibb.co/zhtLRkh7

Son düzenleme:
Her motorum içşn ayrı kıyafetim var :) ve kaskım.

Dji miji kullanmam çok sevmşyorum vidio çekmeyi.

Ama genelde en çok sevdiğim kombinim

Kask arai quantic grey

Mont özel diküm belstaff deri mont korumaları çarpışma sırasında sertleşiyor böylece montu moda aksesuarı gibide kulanabiliyorsunuz.

Eldiven goldtop deri eldiven vintage

Pantalon daniese deri modelini unuttum

Bot daniese nexus
Ama en uzun sene kullandıgım ve şu an sadece özel günlerde giydiğim birde montum var özel dikim markası yok ama düki kişi tekin derinin sahibi içi korumalı amerikan buko stili at derisi üstünde tonla patch var gezdiğim ülkeler vs vs fotograf koyarım bir ara. O o monta uygun gene özel yapım kovboy çizmesi koruması yok bunlar harley içindi

Ben motorla uzun yol yapacaksam genelde deri giyerim ama bazen italya afrika falan yapılıcağı zaman klim latitude var tam set onu giyerim ama çokda hoşlanmam sentetiğe dokunmak doğal gelmşyor ve kendimi motorla bir hissedemiyorum.
Asilikon dudaklı kadın gibi düşünün işte
Ekipmanlarınız çok güzelmiş 🙂 sizi tebrik ediyorum güvenli sürüşler

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Paunlamayı kaç üzerinden yapıyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar