Arama sonuçlarınız

1. Y

acı bir kazanın acı travmaları..karmakarışık olmuş kafaya yardım..

iyi günler.24 yaşında bir gencim.yamaha crypton ile başlayan yolculuğum ybr 125 esd ile devam edip çok mantıklı nc750 son olur ya diyerek hayallerimi süsleyen fazer 8 ile şuan son buldu sayılır.. .öğrenciyim.trakyanın bir kasabasında yaşıyorum tanıdık varsa çok afişe olmayaym..nc 750 ile devam...
  2. Y

uçmakdere'de üstüme süren katil!

iyi geceler.22 ekim salı öğlen 12.00 civarı evim mürefte den her zaman ki gibi üniversiteme çorlu ya gitmekteydim.12 yıldır araba 4 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum.ufak tefek hayvanlıklar tali yoldan anayola vahşetle dalmaları bir şekilde sineye çekmekteyim.ancak dün yaşanan olayda cidden...
  3. Y

opsiyon aksesuar takılınca orjinal parça paraya dönüşür mü ?

iyi günler.öncelikle yaşım 22 çorlu da üni okumaktayım kız arkadaşım ile memleketimiz şarköye 2 haftada bir gitmekteyiz sahip olduğum motor yamaha ybr 125 esd 2014 model.öncelikle motordan çok memnunum anlık gelen bi düşünce ile scooter rahatlığı düşünüyorum(benim çiçek motorumdan rahatsa...
  4. Y

yine yeniden ve son kez yan çanta..

öncelikle gerçekten yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sonuna kadar okursa sevinirm.arkadaşlar ybr 125 sahibiyim çorlu şarköy arası artçımla sürekli seyehat etmekteyim bagaj çok sıkıntı olmakta.konu önceden açmıştım sağolsun yardımcı oldular 60 tl değerinde amortisör bağlantılı demir 180 civarı...
  5. Y

yan çanta ve taşıyıcı konusunda doktora yapmış arkadaşlar lütfen içeri

herkese iyi günler diliyorum.ybr 125 2014 modeline sahibim kappa k35 arka çantam yetmiyor yan çanta olarak en büyük hayalim givi e21 veya kappa k21 ancak çantalar 400 sadece demiri 460 tl.ybr çanta taşıyıcı adı altında ürün var 60 tl ye ama nu çantaların girişi farklı arka çanta gibi tablası...
  6. Y

yamaha mt 125. acil yardım.

iyi günler arkadaşlar bir sorum olacak. ilk motorumu bu yaz yamaha crypton olarak aldım.3400 km yaptım öncedende scooter kullanmıştm uzun yol tecrübem şehir içi tecrübem mevcut sorum şu. motorumdan gayet memnunum ancak yamaha mt 125 ye acayip bir sempati duyuyorum.motoru satılığa koydum ancak...
  7. Y

0 dan farksız

arkadaşlar elimde 3400 km de 2014 model kırmızı yamaha crypton bulunmaktadır.her gün silinip zincir 2 haftada 15 defa yağlanıp kendimden iyi bakılmıştır diyebilirim.fiyat 3250 tl dir ve 32 tl tak çıkar çanta hediyedir.piyasa fiyatındadır az buçuk ucuz olanlar çanta hediyesiz veya çok uzak...
  8. Y

debriyaj kaçırma problemi

selamın aleyküm arkadaşlar yeni üye oldum ismim doğukan tekirdağ da ikamet etmekteyim herkese iyi günler.yamaha crypton 2014 modelini 2 ay önce aldm motor şu an 2.000 km de ve 3 defa yağı değişti.rodajdan hemen sonra motul 7100 serisi 10w 40 tam sentetik yağ aldm.200-300 km sonra 2 ve 3...

Yeni mesajlar