eraksoy valla allah korumus ya seni

yani 120 dip gaz olayı otobanda nasıl olur bilmem ama 100 105 de çok kendini kpartacak kadar bağırmaması çok iyi olur tabi aslında
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
ya aslında yzf 125 in tipi gerçekten efsanevi derecede güzel cbr 125 ile kıyaslanıp o kdr yerilmesini inanın anlamıyorum fiyat farkı 25 bin tl gibi cbr modelleri hayabusa gibi sport touring rahat tarzda bence yzf ise tam bir pist. ancak cryptonumla oltamı alıp balığada giriyorum kötü yolda oluyo kardeşimde annemde özellikle kız arkadaşımda biniyo oturuş pozisyonuna illallah demek içten bile değil bi zaman sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:43 ----------
aslında motorumdan baya memnunum ben yani çok küçük gözlerle görmelerine rağmen ne yollar yaptım.ancak hava soğutmalı olduğu için yazın bazen canı çıkıyo gibi hissediyorum cc olayının sonu gelmez uzar gider hız tutkum vardır arabama binen anlar o yüzden çok ucmak istemem 12 lt depolu mt ile uzun yollar yorulana dek gidebilirm ve açıp internete girdiğimde tek bir çift bilinen markalı doğru dürüst lastik bile olmuyor cuplara göre.tek sorun artçılı kullanım acaba artçı rahat olur mu çanta zaten takılamıyor konu biraz karışık yani en iyisi şuan devam etmek dediğim gibi motorumu çok seviyorum 125 cc olmasına rağmen mt teknoloji olarak çok ileri ve gerçekten 700 900 cc gibi kalıplı