Arama sonuçlarınız

1. EthanHunt

Alınık çanta altlığı

Geçen gün motorla düştüm ve çanta sağlam fakat altlık kırıldı. Şimdilik telle bağladım fakat ses yapıyor. Elinde ihtiyaç fazlası çanta altlığı olan var mı? İstanbul için makul fiyata elden satın almak istiyorum. Alttaki çantayı kullanıyorum. Altlıklıkları standart oluyormuş. Arwic 32 lt çanta
  2. EthanHunt

Sıfır lastik rodaj süresi ve dikkat edilecekler hk?

Metzeller lastik aldım. Roaj süresi / üzerindeki mumu atma süresi kmsi ne kadardır? Metzeler lastik Ayrıca lastiğin rodaj süresince dikkat edilmesi gerekenler neler?
  3. EthanHunt

Sabah sabah çöp kovasıyla imtihanım (kaza)

Yoldaki setlere gelince kaldırıma yakın tarafı tümseğin en az olduğu hatta hiç olmadığı yer. Genelde zıplatmasın diye bir çok motorsikletli gibi oradan geçerim. Bu sabah ümraniye eski nevzat ayaz lisesi civarında küçüksu yoluna sapmak üzere ilerliyorum. 2 tümseğin 1.sinden kaldırımla...
  4. EthanHunt

Honda cb 125e far ampülü hk.

Honda cb 125e far ampülü patlamış, kısa yanmıyor. Nasıl bir ampül almalıyım. Zenon dışında kaliteli birşey arıyorum. H4, h5, h6 modelleri varmış, bunlardan hangisi uygun olur? Sitelere baktım ama doğru düzgün birşey bulamadım. Link verirseniz memnun olurum. Kendim söküp takacağım.
  5. EthanHunt

Venom mafsallı dizliği nasıl bilirsiniz?

Dizlik alacağım, venom dizliğin fiyatına göre iyi olduğunu okudum. Forumda kullanan, memnun olan veya memnun olmayanlar var mı? Neden memnunlar veya değiller? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/feyizoglu-ndan-venom-mafsalli-motosiklet-dizlik-189193955#product-information
  6. EthanHunt

Twitterda yazdıklarımın facebooka düşmesi sorunu.. [konu dışı]

Merhaba, Twitterda yazdıklarımın facebooka düşmesi sorununu çözemedim. Bunu nerden kapatırız bilen var mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ---------- Buldum. Twitter \ ayarlar \ uygulamalar \ facebook bağlantısı - bağlantıyı kes...
  7. EthanHunt

Gişelerden kaçak geçiş cezası hk.

Merhaba, Dün kartala e5 üzerinden gittim fakat dönüşte yolları karıştırıp yakacık üzerinden anadolu otoyoluna geçtim, tabi hala e5e doğru gidiyorum zannıyla gişeleri görünce anladım yanlış yolda olduğumu. Geri dönüşte yok. Hgs kartım yoktu ve kaçak geçiş yapmak zorundaydım. Etrafta birşey...
  8. EthanHunt

Depo kılıfı nasıl takılır, püf noktaları nelerdir?

Merhaba, Cb125e için diz örtüsü kullanmaya başladım ve deponun yanlarındanki çizikler artmasın diye motoay.com dan depo kılıfı satın aldım. Henüz kargodan teslim almadım fakat nasıl takılır diye biraz araştırınca kimisi 2 tane parçalamış, kimi güneşte bekletin esnesin diyor, kimi ıslak takın...
  9. EthanHunt

Motorsiklette yağmurluk kullananlar..

Geçen cumartesi sırılsıklam olunca bari yağmurluk alayım dedim. Şu piyasada uzun yağmurluklar var tabi bunlar motora binenler için değil. Bunlardan alsam rahat olurmu işime yarar mı bilemiyorum. Siz nasıl bir yağmurluk kullanıyorsunuz, nasıl birşey tavsiye edersiniz? Tek derdim yağmur. Soğuk vs...
  10. EthanHunt

Android telefonda sadece telefon rehberini kullanma hk.

Samsung galaxy prime telefonda rehberde numaralar çift çift çıkıyor sebebi hem simdeki hemde telefonun kendi hafızasındaki numaraları göstermesi. Sadece kendi hafızasındaki numaralar rehberde görünsün istiyorum. Ayar yerini bulamadım. Bilen var mı?
  11. EthanHunt

Yanlış motorsiklet alarmı aldım, elektrikçiler yardım..

Merhaba, Dışardan motorsiklet alarmı aldım, hareket sensörlü, motoru kumandadan çalıştarın türünden fakat yanlışlıkla Operating voltage: 48V-64V+/-5V olanını aldım aku 12v olduğu için çalışmadı. Bu alarm elektrikli motorlar için olan alarmmış. Bunun için ne yapabilirim? Aşağıdaki alarm...
  12. EthanHunt

Megelli marka alarmlı kilit ve grade 80 zincir hk.

Merhaba, Motoru kilitlemek için araştırma yapıyorum. Çeşit çeşit kilitler zincirler alarmlar buldum fakat en son marelli marka kilit ve grade 80 zincir çözüm gibi görünüyor. Bunları kullanan birileri var mı, memnunlar mı? Birde ben kilidi aynı zamanda disk kilidi olarakta kullanmak...
  13. EthanHunt

Depo göçük giderderme hk.

Kardeşim motorun yerini değiştircem derken dengesini bozup motoru düşürdü ve depoyu ezdi. Ümraniye yakınında oturuyorum. Depodaki bu göçügü boya vs sorun olmadan yaptırabileceğim Ümraniyedeki sanayide bildiğiniz bir kaporta ustası var mı? İçeri girsem bi ton kaportacı var ama daha önce...
  14. EthanHunt

Yakıtınızı hangi istasyondan alıyorsunuz.

Merhaba, Konuyu açtım çünki şirketten şirkete benzinin kalitesinin değiştiğini yeni öğrendim. Farklı şirketlerin benzinlerinin test edenler var mı? İçine ekledikleri katkı maddelerinden dolayı kimi şirketlerin benzini daha verimli olup bu yakıtla daha uzun km yapılabiliyor muş. Siz hangi...
  15. EthanHunt

Cb 125e vites değiştirirken gelen ses

15 gündür motor kullanıyorum. Şu ara 2den 1e veya 1den 2ye vites atınca tak diye ses geliyor. Tabi bu ses 2den 1e düşürünce daha belirgin. 2 3 4 5 arası pek ses yok. Kontrol için hafif rampa aşağı 15-20 hızla inerken 2den 1e aldım tak sesi yaptı. Sonra daha yavaşladım yani 15-10 civarı tekrar...
  16. EthanHunt

ilk motor ilk deneyim ve tavsiyeleriniz

Bu gün nasipse öğleden sonra 2.el cb 125e ilk motorumu alacağım. Kast aldım ve eldiven mont bu hafta içi alacağım. Sigorta yaptırıcam, yaşım 30 motor 2013 model cc 125 acaba uygun fiyat alabileceğim sigorta firması tavsiyeniz var mı? İstanbul anadolu yakasında uygun fiyata servis yedek...
  17. EthanHunt

Yeni başlayan için kask tavsiyesi..

Merhaba, Yeni başladım 2.el cb 125e motorsiklet alacağım. Kısmetse hafta içi satış vs bitecek. Kask almayı düşünüyorum. Bütçem sınırlı ayrıca 2. el 4 mevsim bir mont almaya niyetim var. 2. el kaskları araştırdım fakat duyduklarım hoşuma gitmedi vazgeçtim. Aşağıdaki kasklar arasında seçim...
  18. EthanHunt

2.el motor alırken dikkat edilecek ilk konu.

2.el motor alırken dikkat edilecek ilk konunun borcu harcı haczi varmı onu arıştırmak demişler Peki bunu nereden nasıl araştırabilirim. Haliyle motor almak istiyorum, satıcının borçlarını üstlenmek değil.
  19. EthanHunt

Başlangıc için motor tavsiyesi honda cb 125 ace

Merhaba arkadaşlar, 25 yıllık bisiklet tecrübemden sonra işe ve dershaneye gitmek için motorsiklet almayı planlıyorum. Fiyatı uygun, az yakan çok hızlı gitmesine gerek yok, max 100 yeter. Beni yollarda perişan etmeyecek, 50.000 km kadar motor değişim, rektefiye gerektirmeyecek kadar...

Yeni mesajlar