Alınık çanta altlığı

Geçen gün motorla düştüm ve çanta sağlam fakat altlık kırıldı. Şimdilik telle bağladım fakat ses yapıyor.
Elinde ihtiyaç fazlası çanta altlığı olan var mı? İstanbul için makul fiyata elden satın almak istiyorum.
Alttaki çantayı kullanıyorum. Altlıklıkları standart oluyormuş.

Arwic 32 lt çanta

Çantayı delip demire öyle bağlayabilirsin. İlk aldığım motosiklet çantasının bağlantı aparatı çok dandikti yolda giderken 2-3 kere çantayı düşürdüm. En son çantayı delip vidalamıştım çanta demirine. Bağladığın cıvataların altına pul attığın sürece sorun olmuyor. O şekilde yıllarca kullandım, ta ki çantanın kapak menteşesi kırılana kadar.

Çantayı delip demire öyle bağlayabilirsin. İlk aldığım motosiklet çantasının bağlantı aparatı çok dandikti yolda giderken 2-3 kere çantayı düşürdüm. En son çantayı delip vidalamıştım çanta demirine. Bağladığın cıvataların altına pul attığın sürece sorun olmuyor. O şekilde yıllarca kullandım, ta ki çantanın kapak menteşesi kırılana kadar.

Cantayi delip telle bagladim. Simdilik fena deil. Canta mecbur, gerekirse kucakta tasirim :)

çanta altlığı arıyorum. Sert plastik olabilir. kuyruk çantası altına kullanmak için.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar