Arama sonuçlarınız

1. 4strings

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Bildiğim kadarıyla çok eski ve bakımsız olmadığı sürece hiç bir yıl üzmeyecektir. Yalnız X maxın bir önceki kasasında uzun farlar başarısız bence. Bu arada vitesli ve skuter arasında sizi en az yoracak konu vites bence. Skuterin rüzgar soğuk yağmur kruması açık ara öndedir. Vites küçük bir...
  2. 4strings

Çok dik inişler varsa şu da var; skuterde vitesliye göre kompresyon çok az olacağı için fren kuıllanımınız daha fazla olarak, daha fazla ısınacak ya da daha sık balata değişimi isteyecektir. Yine de skuter seçeneği daha mantıklı bence.
  3. 4strings

İlle de motosikletle gidecekseniz o yolda sizin için önemli 3 şey olacaktır: 1- rüzgar koruması 2- süspansiyon konforu ( gidilecek yola göre değişir) 3- az yakıt yakması. X max 250 çok az yakar rüzgar koruması iyidir ama süspansiyon konforu çok iyi değildir. Forza 250 biraz daha fazla yakar...
  4. 4strings

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

Peugeot XP 400 de kaliteli bir seçenek. İyi gidiyor ve konforlu. Ön teker 17 inç . Konfor ve güvenlik açısından çoık faydalı. Ancak ağır skuter.
  5. 4strings

Scooterimin hava filtresine ulaşamıyorum

Zamanında bir akradaşımın Django 150 si hava filtresi nedeniyle motor yedi, dikkat etmek lazım. Şöyle ki; servis hava fitresini değiştiriyor ya da temizliyor, vidayı kutunun içine koyuyor ve eksik vidaliyor. İçinde vida varken kutu monte ediliyor ve motor çalışırken motor vidayı emiyor. Sonrası...
  6. 4strings

Düşük bütçeye kask önerisi

2990 tl
  7. 4strings

Rc390 ile ani frenleme ve abs

Disk ve balata arasında kaydıracak sıvı girseydi motosunuz abs ye hiç girmez ve fren tutmazdı. Yani tekerler dönmeye devam eder ve yavaşlatma işlerini fren yerine getiremezdi. Bu durumda yıkama sonrasını da gözönünde bulundurursak 2 ihtimal kalıyor. Birinci olarak lastiklerinizin yolu...
  8. 4strings

Anime kızları için japonyaya gittim

Sakura Shibuya falan göreyim derken şalgam gördüm iyi mi :D
  9. 4strings

Motosiklet için yaptığım tek tekerlekli römork yorumlarınızı alabilir miyim?

Ani frenlemede römork nasıl tepki verecek acaba?
  10. 4strings

Özür

Beğeni yapmıştım ama bu konuya da yorum yapılır. Olgun davranışın için tebrik ederim.
  11. 4strings

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Her hava koşulu deyince işin rengi değişiyor. Normalde vitesli bir motor iyi olur ama uzun yolda soğuk rüzgara karşı scooterin avantajı tartışılmaz. Xmax 250, forza 250 veya peugeot xp 400 işinizi görür. Üçü de konforlu motorlar. Son süratleri arasında çok çok büyük fark yok ancak sollama vs...
  12. 4strings

Taşıma kapasitesinin üstüne çıkmak

Motordan ziyade şese yorulabilir ve zarar görebilir. Yollarda çukur falan varsa daha hızlı olur sorunlar. Bir de debriyaj da muhtemelen zorlanır.
  13. 4strings

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Ben de Honda'nın GB350c modelini beğeniyorum. Kullandığım Royal Enfield Classic 350 ye göre teknik özellikleri daha üstün ancak yorumlarda klasik motosiklet hissiyatını Royal Enfield kadar hissettirmediği söyleniyor yurtdışında.
  14. 4strings

Yüksek Hızlarda Stabilite

Lastiklerin basınçları, suspansiyon ayarları, zincirin doğru gerilmemesi, ön takımdaki ayarsızlık ve sorunlar, janlarda eğrilik vs yoksa; mevcut topcase varlığı ya da arka tarafa fala yük konulması, gidonun fazla sıkı tutulması da ön tarafın stabilitesini bozabilir. İki kişi ile ( ön yükleme...
  15. 4strings

Bir acemiye önerilebilecek scooter veya naked modeller ve tavsiyeler.

Hero X pulse alım maliyeti düşük parça maliyeti düşük, ilçede dağ bayır toprak yol seçmez her yere gider, önde ABS var ve öğrenme süresince uygun yollu size iyi bir alternatif olabilir. İkinci eller çok uygun fiyatlara bulunabiliyor.
  16. 4strings

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Başlıkla ilgisi olmayacak belki ama benim de şimdiye kadar duyduğum en yüksek ses sanırım eurofighterin gösteri uçuşundaydı. yer gök yarıldı titredi.
  17. 4strings

Forza'dan Vitesliye Geçiş

Motorların ikisi de güzel motor ikisi de alınır. Ancak vitesliye alışma konusunda endişeniz çoksa kısa vadede alım satımı kolay küçük hacimli bir motosikletle alışma evresini kolay geçirebilirsiniz. Bu geçici motosiklet sonrası belki fikirleriniz de daha netleşecektir.
  18. 4strings

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Abi hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Mütevazi ama becerkli olduğunu düşünüp merak ettiğim bir modeldi. İzlenimlerini bekliyoruz.
  19. 4strings

lastik tamiri için fitil seti

Ben givinin lastik tamir setini almıştım içerisinde fitil, delikli iğne gibi aparat ve hava tüpü var (sonuncusunun işe yarayacağını düşünmediğim için genelde kompresör taşıyorum). İç lastikli modeller için se motorun birisine formulax uyguladım ama henüz gerekmedi yani patlama durumu olmadı. Bir...
  20. 4strings

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Hammond, May, Clarkson sadece otomobil tanıtmıyorlardı. Esprileri, anlatımdaki benzetmeleri bile belli bir kültür ve birikim gerektiren türdendi. Hala keyifle izlerim. Alfa Romeo Disco Volante incelemesi çok iyidir mesela.

Yeni mesajlar