Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Disbiratörlere En İyi Yalakalık Yapan Motovlogcu Kimdir?

• Kolaçan

Oy: 21 39.6%
  • Motosiklet İstasyonu

Oy: 21 39.6%
  • Motopark Tv

Oy: 25 47.2%
  • Sanço ve Arkadaşları

Oy: 3 5.7%
  • 100 Oktan Tv

Oy: 8 15.1%
  • Moto Rhino

Oy: 20 37.7%
  • Adventure İstanbul

Oy: 8 15.1%
  • Delta Motovlog

Oy: 1 1.9%
  • Nuri Uyanıkoğlu

Oy: 4 7.5%
  • Deneme Tahtası

Oy: 4 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    53
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Hiçbir kanala abone olmadan ana sayfama gelen motosikletle ilgili videolara bakıp gözüme güzel geleni açıyorum son zamanlarda açıkçası.
Yukarıda herkesin bahsettiği kanalları ben de aynı sebeplerden takip etmiyorum.
Pazar günü alışkanlık hâline geldiği için Zafet Akçay videolarını izliyorum.
Arada bir ana sayfama Kolaçan denk geliyor. Bazı içerikleri fena olmuyor.
Nuri'ye insan olarak ısınamadım ama inceleme videoları güzel. Titreşime karşı hassas biri ama herkes aynı olacak diye bir şey yok o kadar da farklılık olsun. Sadece 6. viteste hızını 30-40-50'lere kadar düşürüp motorun nasıl toparladığına bakmasına biraz gıcık oluyorum. 6. vites düşük devir fetişi var gibi.
Eskiden Artun York isimli biri vardı Xpulse 200 ile gezerdi ona takılırdım. Beyefendi birine benziyordu.
Ama bu sıralar çoğunlukla yerli yabancı fark etmeksizin ana sayfama düşen gezi videolarına bakıp sararsa devam ediyorum sarmazsa kapatıp başka video arayışına giriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
motorlu araçlar test aleminde jeremy clarkson...

Hammond, May, Clarkson sadece otomobil tanıtmıyorlardı. Esprileri, anlatımdaki benzetmeleri bile belli bir kültür ve birikim gerektiren türdendi. Hala keyifle izlerim. Alfa Romeo Disco Volante incelemesi çok iyidir mesela.

Honda dan para alsaydı bu kadar gömmezdi nx500 ü
hondadan para alamadığı için gömmüştür
bu bi dahakine para verin yoksa daha beterini yaparım tehtididir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahıs beş kuruş etmeyen motorları yere göğe sığdıramayıp aldırttıktan sonra milletin elinde patlayınca almasaydınız zorlamı aldırdım diyen influencerin tekidir

Motosikleti
yok:(
bunların yüzde 60'ı sıkıntılı arkadaşlar. biraz iyiyle kötüyü ayırabiliyorsanız hiç birinin ağzıyla iş yapmamanız gerektiğini biliyorsunuzdur zaten.
15k motosikletle tura çıktık geldik çok güzel alın diyen tipler dolu ortalık. 15k km den önce arıza veren motorun sıfatını sileyim.

Bizdeki asıl sıkıntı objektiflik bekliyoruz fakat bu adamlarda para bekliyor o yüzden içerik üreticileri kafamızda farklı kodlanıyor. Anladığım kadarıyla burada ki en iyi mali durumu olan sinan abi onunda kanalına bu malim durum iyiliği objektiflik olarak yansıyor.

Şonuç: hangi kanalın daha çok paraya ihtiyacı var anketi---------------------------

Deneme Tahtası, Nuri Uyanıkoğlu ve Adventure İstanbul kanallarını seviyor ve takip ediyorum. Sanço da merak ettiğim bazı motorlarla ilgili güzel videolar çekiyor. Delta'yı bilmiyorum. Diğerleri tıraş..
Adventure istanbul Van daki apaçi kızı çıkarıp röportaj yaptıklarında gözümden düştüler.
Ulen röportajı yaptınız yaptınız hiç mi lan bunu yayınlamayalım hissi gelmedi bunlara

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adventure istanbul Van daki apaçi kızı çıkarıp röportaj yaptıklarında gözümden düştüler.
Ulen röportajı yaptınız yaptınız hiç mi lan bunu yayınlamayalım hissi gelmedi bunlara
Ben onu ya kaçırmışım ya da hafızamdan silmişim :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Bu youtuberler haricinde bir kişi var hatta öyle biriki kendisi hem 100 cc ile Türkiye turu yaptı hemde 125 cc ile nordkapp macerası yaptı birde üstüne burda forumda takılıyor inanamıyorum ya her seferinde bmw ve triumph övüyor muhtemelen bmw den sponsorluk almış bize söylemiyor. Nerdesin ha ismet amca konuş konuş anlat bütün sırlarını 🤣🤣🤣
( ismet amca yanlış anlama şaka yapıyorum seviliyor ve saygı duyuyorum sana 👍)

Yabancı kanallar dışında ülkemizde bu işi ilk başlatan kişi Altın Elbiseli adamdı ( rahmetli).....Ülkemizdeki motosiklet tanıtım videoları çeken arkadaşlara teşekkür etmek lazım. Ücretsiz izliyor ve yorumluyoruz. İtham kısmı çok tehlikeli bence......Birden fazla video izleyerek bilginizi geliştirebilirsiniz yada beğenmediğinizi nedeni ile yorum yapar eleştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Bazı kişiler zaten sadece reklam videoları çekiyor bu da onların işi olmuş artık ..

Dünyada çapında bu iş sponsorsuz, bayi/firma desteği olmadan yürümüyor maalesef. Bu kabul, diyecek hiçbirşeyim yok. Sonuçta onlarında ekmek yemesi gerek. Bunda bir sakınca yok.

Fakat listedeki bu popüler arkadaşların en büyük sorunu, içerik sponsorlu olmasına rağmen bunları izleyiciye bildirmemesi ve gizlemeye çalışması. Bu da elbette güvenirliklerini düşürüyor. Sonuçta ben bilemem hangi bayi ile el sıkışmış. Buna sponsorlu de, ben de videodan ne alacağımı izlemeden önce bileyim. İçerik kaliteleri ise bir "inceleme" olmaktan oldukça uzak, ilk izlenim ve katalog bilgilerini okumaktan öteye geçemiyor. Hal böyle olunca bir izleyici olarak bana bilgi anlamında ek birşey katmıyor. İçerik yüzeysel kalıyor. Bunu da anlıyorum, çünkü bayi/firma ile anlaşmış olsalar dahi motosikler üzerinde sadece bir kaç saat geçiriyorlar.

Biz izleyicilerde de bir yanlış algı var maalesef. Adam motoru överse "yalaka", olumsuz konuşursa "helal sana dürüst adamsın" oluyor. Yine de tutarsız, oldukça yüzeysel buluyorum bir çoğunu.

Fakat bu arkadaşların elleri kuvvetli, yüzbinlerce takipçileri var, toplu olarak bayilere çıkıp, kardeşim biz dürüst ne varsa söyleriz, objektif olmamıza izin vermiyorsan da motorun bayide yatar diyemiyorlar. Artık eskisi gibi dergiler v.s. kalmadı, bu arkadaşlarda aslında birer bağımsız gazeteci oldular, yazılı basının yerini aldılar ama bu minvalde bir içerik göremiyorum.

Motosikleti
apec apx7
Yabancı kanallar dışında ülkemizde bu işi ilk başlatan kişi Altın Elbiseli adamdı ( rahmetli).....Ülkemizdeki motosiklet tanıtım videoları çeken arkadaşlara teşekkür etmek lazım. Ücretsiz izliyor ve yorumluyoruz. İtham kısmı çok tehlikeli bence......Birden fazla video izleyerek bilginizi geliştirebilirsiniz yada beğenmediğinizi nedeni ile yorum yapar eleştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Bazı kişiler zaten sadece reklam videoları çekiyor bu da onların işi olmuş artık ..
katılıyorum. bir modeli merak ettiğimde en az iki farklı kişiden izliyorum. eğer ki özel bir modelse bulabildiğim her videoyu izlemeye çalışıyorum. bir de motosiklet başında durup anlatandan çok kullanırken anlatanı tercih ediyorum.

Ben onu ya kaçırmışım ya da hafızamdan silmişim :)
abi şöyleki Kızı röportaja çıkardıklarında Van'ın ilk ve tek kadın motorcusu diye çıkardılar.
Kız bildiğin apaçi röportaj zamanı motoru trafikten men ve benim bildiğim 600 bin civarı yediği ceza vardı
(cezayı millet abartıyorda olabilir)
sordular ne kadar süredir kullanıyorsun 13 yıl dedi kaç km yapmışsındır dediklerinde 40 bin civarı dedi
orada koptum zaten
bu forumdaki en acemi bile yılda 25 bin km yapıyordur

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Reklam almak ayrı bir şey, normaldir. Bu kanalların dönmesi için reklam alınmalı, sonuçta amme hizmeti yapmıyorlar.
Tanıtım yaparken öyle iyi böyle süper, burası yaramaz, bize gelmez diyebilince tarafsız incelemeci oluyorlar. Ha gel bana sabaha kadar interkom, mont, eldiven, yağ reklamı yap.

J. Clarkson Tesla Roadster için söyledikleri yüzünden mahkemelik oldu Teslayla. Aynı şekilde AEA Bajajla. İkisi de yorum yapmayı bıraktı bu firmalara daha sonra. Demek ki olabiliyor. Hoş Bajaj incelesin diye vermemişti motoru hatırladığım kadarıyla, emin değilim. :D

Rahmetli de alıyordu reklam. Birçok video hatılıyorum Putoline, motomax, Motolastik.com sponsorluğunda. Ama eğriye eğri, doğruya doğru diyebiliyordu.

Neyse, ben bu ara Nuriyi takip ediyorum, Erkin Yeşil'i de takip ediyordum. CF muhabbetine biraz mesafe koydum videolarına. Yine de düşüncelerini takip ederim.

Motosikleti
apec apx7
J. Clarkson Tesla Roadster için söyledikleri yüzünden mahkemelik oldu Teslayla. Aynı şekilde AEA Bajajla. İkisi de yorum yapmayı bıraktı bu firmalara daha sonra. Demek ki olabiliyor. Hoş Bajaj incelesin diye vermemişti motoru hatırladığım kadarıyla, emin değilim. :D
Kaybeden kim oldu? top geardayken adam mesleğinin zirvesindeydi, söylediklerinle satış rakamlarını etkiliyordu. o zaman da sevmez hala elektrikli arabayı sevmiyor. clarkson benim gibi (onun kadar yaşlı olmasam da) dinazorlara hitap ediyordu, yeni zaman çocuklarına değil.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
100 Oktan, Sancho ve Nuri Uyanıkoğlu dışındakiler piyasada oldukları yeri hak etmiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar