Arama sonuçlarınız

1. Sepya

R125 Oturuş Pozisyonu ve Fotoğraf

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var R125in oturuş pozisyonunu agresifleştirmek için gidon değişebilir mi? Eksisi artısı ne olur? Birde R125in üzerinde oturuş pozisyonunu belli eden ve artçılı fotoğrafı olan var mı?
  2. Sepya

2 Zamanlı İle Uzun Yol

Daha önceki bir konumda 2 zamanlı motorların uzun yolda iyi olmadıklarını duymuştum ve nedenini merak ettim. 2 Zamanlı motorla neden uzun yol yapılmaz? Yapıldığı takdirde sorunları ne olabilir? (Yakıt dışında) uzun zamandır merak ettiğim bir soru. İyi forumlar.
  3. Sepya

R125 ne kadar doğru bir karar?

Benim düşüncem şudur ki motorcu üzerinde kendini mutlu hissettiği motorla olmak ister fakat danışmak istedim. Yaşım 16 seneye A1 alıyorum ve aklımda R125 var 176 boy 60 kiloyum. Aklımda dvletin sunduğu aralıklarla önce r125 sonrası r25,R6 ve R1 olarak girmek var tabiki daha yolumuz çok. Çin malı...
  4. Sepya

Ruhsatta CC düşürmek

Regal Raptorun kasasına hayranım ve bildiğiniz üzere 125 ccsi yok gerçi ülkede 125 cc cruiser pek yok neyse orası ayrı mevzu, şimdi bu regal raptora 125 cc motor takarsak ruhsata işletmek için neler gerekir? Böyle bir şeyin olması mümkün mü?
  5. Sepya

R125

125 CC racinglere olan ilgim açtığım ve bulunduğum konulardan beli oluyor fakat bu sefer bir şey sormayacağım yazılmış bir şey hakkında bilgi isteyeceğim. Bir forumda bir şeyler okurken R125 hakkında gözüme çarpan bişey oldu. İstenirse bir kit ile 182CC olabileceğini okudum bu konu hakkında...
  6. Sepya

R125 ve RS125 hakkında merak ettiklerim

Şu saaten sonra konu kirliliği yapmak istemedim açıkçası şu 2 motor hakkında merak ettiğim birkaç bir şey var. Bilmesenizde mantık yürütebilirsiniz böylece sohbet ortamı oluşmuş olur. R125 hakkında: ~R125 ile artçı, genelde arkamda birisini gezdiren bir insanım R125in bu değişik sürüş...
  7. Sepya

125 CC Pist Yarışçısı Olmak

125 CC iki zamanlı klasmanında bir pist yarışmacısı olmak için neler yapılabilir? Bir başlangıç için maksimum 10.000 TL yeterli mi? (Lisans ücreti hariç) forumdan bir abimizin yarışçı olmak isteyenler için yazdığı yazıyı hatim etmiş bulunmaktayım hem sohbet için hemde okuyanların/benim bilgi...
  8. Sepya

Doğa Gezisi-23.08.15

Afyonkarahisar/Çay/Eber kasabasında yapılmış bir gezi, gezi hakkında ilk konum :) Fotoğraflar geldikçe sizlerle paylaşmak istiyorum. Sabah bir delinin "Hadiyin dağa" demesiyle uyandık ve onların hazırlanması öğleni buldu bende o arada trafiğe kapalı alanda motor yatırma denemelerimdeydim ve...
  9. Sepya

RS125 Ve RS4 125

125 CC olarak hayranlık duyduğum bir motor var Rs125 (2T versiyonu) fakat yedek parça sıkıntısı olduğununda biliyorum soracağım şey şu RS4ün grenajları Rs125 e uyar mı sizce veys bunu uydurabilecek ustalar tanıyor musunuz? Hayırlı geceer,iyi forumlar
  10. Sepya

Yeni ehliyet ve uzun yol

Selamunaleyküm hayırlı akşamlar, kafama takılan bir soruyu sizlerle paylaşmak istedim 125 cc bir chopper ile uzun yola çıktık diyelim bir çevirme oldu duyduğum kadarıyla ilk 2 sene arkamızda ehliyetli birisi olması gerekiyormuş (tabi doğruysa) uzun yolda tek olduğumuzda polis bir sıkıntı çıkarır...
  11. Sepya

Yzf R125 ve yeni ehliyet yasası

Bugünki 2.konum kafa şişirdiysem şimdiden affola, öncelikle yeni ehliyet yasasıyla beraber 125 cc başlangıç motorları kullanabileceğiz sadece. Benim aklımda da ehliyet sonrası yzf r125 almak var fakat şöyle bir sorunum var genelde şehir içi arada sırada da uzunyolda kullanacağım. Uzun yolda 125...
  12. Sepya

Yeni Ehliyet Yasası

Yeni ehliyet yasası kesinleşti mi? Yoksa bundan öncekiler gibi fıs çıkma ihtimalide var mı?
  13. Sepya

Grenaj Sticker

Arkadaşlar araştırıyorum fakat bulamadım bu tür grenaj stickerlarının satıldığı bir site var mı veya bir kaynak?
  14. Sepya

ABSli 600RR

Her zaman olduğu gibi sahibinden.comda dolanıyorum 600RR kategorisinde bir ilan gördüm ve Türkiyede tek yazıyordu dedim her zaman ki gibi 2 grenaj iki sticker atıp motoru ilah yapan ergenlendendir. Sonra merakımdan girdim ve incelemeye başladım ABS takmış motora şaşırdım açıkçasıda hoşuma gitti...
  15. Sepya

Şase No

Satışı olmayan bir motor alıp yeni bir şaseye aktarılıp (şase no değiştirmek için) kendi zürrimize alabiliyor muyuz ruhsatı?
  16. Sepya

Kuruş Hesabı

Öncelikle burası bir forum değil mi? Burada günlük konulardanda yararlanıyoruz 10 sene önceki konudanda, kıl olduğum bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum mevzuysa kuruş hesabı, vazgeçin şu huyunuzdan artık ne bileyim ben kuruşta ne kadar yaktığını bakıyorum kaç sene önceki konuya o zamanki...
  17. Sepya

Satış Yok Ama Plaka Var!

Genelde pist motorları için söyleniyor bu," satışı yoktur plakası vardır her şeyi tamdır" Bu motoru hem pistte hemde günlük hayatta kullanmak için ne yapılmalı? Böyle bir motoru almak ne kadar doğrudur?
  18. Sepya

954RR

Honda 954 RR hakkında ne düşünüyorsunuz? Pistte başarılı olabilen/olabilecek bir motor mu sizce? Bir 1000RRla avantaj ve dezavantajlı farkları nelerdir? (46 CC dışında) Teşekkürler
  19. Sepya

Motosiklette Fren Kullanımı

HURT raporunda bize şunlar söyleniyor… Motosiklet kazalarına karışanlar ekseriyetle eğitimsiz sürücülerdir. Bunların %92 si kendi kendine öğrenmiş veya aile veya arkadaş çevresinden öğrenmiş sürücülerdir. Bu bölüme koyduğumuz bilgiler size fevkalade yardımcı olacaktır. Fakat tecrübeli bir...
  20. Sepya

Efsane İlan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-ihtiyactan-dolayi-satilik-221228376/detay Beyler bence gayet açıklayıcı bir ilan harika görünmüyor mu sizcede?

Yeni mesajlar