2 Zamanlı İle Uzun Yol

Daha önceki bir konumda 2 zamanlı motorların uzun yolda iyi olmadıklarını duymuştum ve nedenini merak ettim. 2 Zamanlı motorla neden uzun yol yapılmaz? Yapıldığı takdirde sorunları ne olabilir? (Yakıt dışında) uzun zamandır merak ettiğim bir soru.
İyi forumlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yıllarca yaptım hiçbirşey olmadı, en az 10 tane 2 zamanlı motosikletim oldu, mz 301 ile sadece rutin bakımlarını yaparak 60 bin km yol yaptım, Yamaha rx115 ile 30 bin km yaptım tık demediler. 1994 model aprilia rs 125 extrema bile sürekli basa basa gittiğim halde 10 binde sadece segman yeniledim bir seviye üst. 20 binde piston değiştirmeden bir üst seviye daha segman yeniledim. Gilera GFR 125 imle 20 bin km üstü yaptım anahtar deymeden ona keza diğer gileralarımlada öyle. Runner 180 vardı 28 bin km de problemsiz sattım. Dayımın vespa px200 ü 99 binde kilometre sıfırladı 0 km oldu kadran henüz piston bile değişmemişti. kim demiş uzun yol yapılmaz diye. yıllarca izmir aydın gittim 2 zamanlılarla ben

2 zamanlı gidermi gitmez mi bilmiyorum ama 3 ay önce 13 motosikletle 250 km civarında geziye gittik. Bi abinin mz'i yolda stop etti birşeyler yaptı devam etti(motor ustası bu abi). Ondan sonra ben mz'den soğudum biraz :) ama bence motoru dinlendirdikten sonra, yormadan, mobiletle bile gidilir her yere.

F54

Uzun yolda fazla zorlamadan Fizan a bile gidersin
Başına gelebilecek en kötü şey buji çapak yapar başka bi sebeble yolda kalmaz
Arada da benzin almayı ihmal etmeyeceksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar