Arama sonuçlarınız

1. hsk

Esenyurt - Beylikdüzü motor tamircisi

Merhaba arkadaşlar bildiğim 1tane tamirci var genelde ona gidiyorum ama lazım olunca hep kapalı oluyor bu civarda gittiğiniz sağlam bi usta varmı ? Net harici akü satan market mağaza dükkan önerisi olan varsa çok makbule geçer.
  2. hsk

Motorlu - Motorsuz işe gitmek

Merhaba arkadaşlar malum kış geldi hemen hemen hepimiz motorumuzu kış uykusuna bıraktık peki aradaki fark nasıl oldu ? benim için ; İŞ yeri eve 5km motorla 10dk da gidiyorum yürüyere ise 50dk sürüyor güzergah otobus ve minibüs için uygun değil. ÖNCE MOTORSUZ GİTMEK Botlar çamur içinde...
  3. hsk

Servis şoförleri nin amacı NE ?

Sabah 7.30 da işe gitmek üzere çıktım yola ana caddeye girince bir servis dibime kadar girerek beni sıkıştırıyor öndeki araç gitmiyor hızlanacak halde değilim iki sefer soluma girerek beni kaldırıma atmaya kalktı.Baktım olmuyor öndeki aracı sollamaya kalktım karşıdan ıett otobüsü geliyor ama...
  4. hsk

Trafikte cep telefonu kurcalamak...

İzleyin eliniz bir daha telefona gitmeyecek... https://www.facebook.com/video.php?v=10152357201543918
  5. hsk

Motor çok ısınınca

Arkadaşlar bugün 80km bi yol gittim ara vermeden yağmur nedeniyle belki 5dk durdum gideceğim yere 2km kala motor gaz yememe yaptı duruyor gidiyor hızı düşüyor falan 1saat tir dinleniyor marş zor aldı az öncede sorun ısınmadan mıdır çokmu yordum motoru sizce ?
  6. hsk

Ön freni sıkınca

Merhaba beyler ön freni sıktığımda göbek hafif oynama oluyor bunu kendim yapabilir miyim daha fazla sallama olmadan sıkmak mümkün müdür nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı.Büyük bi sorun yaratır mı böyle sürmek ani frende falan ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki...
  7. hsk

Yeni kaskım LS2 FF375 shogun

Aslında baya oldu alalı iki ay kadar fakat ehliyet olmadığı için motoru kullanmıyordum kullandıktan sonra etrafı açık kaskıma göre daha zor görüyorum onu farkettim zamanla alışırım umarım sharp testinden 4 yıldız almış bi model ekstra güneş vizörü olması da tercih etme nedenim oldu.
  8. hsk

Yağmurlu havada ön fren nasıl kullanılır

Merhaba MT üyesi abiler kardeşler lastiklerden dolayı yağmurda sıkıntı yaşıyorum maddi durumdan ötürü değiştiremiyorum Şuan li lastikler duro yada nylon çin malı ne kadar limon sıkar gibi yavaş da sıksam kayıyor hemen bir defa düştüm bu yüzden durmak istediğimde önce arka ile iyice yavaşlayıp...
  9. hsk

Elektrik için uzatma kablosu ve çakmak minyatürü

Uzun yola çıktınız ve telefonun şarjımı bitti işte çözüm çakmak minyatürü ve uzatma kablosu uZ-OxSPsuC4
  10. hsk

Sürücü dosyami aldım şükür

Bir haftadır yarın gel al denilen dosyama bugün kavuştum Allahtan randevu yu almışım daha önce yarın teslim ediyorum inşallah.Hayırlısıyla günler kaldı ehliyetime kavuşmaya :)
  11. hsk

Ruhsatsız motor

Dün akşam bizim kayunço bi motor tamiri yapan yerden Scooter almış gelmiş sordum işte ruhsatı aldın mı üstüne ne tuttu falan adam diyo ruhsatı yokmuş hurdadan toplamış polis durdurunca da plaka ya baktır bi sıkıntı çıkmaz falan deyip vermiş motoru buna 1.000tl ye.Bende dedim şimdi polisi...
  12. hsk

Hangi lastiği seçeyim

Merhaba arkadaşlar geçen yagmurda ufak bi kaza atlattım önünde ki minibüs durunca benim şeridime giren adam yüzünden fren e hafif basmama rağmen motor altımdan kaydı gitti bıraktım düştü Allah tan bana birşey olmadı ve hızım 20km den fazla bile değildi şimdi yeni lastik arayışına girdim fakat...
  13. hsk

Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Merhaba arkadaşlar bende ki şans kimse de yoktur herhalde 12 ekim saat 13 de baldızımın düğünü var 1aydır kiyafet falan koşturmaca zar zor uydurduk birşeyler bende ki şans o aynı gün aynı saat de A2 direksiyon sınavım var ya sınava girmicem yada düğüne gitmicem siz olsaydınız ne yapardınız ...
  14. hsk

Hava filtresi asya scooter

Hava filtremi bi göreyim dedim ve filtremin üstünde ekstra bi sünger olduğunu gördüm ilk defa açıyorum burayı bu süngerin olması normal midir ? Buda daha yakın bir foto ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ---------- Böyle saçma soru mu olur...
  15. hsk

artci varken benzin sarfiyatı

Biraz araştırma yaptım fakat bulamadım iki kişi binmek ne kadar etki eder benzinde motor asya as 125 4lt yle 100km gidiyor artçıyla çok mu fazla yoksa normal mi ?
  16. hsk

Güneş de siyah olan vizör

Arkadaşlar siyah vizör alsak gece görüşü zor oluyor beyaz olsa gündüz görüşü zor . Ya yedek vizör taşımak zorundayız yada çift vizörlu kasklardan almak zorundayız. Peki bu yeni gözlük modellerinde ki gibi güneş de siyah olan camı vizör olarak yaptırabilir miyiz ?
  17. hsk

Motorumun lakabı :)

Herkes motoruna bir takma isim koyar sizinki ne ve neden :thumleft:
  18. hsk

Amortisör çok mu gevşek .s

Arkadaşlar motora tek elimle hafif bi kuv vet bile uygulasam basket topu gibi sekiyor yollar zaten berbat çok mu yumuşak sıkılma gibi bi çözümü olur mu yoksa normal mi yada yenisi mi gerekiyor ufak bi sette alt sürtüyor tayır tayır :pale:
  19. hsk

Sağlam kask

Maddi durum pek ileri olmadığı için uygun ve sağlam bir kask almak istiyorum bütçe max. 150tl olabilir. ls2 nasıl kalite olarak belge olarak kendini ispatlamış diye bilgileri var fiyat olarak uygun geldi bazı yerlerde
  20. hsk

Zenon far kullanmak

Benim scooteri bilen bilir bunun far çok zayıf değiştirip Zenon beyaz far yapsam yada ekstra sis fari ayarlasam muayene de sıkıntı olur mu alta led vb. şeylerde düşünüyorum görünür olabilme adına

Yeni mesajlar