Ön freni sıkınca

hsk

Merhaba beyler ön freni sıktığımda göbek hafif oynama oluyor bunu kendim yapabilir miyim daha fazla sallama olmadan sıkmak mümkün müdür nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı.Büyük bi sorun yaratır mı böyle sürmek ani frende falan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

Yok mu bilgi verebilecek birisi

Scooterlarda boyun bilyası oluyor mu bilmiyorum ama boyun bilyalarının değişmesi gerekiyordur belki.

Çok tehlikeli bir durumdur. Virajda rahat durmaz, düz yolda rahat durmaz vs.
Zafer Hocanın dediği gibi bilya varsa ve dağılmışsa değişmesi gerekir. Durumları iyiyse gevşemiştir. Sökülüp greslenir. Uygun miktarda sıkılır.

bende ön freni fazla sıktıgımda sağa dogru cekiyor titretiyor gidonu kopma kırılma olurmu bnde

Teker bilyana bir bak , sonra dısk ı kontrol et , kaliper gevsek de olabılır .Freni sıkarak İleri geri saga sola salla tak tuk edıyorsa furç takımı dağılmıştır .

hsk

Teker bilyana bir bak , sonra dısk ı kontrol et , kaliper gevsek de olabılır .Freni sıkarak İleri geri saga sola salla tak tuk edıyorsa furç takımı dağılmıştır .

Yarın gündüz evdeyim bi kontrol edeyim şayet hava güzel olursa eşimle 150km lik bi yola gitcez sikinti olmasın yolda bana gittiğim yerde akraba var motor ustası sıkıntısız gidersem komple bi kontrol ettirmeyi düşünüyorum.

hsk

fren diskin eğrilmişte olabilir, servise göster

Disk düz bi sıkıntı yok onu kontrol ettim göbek boşluğu gibi yolda çizgiler olur 1mt aralıkla hani onlardan geçer gibi durum tik tik tik ufak ufak oynamalar yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

iyi yaparsın valla

Mesafe biraz uzak olunca sürekli gidemiyor insan olduğum yerde adamlar sadece işçilik den götürüyor parayı bi sefer gittim dahada yolda kalmadıkça uğramam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar