Yeni kaskım LS2 FF375 shogun

hsk

Aslında baya oldu alalı iki ay kadar fakat ehliyet olmadığı için motoru kullanmıyordum kullandıktan sonra etrafı açık kaskıma göre daha zor görüyorum onu farkettim zamanla alışırım umarım sharp testinden 4 yıldız almış bi model ekstra güneş vizörü olması da tercih etme nedenim oldu.

1370874960_2.jpeg

spd_2011051213832_b.jpg

33439466311.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, aynı kaskın siyah ve grili olan modelini bende kullanıyorum, memnunum tek sıkıntım karşıdan rüzgar estiğinde güneş vizörü açıp kapatma yerinden içeriye ıslık şeklinde rüzgar sesi giriyor, ancak çözümü oraya elektrik bandı ile kapatmakta buldum :cat:

Buda benim konum kask ile ilgili sorularınız olursa güzel cevaplar var http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=6194470

hsk

Öncelikle teşekkür ederim link açılmıyor konu bulunamıyor malesef.Sizde de olması GÜZEL hemen soruyorum bu üst kısımdaki havalandırma kanalı hep açık mı kalıyor ben denedim biraz.oynama hiç yok oradan da rüzgar giriyor baya baya ..kapatılma özelliği yok sanırım bu modelinde

Son düzenleme:

hsk

Yeni yeni kullanıyorumda o yüzden sordum öyleyse tamam kalsın öyle aklıma takılan olursa rahatsız ederim yine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar