Trafikte cep telefonu kurcalamak...

Maslak bu işin zirvesi :) işe giderken maslakta yaşadığım olayları yazsam ooo :)

kibarca cama vurup uyarıyorum bazen dumur oluyor millet :)

Direksiyon başında kendini bu kadar telefona kaptıran birini henüz görmedim olsa olsa bayanlardır :) öbürleride telefona kitlenmiş :)

Çalsa'da açmam telefonu hiç bir zaman telefonla konuşurken birine çarparsanız ben buna adam öldürmeye kasten teşebbüs derim.
ve Allah korusun eğer sevdiğim birine çarparsa biri önce hapiste yıllarını geçirmesini beklerim, sonrada onu hapisten çıktıktan sonra bulurum. Telefonla konuşup - oynaşıp kendi ölecekse ölsün umurumda olmaz ama başkalarına zarar vermesinler yeter.

Maslak bu işin zirvesi :) işe giderken maslakta yaşadığım olayları yazsam ooo :)

kibarca cama vurup uyarıyorum bazen dumur oluyor millet :)

Her gün servisle o trafiğe giriyorum. Sürücüleri rahatça gözlemleme fırsatım oluyor.
3 sürücüden 1'i mutlaka ya telefonla konuşuyor yada elinde telefonla bir şeyler yapıyor.
Bir şeyler dediğim de mail, navigasyon falan değil. Acil olabilecek şeyler değil yani. Kadınlar genelde instagram'da oluyor. Erkekler de ya facebook'ta takılıyor yada oyun oynuyor.
Ve bu öküzler ani duruşlarıyla veya önündeki araç hareket ettiği halde mal mal beklediği için zaten felç olan trafiği iyice çözülmez hale getiriyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar