Arama sonuçlarınız

1. A

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Saymadım da kısacık videoda motosikletli arkadaş 20-25 defa hatalı araç geçişi yani kural ihlali yapıyor, en son taksici hafif sola kırıyor, solunda da kamyonet var yani başkasının önüne felanda kırmıyor bu arada girmemesi gereken yere yönelen ve giremeyeceğini anlayan motosikletli kendi kendine...
  2. A

Beyler bu fiyat normal mi?

Üstad scooter kullanıyorsan balata pimlerine kadar sökmeyi öğrenmeni tavsiye ederim. Motorun yağı değiştir devam et ama bu varyatör kısmı kayış, baga, rulman, burç, conta, dayanıklı gres, balata vs. kontrol, bakım gerekince değişim istiyor. 1 hafta videolarını izledim öğrendim, 1 bakım...
  3. A

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Polisin son duyulan sözü "adam mı öldüreceksin". Bunlar böyle araç kullanıp kadın, çocuk, yaşlıya çarpıp öldürdüğü zaman insanımız "idam" istiyor, yakalanıp dayak yedikleri zaman avukatı oluyor :)
  4. A

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Dün farkettim kırmızı da cayır cayır geçenler sarıyı görünce freni köklemeye başlamışlar, yaya geçidinde bir tane yaya görseler duruyorlar :)) Bir günde Avrupa gibi olduk :) kadının birisi yaya geçidinde taksi bekliyormuş bütün trafik onu bekledi, çok güldüm. Yaya yaya olalı bu kadar itibar...
  5. A

motosiklet fazla yakıyor

Dostum tamirciden önce psikoloğa para harca, sen motordan daha değerlisin. Durduk yere bu kadar tepki normal değil.
  6. A

saat 8:30 rodaja çıkıyorum

Daha Yeni 2 kat içlik ile uzun yoldan geldim. Mersin ve çevresi idare etti, Maraş ve çevresi hipotermiye çevirdi. Dikkat et dostum
  7. A

Forza 250 ile yağmurlu ve soğuk hava da Gaziantep-Mersin.

Alpbatur: Yapmak zorunda değilsin neden zorluyorsun anlayamadım. Yağmurda kullanmak başlı başına bir risk... Çok teşekkür ederim birazda moral için yazdım foruma :) Aslında hiç yapmak zorunda değilim ancak monoton bir hayatta, hep hayal kurup yarım bırakarak yaşıyoruz, her imkanım var ancak...
  8. A

Forza 250 ile yağmurlu ve soğuk hava da Gaziantep-Mersin.

Merhabalar iki gün sonra bu rotada süreceğim. İlk defa soğuk ve yağmurlu havada süre olarak bu kadar uzun sürüş yapacağım, ortalama 70-80 km ile eski yoldan yaklaşık 7-8 saat süreceğini tahmin ediyorum, ara dinlenmeler dahil, ayrıca yemek te yapacağım, muhtemelen menemen olacak :) Kışlık...
  9. A

motorumu başka bir şehre göndermek istiyorum otobüsle nasıl gönderiliyor

Dostum şöyle oluyor, motoru otogara götürüyorsun peronların oraya çekip tek tek soruyorsun, iki bilet parası isteyen olacaktır tek bilet parası veririm de geç, senden aldığı para şoförün ve kendisinin cebine bedavadan gireceği için muavinler seni kapmak için yarışacaklardır. Hepsinde gönülsüz...
  10. A

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Herşeyden önce deneme için birisinden bu motorları bulup sürüş yapmanı tavsiye ederim. Oturuş pozisyonundan dolayı belin izin vermeyebilir. Vücudun hazırsa öyle düşün derim. Yoksa ne alsan kullanamazsın.
  11. A

Kadın sürücü problemi

Kadın araç sürücüleriyle 1 sorun yaşıyorsak, erkek sürücülerle 10, motosikletli kardeşlerimizle 30 sorun yaşıyoruzdur ama yine kadınlar suçlu çünkü biz kuralsızlığı içselleştirdik baya baya :) En son bir kadın sürücüyle ne zaman sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama bu gün 2 defa motorlu...
  12. A

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Çok geçmiş olsun, yine Allah korumuş ucuz atlatmışsınız. Bana da ısrarla kullanmamamı söyleyen ailemi ikna edip kullandım ve bir gece işten dönerken, yeşil yanmasıyla ışıktan kalktım, kavşağın ortasına 600 promil alkollü, ehliyetsiz, kırmızı yandıktan 4 saniye sonra 130 km ile bir araç dalıp...
  13. A

plakanı aldım zaten :)

Seni yetiştirirken, bu duruma düşmemeyi, haksızken atar yapmanın magandalık olduğunu söylemeyi unutmuşlar. Onu da burada öğrenirsin sorun değil. Bak bu gün yanlışlıkla üzerine kırdığım araç benimle iletişime geçmeden sağa çekip dörtlüleri yakıp, yaklaşınca camı açıp özür diledim. Çünkü...
  14. A

plakanı aldım zaten :)

"Slalom atıyordum" at tabi dostum hakkındır ceza gelirse yazanın ayıbı. Enayimisin o kadar para verip motor almışsın, normal insanlar gibi efendi efendi gideceksin, o zaman gider dolmuşa binerdin.
  15. A

LBC mont kullanan var mı

4 mevsimini yaklaşık 4 senedir kullanıyorum yaz kış sorun yaşamadım. Geçen sene baharda 2,5 saat yağmurda sürdüm su geçirmedi. Rüzgarı güzel kesiyor. Yırtık, fermuarda bozulma, solma vs yaşamadım. Yazın astarını cikarıyorum siyah olmasına rağmen sıcak çok rahatsız etmiyor tahammül edilebilir...
  16. A

250 clx ilk marşta arıza

Anladım. Hava yakıt karışımında sorun var gibi duruyor. Ya havayı ya yakıtı fazla basıyor ayarlayamıyor. Gaz kelebeği, beyin herşey olabilir bu şekilde biraz tespiti zor.
  17. A

250 clx ilk marşta arıza

İlk çalıştırma da 4 bin devir ve yukarılarına zorlanan motor mutlaka elde kalacaktır. Segmanlar gitmiş olabilir, silindir sıkışıyor olabilir herşey olabilir.
  18. A

Sultanbeyli'deki Ölümlü Kaza..

Ölümüne sürmüş arkadaş. 3 çocuk babası, malesef düşme anında boynu kırılarak vefat etmiş. Geride kalanlara sabır versin.
  19. A

motoru aldıkta nereye gidicez?

Evde ihtiyacın olan, peynir, yumurta, zeytin gibi bir defada bolca alınabilecek ürünleri yakın bir ilde kaliteli satan yerlerden al bol bol gezersin :) Yine yakın illerde tiyatro, konser, etkinlik takip et ve bilet satın al gitmek zorunda kalacaksın git gel seni ihya eder. Bahaneni kendin...

Yeni mesajlar