Arama sonuçlarınız

1. M

Motovlog hesaplarımızı paylaşıyoruz !!!

Benim gibi amatörce video falan çekmeye çalışan arkadaşlarımız vardır. Hesaplarımızı burada paylaşarak bir dayanışma oluşturalım isterim. Belki yüksek takipçili gardaşlarımız da destek atar. Birbirimiz takip eder dostluğumuzu pekiştiririz. İnsta : kask6sohbet Beklerim efenim
  2. M

Koruma demiri çantası önerileriniz ?

Selam dostlar motoruma koruma demiri için çanta alacağım ancak biraz kafam karışık. İnstada dostrider diye bir çanta yapan abimiz var ama abinin siparişler dolu. Çok kaliteli ve şık yapıyor ancak hem taksit imkanı yok hem de sıra çok. Thoska ve rhinowalk da güzel ancak biraz tuzlu. Forte gt...
  3. M

Topcase önerisi

Ben de topcase konusu açmaya gelmiştim tam. Hem şık gözüksün hem de kazıklanmayayım istiyorum. Maxemler falan fiyat performans olsa bile eski model reno araba gibi yapıyor motoru. Yok mu beyler keşfettiğiniz ve kimselere söylemediğiniz uygun şık sağlam topcaseler
  4. M

En iyi termal içlik ?

Bitlis hocam
  5. M

En iyi termal içlik ?

Malum havalar yavaştan motor havasına kaymaya başladı. Sezonu erken açmak için şöyle güzel bir içliğe ihtiyacım var . Merino sentetik karışımı olanlar çok iyi diyorlar ancak kafam karıştı ne almalıyız şimdi biz ? Ben de şuan decathlonun basit seviye içliği mevcut.
  6. M

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Hocam ne güzel yazmışsın ya eline sağlık.
  7. M

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Merhabalar. Bu motorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
  8. M

İntercom önerileri alınır

Scorpion exo 391 kaskım var intercomları araştırıyorum ancak çok model ve çok yorum olunca kafam epey bi karıştı. Bir iki sena önerisi gördüm. Sena 5s hakkında bilgisi olan var mı ? Başka önerilere de açığız tabi.
  9. M

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Lastiği değiştiğinde her şeyin o kadar değiştiğine şahit oluyorsun ki motor baştan başladı benim için. Çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah iyisinizdir.
  10. M

Evet beylerrr. Bu lastikten sonra motor işine bir kere daha aşık oldum. Bu hindu motoru ile bile virajlar bana mısın demiyor. Yapıştı asfalta mübarek. Tavsiye tavsiye tavsiye
  11. M

9 bin olmuş baktım da. 2 ay da 3 bin zam yemiş
  12. M

Motora aksesuar önerisi

Çevirmeden geçer mi ? 😀 1756365596 ya muhabbetine be😀 bazen ufak bir dokunuş çok hoş durabilir. Zaten abartı bir şey aramıyorum. Fikir edinsem bile yeter. Dominar 400 e ne takacan yoksa. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek.
  13. M

1756365163 Mantıklı olanı yapmışsın hocam
  14. M

Motora aksesuar önerisi

https://ty.gl/q6vkjzdiir6o6 Dominarın kendi şasesinden bile sağlam bir malzemesi var. 1756290089 Mini yan çanta ve şişe tutucu linki gelir mi 😀😀
  15. M

Motora aksesuar önerisi

Bu arada orta sehpa arayan arkadaşlar için öneri de bulunabilirim. Forum kurallarını ihlal eder miyim firma ismi vererek bilmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir. Aldığım ürün cidden çok kaliteli. 1756288474 Evet hocam. Zaten aksesuarlı geliyor ama işte rahat duramıyorum. 🤣
  16. M

Motora aksesuar önerisi

Hocam lastiği zinciri zaten değiştirdim. Önceliğim onlardı. Gidon yükseltme konusunda çok haklısın. Onu halletmem gerek.
  17. M

Daha 100 km yaptım o yüzden hemen yazmadım. Ama lastik süper. Beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Tutuş viraj süper . Mum tabakası aşındıkça daha iyi olacaktır. Ama ben zincir de değiştirdim onun da çok etkisi var.
  18. M

Motora aksesuar önerisi

Dominar 400
  19. M

Motora aksesuar önerisi

Motorum özel ve elegant gözüksün istiyorum. Abartılı keko işi aksesuarları sevmiyorum . Dominarcıların veya diğer kullanıcıların önereceği özel veya universal aksesuarlar (aklınıza ne geliyorsa) varsa önerilerinize açığım.
  20. M

Motor zinciri hakkında

Düdüklenecek bir durum olmadı açıkcası , orijinal zincir aldım, wellmoto 2 taksit yapıyor sadece, benim daha fazla taksit imkanım oldu. X ringi de herkesin beceremediğini ayarı vb olsun o yüzden de racing motorlarla ilgilenen bir ustaya taktır diye tavsiye aldım. Her şey yolunda gitti . Benim...

Yeni mesajlar