Motora aksesuar önerisi

Motorum özel ve elegant gözüksün istiyorum. Abartılı keko işi aksesuarları sevmiyorum . Dominarcıların veya diğer kullanıcıların önereceği özel veya universal aksesuarlar (aklınıza ne geliyorsa) varsa önerilerinize açığım.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Motorum özel ve elegant gözüksün istiyorum. Abartılı keko işi aksesuarları sevmiyorum . Dominarcıların veya diğer kullanıcıların önereceği özel veya universal aksesuarlar (aklınıza ne geliyorsa) varsa önerilerinize açığım.
Motorun ne olduğuna bağlı, her motora her aksesuar gitmez

Motosikleti
D400
güzel görüntü için pek bişey diyemem.

arka tekere yakın fren yağı hazne koruyucusu ( inip binerken kıranlar olmuş )
egzos koruyucu takozu ( egzos pahalı olduğu için )
üzerinde gelen motor koruma çok dandik olduğu için değiştirme ( düşüp bacağı kıranlar olmuş )
bi tık daha rahat oturuş için gidon yükseltme
yağmur çamur için arka lastiğe sıyırıcı tavsiye edebilirim.

amaa bunlardan daha önemlisini söyleyim;
madem paranız var güvenliğiniz için önce lastiğizi değiştirin.

D250 yi 9 bin D400 ü 6 bin Km üstünde gelenlerle kullandım. daha önce hiç bu kadar kendimi rahatsız ve güvensiz hissetmemiştim. bu motorlar belki de 11 - 12. motorum olacak.
normal zamanda sıkıntı yok ama ani bir fren veya beklenmedik bir durumda gerekli yol tutuşunu sağlayamazsanız taktığınız & takacağınız aksesuarların hiç önemi kalmaz.

görüntüden önce lastik ve ekipman a para harcamanızı tavsiye ederim.

güzel görüntü için pek bişey diyemem.

arka tekere yakın fren yağı hazne koruyucusu ( inip binerken kıranlar olmuş )
egzos koruyucu takozu ( egzos pahalı olduğu için )
üzerinde gelen motor koruma çok dandik olduğu için değiştirme ( düşüp bacağı kıranlar olmuş )
bi tık daha rahat oturuş için gidon yükseltme
yağmur çamur için arka lastiğe sıyırıcı tavsiye edebilirim.

amaa bunlardan daha önemlisini söyleyim;
madem paranız var güvenliğiniz için önce lastiğizi değiştirin.

D250 yi 9 bin D400 ü 6 bin Km üstünde gelenlerle kullandım. daha önce hiç bu kadar kendimi rahatsız ve güvensiz hissetmemiştim. bu motorlar belki de 11 - 12. motorum olacak.
normal zamanda sıkıntı yok ama ani bir fren veya beklenmedik bir durumda gerekli yol tutuşunu sağlayamazsanız taktığınız & takacağınız aksesuarların hiç önemi kalmaz.

görüntüden önce lastik ve ekipman a para harcamanızı tavsiye ederim.
Hocam lastiği zinciri zaten değiştirdim. Önceliğim onlardı. Gidon yükseltme konusunda çok haklısın. Onu halletmem gerek.

Bu arada orta sehpa arayan arkadaşlar için öneri de bulunabilirim. Forum kurallarını ihlal eder miyim firma ismi vererek bilmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir. Aldığım ürün cidden çok kaliteli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

D400 tur paketli model mi?
Evet hocam. Zaten aksesuarlı geliyor ama işte rahat duramıyorum. 🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu arada orta sehpa arayan arkadaşlar için öneri de bulunabilirim. Forum kurallarını ihlal eder miyim firma ismi vererek bilmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir. Aldığım ürün cidden çok kaliteli.

Yapıştırın linkini buraya. forumda link konulmaz diye bir kural görmedim, zaten mesaj yazma yerinde link yapıştırmak için ek araç da var.
Eğer kurallara aykırı ise silerler zaten.

Motosikleti
D400

Aksesuarlı model üstüne takılan parçalar hariç kendime taktıklarımı söyleyeyim, fikir olur.

Telefon tutucu
Diz bölgeleri ve depo kapagı için tankpad
GP koruma demiri
Orta sehpa
Arka canta destek demiri
Far koruma
Topcase
Şişe tutucu
Tank yeleği
2 mini yan çanta
Kafasında pervane olan ördek :D

Motosikleti
Honda CBR500R
Aksesuarlı model üstüne takılan parçalar hariç kendime taktıklarımı söyleyeyim, fikir olur.

Telefon tutucu
GP koruma demiri
Orta sehpa
Arka canta destek demiri
Far koruma
Topcase
Şişe tutucu
Tank yeleği
2 mini yan çanta
Görseli var mı? Tank yeleğini ve ördeği merak ettim :D

Yapıştırın linkini buraya. forumda link konulmaz diye bir kural görmedim, zaten mesaj yazma yerinde link yapıştırmak için ek araç da var.
Eğer kurallara aykırı ise silerler zaten.

Dominarın kendi şasesinden bile sağlam bir malzemesi var.

Telefon tutucu
GP koruma demiri
Orta sehpa
Arka canta destek demiri
Far koruma
Topcase
Şişe tutucu
Tank yeleği
2 mini yan çanta
Mini yan çanta ve şişe tutucu linki gelir mi 😀😀

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
güzel görünsün diye aksesuar almak ne demek ya o kadar aksesuar alacağınıza zaten motorunuzu yükseltirsiniz ihtiyacınız olur alırsınız bu ilk gün gsine sis farı taktıranlar gibi oluyor :ROFLMAO:

Motosikleti
D400
Benim motorun üstünde yok ancak internetten fotoları paylaşayım. hepsi temu :D

Tank yeleğinin gözüken çantalarını buradan söküp, motorun arka 2 tarafına takarak; arka avadanlık çantası , temiz bez çantası yaptım :D

images

IMG-6543055563264545983.jpg

kaskli-ordek-arac-gogus-torpido-susu-bisiklet-susu-motosiklet-susu-8-numara-kcm88836634-1-9ff6c72ea470474e8a62dd01b1a3ea92.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim motorun üstünde yok ancak internetten fotoları paylaşayım. hepsi temu :D

Tank yeleğinin gözüken çantalarını buradan söküp, motorun arka 2 tarafına takarak; arka avadanlık çantası , temiz bez çantası yaptım :D

images

IMG-6543055563264545983.jpg

kaskli-ordek-arac-gogus-torpido-susu-bisiklet-susu-motosiklet-susu-8-numara-kcm88836634-1-9ff6c72ea470474e8a62dd01b1a3ea92.jpg
Bu ördek oyuncağının linki var mı?
benim motorumda olsa ne güzel olur. :)

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
öne winglet gaga yakışıyor. bir de ana şasi kalın sayılır, oraya redbull tarzı büyük stickerlar da yakışıyor. h2 ayna falan absürt duruyor bence dominara. Bir de 17 inç jant kapakları takabilirsiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İhtiyaca yönelik aksesuarlar harici süs olarak nitelendirebileceğimiz her eklenen her şey motorda sakil duruyor. @loshh3619 kardeşim kusura bakmasın ama Dominar'da winglet, gaga gibi şeyler o motoru Cg gibi gösteriyor. Motorun ne olduğu belli , kasmaya gerek yok. Bir de Allah'ın adını verdim boş bulduğunuz her noktaya Motul, Redbull, Monster gibi s.k sok stickerler yapıştırmayın, size güzel gelebilir ama toplumun çoğunluğu için kıro kıro işler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar