Motorun ne olduğuna bağlı, her motora her aksesuar gitmezMotorum özel ve elegant gözüksün istiyorum. Abartılı keko işi aksesuarları sevmiyorum . Dominarcıların veya diğer kullanıcıların önereceği özel veya universal aksesuarlar (aklınıza ne geliyorsa) varsa önerilerinize açığım.
Dominar 400Motorun ne olduğuna bağlı, her motora her aksesuar gitmez
Hocam lastiği zinciri zaten değiştirdim. Önceliğim onlardı. Gidon yükseltme konusunda çok haklısın. Onu halletmem gerek.güzel görüntü için pek bişey diyemem.
arka tekere yakın fren yağı hazne koruyucusu ( inip binerken kıranlar olmuş )
egzos koruyucu takozu ( egzos pahalı olduğu için )
üzerinde gelen motor koruma çok dandik olduğu için değiştirme ( düşüp bacağı kıranlar olmuş )
bi tık daha rahat oturuş için gidon yükseltme
yağmur çamur için arka lastiğe sıyırıcı tavsiye edebilirim.
amaa bunlardan daha önemlisini söyleyim;
madem paranız var güvenliğiniz için önce lastiğizi değiştirin.
D250 yi 9 bin D400 ü 6 bin Km üstünde gelenlerle kullandım. daha önce hiç bu kadar kendimi rahatsız ve güvensiz hissetmemiştim. bu motorlar belki de 11 - 12. motorum olacak.
normal zamanda sıkıntı yok ama ani bir fren veya beklenmedik bir durumda gerekli yol tutuşunu sağlayamazsanız taktığınız & takacağınız aksesuarların hiç önemi kalmaz.
görüntüden önce lastik ve ekipman a para harcamanızı tavsiye ederim.
Evet hocam. Zaten aksesuarlı geliyor ama işte rahat duramıyorum.D400 tur paketli model mi?
Yapıştırın linkini buraya. forumda link konulmaz diye bir kural görmedim, zaten mesaj yazma yerinde link yapıştırmak için ek araç da var.Bu arada orta sehpa arayan arkadaşlar için öneri de bulunabilirim. Forum kurallarını ihlal eder miyim firma ismi vererek bilmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir. Aldığım ürün cidden çok kaliteli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam. Zaten aksesuarlı geliyor ama işte rahat duramıyorum.![]()
Bu arada orta sehpa arayan arkadaşlar için öneri de bulunabilirim. Forum kurallarını ihlal eder miyim firma ismi vererek bilmiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir. Aldığım ürün cidden çok kaliteli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam. Zaten aksesuarlı geliyor ama işte rahat duramıyorum.![]()
Görseli var mı? Tank yeleğini ve ördeği merak ettimAksesuarlı model üstüne takılan parçalar hariç kendime taktıklarımı söyleyeyim, fikir olur.
Telefon tutucu
Diz bölgeleri ve depo kapagı için tankpad
GP koruma demiri
Orta sehpa
Arka canta destek demiri
Far koruma
Topcase
Şişe tutucu
Tank yeleği
2 mini yan çanta
Kafasında pervane olan ördek![]()
Yapıştırın linkini buraya. forumda link konulmaz diye bir kural görmedim, zaten mesaj yazma yerinde link yapıştırmak için ek araç da var.
Eğer kurallara aykırı ise silerler zaten.
Mini yan çanta ve şişe tutucu linki gelir miAksesuarlı model üstüne takılan parçalar hariç kendime taktıklarımı söyleyeyim, fikir olur.
Telefon tutucu
GP koruma demiri
Orta sehpa
Arka canta destek demiri
Far koruma
Topcase
Şişe tutucu
Tank yeleği
2 mini yan çanta
Bu ördek oyuncağının linki var mı?Benim motorun üstünde yok ancak internetten fotoları paylaşayım. hepsi temu
Tank yeleğinin gözüken çantalarını buradan söküp, motorun arka 2 tarafına takarak; arka avadanlık çantası , temiz bez çantası yaptım
![]()
![]()
![]()
Ek olarak, fren hidroliğine çorapAksesuarlı model üstüne takılan parçalar hariç kendime taktıklarımı söyleyeyim, fikir olur.
Telefon tutucu
GP koruma demiri
Orta sehpa
Arka canta destek demiri
Far koruma
Topcase
Şişe tutucu
Tank yeleği
2 mini yan çanta
Bu ördek oyuncağının linki var mı?
benim motorumda olsa ne güzel olur.![]()