Arama sonuçlarınız

1. infernus

Kuzey Marmara Otoyolunda yüksek hızlı ölümlü kaza

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde saatte 300 kilometre hıza ulaşan motosiklet sürücüsü Vedat A. Kemerburgaz yol ayrımı mevkiinde motosikletinin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile olay yerinde yaşamını yitiren motosiklet sürücüsünün kaza anı kask kamerası tarafından...
  2. infernus

Soğanlı Gecidi - Derebaşı Virajları

Temmuz sonu Ağustos başı 2020 tarihlerinde İzmir'den başlayarak sırasıyla Ankara-Samsun-Rize ve Dönüşte Rize-Bayburt-Tokat-Ankara-İzmir olarak yaptığımız seyahatimizden bizi en çok zorlayan Soğanlı Geçidi parçalarından biri. Motorlarımız Honda CRF Rally 250 ve Yamaha SCR 950'dir. Video eğitim...
  3. infernus

Honda Aralık 2020 Fiyat Listesi (Kasım Karşılaştırmalı)

Honda Aralık ayında'da zam yapmaya devam ediyor.Bazı modellerin fiyatı değişmezken motosikletlere ortalama %4-8 zam geldi. %31 zam ile 36.000 liraya yükselen Super Cub C125 modeli sevenlerini? üzdü.
  4. infernus

Seçimlerde Bağımsız Motosikletçi Milletvekili ?

T.B.M.M'de hemen hemen toplumun her kesimini temsil eden! yada etmeye çalışan insanlar var. Sofuoğlu'nu saymıyorum çünkü onun çapı belli (küçük) diyorum ki İstanbul'dan bizleri temsil edebilecek bir kişiyi meclise soksak. Binlerce motokurye arkadaşımız var binlerce motosiklet sevdalısı insan...
  5. infernus

Ülkemize gelmeyen & gelemeyen güzellikler

CB1300 SUPER FOUR SP / CB1300 SUPER BOL D'OR SP 4 Silindir 1.284 cc 110 Beygirlik bu güzellikler ilk dikkatimi çekenlerden, fiyat olarak Afrika Twin L1 bugun (128bin TL) ile aynı aşağı yukarı ordan baz alabilirsiniz hava Soğutmalı 4 silindirli bu model ailesi de CB1100 serisi 1.140 cc ve...
  6. infernus

Bugün önümde gerçekleşen ufak fakat tehlikeli kaza (videolu)

R25 kullanan bir arkadaşımız çöp kamyonunun arkasında sabırsızlanınca az kalsın kamyonun altına giriyordu. Sadece dikkat çekmek ve aynı hataların yapılmaması için yüklenmiş bir videodur. Benim kaza yorumum; kamyonun sinyalini göremedi, görmese bile sağa dönüş olan bir noktada kamyonu oradan...
  7. infernus

Adana'da ölümlü motosiklet kazası

Kaza, 7 Temmuz günü, Çukurova ilçesinde meydana geldi. Oto kiralama şirketinde çalışan Mustafa Kaya'nın hamile eşi Leyla Kaya, 6 Temmuz günü rahatsızlandı. Eşini özel hastaneye götüren Kaya, çalıştığı oto kiralama şirketine döndü. Bir gün sonra Leyla Kaya, doğuma alındı, kız bebek dünyaya...
  8. infernus

Bedava olsa biner misiniz ?

Malum sitede dolaşırken gördüm VFR 1200 X . cidden bunu parayla alacak birileri olur mu ?
  9. infernus

Yarışcıya Çarpan (Saplanan) Kamikaze Kuş

Avustralya'da phillip adalarında gerçekleşen kazada 2 sürücü kaza yapıyor Video için Tıklayınız https://www.liveleak.com/view?t=KI9m_1541023251
  10. infernus

02.10.2018 Honda Zamlar

Lafı uzatmadan olayı buraya bırakıyorum
  11. infernus

Motosikleti Ayaklarıyla Kullanan Velet Yakalandı

Daha önce açıldıysa silebilirsiniz ben göremedim. Varmı bu tarz tanıdıklarınız ? Fotoğraf kalitesi video'dan alındığı için düşüktür
  12. infernus

Honda'dan Motosiklet Fiyatlarına Yeni Zam !

Honda Zammını yaptı, ayrıca Dolar - Euro rekor kırdı. bakalım yaz sonuna kadar fiyatlar nereye doğru uçacak :flower: konu açılırken Dolar 4.25 Euro 5.06
  13. infernus

Lastikte oluşan anlamsız çizik-yarıklar hakkında

Merhabalar, Yaklaşık 1 senedir kullandığım Dunlop Sportmax D222 (5000 km) lastiklerimde bu ay anlam veremediğim ve tehlikeli olduğunu düşündüğüm yine dış etkenlerden bağımsız çizikler oluştu. Benim tahminim fabrikasyon hatası sizler sormadan söyleyeyim lastik havalarım her zaman kontrollü ve...
  14. infernus

Benzinlikte plaka sorgusu,panik butonu,bilimkurgu

Sabah Sabah uygulaması zor fakat imkansız olmayan bir fikrim geldi. Olayın çıkış noktası Benzinliklerde plakasız araba ve motosiklete yakıt verilmemesi; yakıt almak için pompaya yanaştık plakayı sisteme giriyor fakat o da ne? motosiklet çalıntı çıkıyor, panik butonu ve polisin olay yerine...
  15. infernus

Baykuşa kafa atmak

Eylül ayında bir akşam sürüşünde İzmir-Mordoğan yolunda başıma gelen ve baykuşun gövdesinin değil kanatlarının kaskıma çarpmasıyla sonuçlanan olay anı
  16. infernus

Gerçekçi olalım euro 4 TL dolar 3,77. 0 Km motosiklet almak hayal mi ?

Ülkemizin gelmiş olduğu durumlardan ötürü motosiklet fiyatlarındaki zamlar ve dolar, euro'nun yükselmesi 150cc' den tutun da 1000cc ye kadar bütün motosikletleri almayı neredeyse imkansız hale getirdi. Kurduğumuz hayaller biriktirdiğimiz paralar yalan oldu. Ben üzgünüm ya siz ?
  17. infernus

Yamaha Tracer 700 fiyat açıklandı !

https://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/sport-touring/tracer-700.aspx?view=configure Evet beklenen an geldi ve Fiyat 31.900 olarak piyasaya çıktı. fakat ABS' ile ilgili herhangi birşey göremedim yamaha yine aynı politikayı uygulayacak sanırım ve Rakiplerinden Kawasaki KLE 650'nin...
  18. infernus

Kask Takmayan Adama Selam Dahi vermeyin...

Bugün İzmir Kısıkköy'de olan bir motosiklet kazası= Hergün bunun gibi nicelerini değişik yerlerde görüyorum. Yollarda kaza hepimizin başına gelebilir, sizden ricam kask takmayan, kıyafet giymeyen eşiniz dostunuz dahi olsa selam sabahı kesin. belki bir işe yarar :((
  19. infernus

R25 - MT25 Geri Çağrılma ? !

Az önce intertte gezerken şöyle bir mail gördüm "Dikkat! Merhabalar, Öncelikle Yamaha markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yamaha'nın ürün kalitesi ve performansının sürekli takibine yönelik politikasının ve bağlılığının parçası olarak, sahip olduğunuz motosiklette fabrikanın tespit...

Yeni mesajlar