Arama sonuçlarınız

1. deep_far

İzmir Tleferik VS Yamaha WR25

Merhaba arkadaşlar geçenlerde fotoğraflarını paylaştığım gezinin ufak bir videosunu yaptım iyi seyirler :)
  2. deep_far

Seat Leon İzmir 2016 ( 1,2 Tsi )

Merhabalar Motordan sonra aldığım araç =) Pcx in tadını vermiyor ama :pr: [/IMG] [/IMG] Bir kaç tane daha fotoğraf çektim onlarda bu linkte http://izmire.blogspot.com.tr/2016/10/seat-leon.html
  3. deep_far

Yaşlı amca ve yardım edememek

İzmir İnciraltına pazar günü gezimizden sonra muhabbet etmek kahve içmek için gittiğimiz sırada sol taraftan el kaldırılması üzere durdum. Sonrasında amcayı motora bir türlü bindiremedik
  4. deep_far

İzmir Yamaha WR250R Görselleri

İzmir'i gören bir tepede arkadaşımın beni artçı olarak çıkardığı bir yerde boş durmayarak bir kaç fotoğraf çektim :) Fotoğraflara buyrun :) [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] http://izmire.blogspot.com.tr/2016/05/cross-motora-artci-olursam.html
  5. deep_far

Mayıs 2016 İzmir Ülkü Pist Günü

16 Mayıs 2016 tarihinde İzmir Ülkü Yarış Pistinde yapılan antrenmanları fotoğraf çekmekten fırsat bulduğum aralarda video kaydı yapmıştım. Pistin görünmeyen yerleri ve diğer virajlarda dışarıdan bi göz olarak nasıl olduğunu kaydettim. Merak eden ilgilenen arkadaşlar görebilir. Pistte...
  6. deep_far

Shoei Nxr 1200 İncelemesi

Arkadaşlar Merhaba Arkadaşımıza gelen yeni kaskın açılımını yaparken video çektik Bu kask almak isteyenlere belki yardımcı olur.
  7. deep_far

YAMAHA MT07 TRACER GENEL BAKIŞ

8. deep_far

19. Bayındır Çiçek Festivali VE Pcx

Son gününe katılabildiğimiz İzmir'in güzel semtlerinden bayındırda yapılan festivale katıldık. Biraz İzmir görmek isteyenler fotoğraflı yazıma bakabilir arkadaşlar :) http://izmire.blogspot.com.tr/
  9. deep_far

İzmir Otoban BMW S1000RR Ölümcül Kaçış...

Arkdaşımın yaşadağı olayı video olarak derledim... Talihsiz bir risk Talihsiz diyologlar Kazasız Sürüşler dilerim Hepimize...
  10. deep_far

From The Highway....... ( Trailer )

izmirde çekimlerine devam ettiğimiz videonun kısa bir giriş ve tanıtım bölümünü çektik arkdaşlar Devamı yakında gelecek :)
  11. deep_far

From The Highway... ( Trailer )

izmirde çekimlerine devam ettiğimiz videonun kısa bir giriş ve tanıtım bölümünü çektik arkdaşlar Devamı yakında gelecek :) https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif
  12. deep_far

Şaka yada Şhow değil Akan Trafik....

Arkadaşlar bir kaç kez kendimi tutamayarak şaşkınlıkla küfür etmişim... Duymak istemeyenler sessiz olarak izleyebilirler ...
  13. deep_far

Kawasaki Ninja300 VS Yamaha MT07 Viraj Eğitimleri

İzmir Çeşme Yolundaki alanda yaptığımız eğitim videosunun bir kısmını derledim arkadaişlar. İyi seyirler
  14. deep_far

Sürmeli mi Sürmemeli mi ! ( Acemi Kampçı )

Cumartesi gününü film izleyerek, avmlerde gezerek, cafelerde takılarak geçirdikten sonra :pale: eve gelip tekrar cama çıkıp motorumu görünce aklımda bi ışık yandı :P saat hala 18 Aceba bir yerlere gidebilirmiyim düşüncesindeyken aklıma uzun zamandır yapmadığım bir hobim geldi :) ve...
  15. deep_far

Bir anlık kararla çıkılan Akyaka Turu ( Acemi Kampcı )

Tamam hafta içleri çok çalşıyoruz çok yoğunuz ama hafta sonlarına ne oluyor ne bunlar die düşünüp duruyordum ... Kaç zamandır motosikletime binememiş yeni yerleri görmeyi geçtim ayağımın dibindeki yerlere bile gidememiştim... Hafta içinde önce motorumun MTV sini yatırıp sonra 10 0000...
  16. deep_far

İzmir - Anakara arası Mt - 07 ile yolculuk tavsiyeleriniz varmı ! ? ! ?

Yıllık iznime motorumla çıkmaya karar verdim Ankaradaki abimin yanına gideceğim.Hep otobüsle gittiğim bir yolu motorla gitmek istedim ama farklı bir güzergah bulamadım açıkcası :) İzmir - Kula arası 143 Km. Kula - Afyon arası 187 Km. Afyon - Polatlı arası 181 Km. Polatlı - Ankara arası 78...
  17. deep_far

Kask yapımında Kullanılan Malzemeler

Merhabalar Yeni bir kask almak istiyorum fakat baktığım kask çeşitlerinden kimisinin FİBERGLASS kimisinin COMPOSİTEFİBER kimsinin de POLİKARBON olduğunu görüyorum fiyat olarak da hepsi 600 ile 800 TL arasında değişiyor bu malzemeler arasında bir kalite farkı yada ağırlığa etkisi varmıdır...

Yeni mesajlar