deep_far Katılım 27 Şub 2013 Mesajlar 503 18 Ağu 2015 Konu Yazar #1 İzmir Çeşme Yolundaki alanda yaptığımız eğitim videosunun bir kısmını derledim arkadaişlar. İyi seyirler
İzmir Çeşme Yolundaki alanda yaptığımız eğitim videosunun bir kısmını derledim arkadaişlar. İyi seyirler
tubejh Katılım 22 Ağu 2008 Mesajlar 770 18 Ağu 2015 #2 Eğlenceli bir gösteriydi.Ben sizin kadar yatamıyorum doğrusu. Eldiven ve ekipman eksikliği var.
E eymen312 Katılım 15 Ağu 2014 Mesajlar 100 18 Ağu 2015 #3 Kralsın be ufuk reis o lastiklerle bunu yapabiliyorsan seni motogp de görmek isteriz
deep_far Katılım 27 Şub 2013 Mesajlar 503 18 Ağu 2015 Konu Yazar #4 tubejh' Alıntı: Eğlenceli bir gösteriydi.Ben sizin kadar yatamıyorum doğrusu. Eldiven ve ekipman eksikliği var. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam arkdsta eksik ne yazık ki Ama tamamlayacak kisa zamanda ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ---------- eymen312' Alıntı: Kralsın be ufuk reis o lastiklerle bunu yapabiliyorsan seni motogp de görmek isteriz Genişletmek için tıkla ... Haha gireriz kardeşim
tubejh' Alıntı: Eğlenceli bir gösteriydi.Ben sizin kadar yatamıyorum doğrusu. Eldiven ve ekipman eksikliği var. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam arkdsta eksik ne yazık ki Ama tamamlayacak kisa zamanda ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ---------- eymen312' Alıntı: Kralsın be ufuk reis o lastiklerle bunu yapabiliyorsan seni motogp de görmek isteriz Genişletmek için tıkla ... Haha gireriz kardeşim