Sürmeli mi Sürmemeli mi ! ( Acemi Kampçı )

Cumartesi gününü film izleyerek, avmlerde gezerek, cafelerde takılarak geçirdikten sonra :pale: eve gelip tekrar cama çıkıp motorumu görünce aklımda bi ışık yandı :p

saat hala 18

Aceba bir yerlere gidebilirmiyim düşüncesindeyken aklıma uzun zamandır yapmadığım bir hobim geldi :)

ve tekrardan motorumu hazırlamaya kamp malzemelerimi çantaya doldurmaya başladım :)

Gideceğim yer kalabalık bir yer olduğu için ince elemeden rahat rahat malzemelerimi hazırladım.

Yolun ilk kısmını İzmir-Urlaya kadar olan kısmını ücretli yoldan tamamlıyorumm

Ardından asıl gideceğim yere sapıyorum...
zzzohUX.jpg

sJB7pGV.jpg

yolları çok güzelk buranın tek geliş tek gidiş ama yeni asfalt ve baya geniş :)

kJIoi9w.png

T6UuwY5.png

etwn0Y3.png

3jcmfQX.png

ve geliyorum kap kuracağım yere

UF96GJD.jpg

8D4VoKT.jpg

Geceyi burada geçireceğim çadır mı kursam yoksa oturup güneşin batışını mi izlesem bilemiyorum :)

fm2euCV.jpg

H03GbtR.jpg

zNXX4Ue.jpg

Evet bitti evimiz bakalım deniz ve dalga sesleri arasında nasıl uyuyacağız

Akşam 19 da çadırımı kurup otelin restoran kısmına geçip arkadaşlarla muhbbet sohbet ediyoruz 23 de geri çadırıma geliyorum

sabaha kadar çok güzel uyuyorum...

sabah kalktığımda gördüğüm manzara çok hoşuma gidiyor...

tIzG5oO.jpg

Ru4HhQV.jpg

Buraya gelmekteki amacım scuba diving yapmaktı.

sabah hafif bi kalvaltının ardından ilk dalış için hazırlanmaya başlıyorum.

0XHxotL.jpg

hFSknAM.jpg

CK96ycL.jpg

N9VgaE5.jpg

Suya girdikten sonra hoca ile hatırlatma konuşması yapıyoruz. Normalde 2 yıldız dalgıçım ama bir yılı aşkın süredir dalmadığım için hatırlatma dalışı yapmamı uygun görüyor hocalar.
,
,
otUj2h0.jpg

jpDrrnO.jpg

Q3ncw0d.jpg

NcEUC5d.jpg

xICpYYi.jpg

I8MqMIJ.jpg

0gqFvmT.jpg

EWcBF2H.jpg

ySnYtUn.jpg

y2WpN4K.jpg

CrEo3rh.jpg

27NBSxx.jpg

MjcdFml.jpg

0PuQisV.jpg

böyle bir günün ardından akaşm saat 18 civarında geri dönüş yoluna geçiyorum ve direk eve geliyorum

su altında yaşadığım olaylardan birde video yaptım izlemek isteyenler buyursun :)

Gezmekten çeknmeyin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun. güzel.

Çok beğeniyorum böyle kamp-etkinlik aktivitelerini fotoğraflar süper elinize sağlık. Su altı görüntüleri bir harika :)

İmrendim... Helal olsun... Ankara'dayım burda da yağmurdan yeni göletler, yaşam alanları oluştu :) biraz daha zaman geçsin göletlerden birine atarız çadırımızı...

O bu değilde bu fotoğraflardan sonra benim bi su geçirmez action cam almam farz oldu :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
01,01,2013 mü ? Neyse :) gayet iyi etmişsin bizim içinde iyi oldu ;)

Devamı nı bekliyoruz hocam

Aslindagezmeyi seviyorum ama yola cikmak ger gercekten bi azim işi :)

Nice arkadaslarim var makinalar hep garajda yatiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

İmrendim... Helal olsun... Ankara'dayım burda da yağmurdan yeni göletler, yaşam alanları oluştu :) biraz daha zaman geçsin göletlerden birine atarız çadırımızı...

Hahaha :cherry:

Tam bir sene oldu kamp yapmayali ehliyet arefesindeyim ramazandan sonra Allah kismet ederse aksi on kamerami alip kacacagim bende bir yerlere.

Motosikleti
Tvs Jupi
Çok güzel olmuş, kamp işi de güzel, şuraya kurulayım diyorsun hop ev hazır :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar