Arama sonuçlarınız

1. R

kawasaki vn800 soğuk havada çalışmama sorunu

merhabalar. yakın zamanda tamirden çıkan motorumda böyle bir sorun var. önceden jikle kullanmazdım şu an hafif serin havada dahi çalıştıramıyorum. motor iyice ısınmadan gaz verdiğimde stop ediyor. etmese bile gaz yemiyor. sarsıntı, patlama oluyor ve tık sesi duyuyorum. ısınınca bitiyor sorun...
  2. R

nedir bunlar?

merhaba canlar. görseldeki parçaların ne olduğunu ve yenilerini nasıl bulabileceğimi bilen var mı içinizde? yardımcı olursanız sevinirim https://imageshack.com/i/pl3DusXHj https://imageshack.com/i/ponKjG5xj
  3. R

fi hata kodları

merhabalar. fi ışığı yakıp stop ediyor motorum bu ara. ısınınca yapıyor. hata kodunu kontrol ettim. 1.2.2 yanıp sönüyor. başında ve sonunda 10 kez yanıp sönüyor zaten o her motorda aynı sanırım. bu kod hakkında fikri olan var mı?
  4. R

3 sorum var canlar

birincisi gaza basmadığımda stop ediyordu motor. güçsüzdü egzoz sesi düşmüştü ne zamandır. selenin altında bir yere şiş soktu bir usta sanırım hava ayarı rölanti ayarı gibi birşey yaptı çevirerek. biraz daha iyi şu an ancak o zamandan beri bir sorun yaşıyorum. bundan mıdır bilemiyorum. ben gazı...
  5. R

cb125f koruma takozu

cb 125r olacak yanlış açmışım.canlar bir fikir verin bilenler el atsın. motor yeni malum. sahibi arkadaş zorlanıyormuş motora özel takoz bulunmuyormuş. ne yapabiliriz üniversal vs çözüm olur mu?
  6. R

Motorumu satıp traktör aldım.

Sıradışı başlığın altına olanı yazayım. Didimdeyim bakım için ustaya bıraktım motoru. Rks cruiser 250. Severek kullandığım üzerine titrediğim bir arkadaş kendisi. Görüntüsüne f/p üstnlüğüne hayranım. Ailem gibi gördüğüm zincirini dahi 500 km de bir silip temizleyip motul zincir yağıyla...
  7. R

Bir yamaha niken videosu izlerken düşündürttükleri

Aklıma gelenleri karaladım yorum olarak. Sizlerle de paylaşmak istedim: Öne bir teker daha eklersiniz givenlik yol tutuş viraj kabiliyeti viraj hızı... kamyonla avantaj elbette sağlarsınız da... yahu arkaya da bir teker daha eklersiniz 2 tekerin her türlü eksisi biter. 3 tekerin artıları da...
  8. R

sinirimden patlamak üzereyim. olaya bakar mısınız.

ne desem ne söylesem başa bela.. ne yazsam gg. nasıl bir ülkede nasıl bir yönetim mantığıyla yaşıyoruz canlar. gerçi bilenleriniz benden önce ve benden iyi biliyordur ya. ben bugün yaşayarak öğrendim. bakınız duruma. bir arkadaşım bugğn ruhsatımı aldı rastgele kurcaladı. senin muayenen geçmiş...
  9. R

bu delik... ne deliği? :)))

bir süredir baskı balatası bitti diye düşünüyordum motorumun. sonra dün farkettim ki solda zincir tarafında şöyle bir delik var. vidalı bir kapak düşmüş. oradan hava alıyor motor. içeri çekiyor havayı. ya da üflüyor. performans düşüren buymuş. tıkadım bezle öylesine motora can geldi. debriyaj...
  10. R

kış kullanımı için motor tavsiyesi

merhabalar. deneyim sahibi usta motorcuların fikrine ihtiyacım var. 40 yaşında arabadan kurtulup motora ve atv ye atladım. rks 250 cruiser kullanıyorum. yeni motorcuyum acemiyim yani. 180 boyunda 100 kilo bi adamım chopper tarzı tam benlik aslında ama kışın da kullanmayı düşünüyorum şehir içi...

Yeni mesajlar