Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar. fi ışığı yakıp stop ediyor motorum bu ara. ısınınca yapıyor. hata kodunu kontrol ettim. 1.2.2 yanıp sönüyor. başında ve sonunda 10 kez yanıp sönüyor zaten o her motorda aynı sanırım. bu kod hakkında fikri olan var mı?
teşekkür ederim.rks cruiser 250. 17 bin km de. 2016 model. bir süredir gücü azalmış gibiydi. egzos sesi düşmüştü. rölanti sorunu var gibi hissediyordum. bir usta manifoldun gaz kelebeğinin o civardan bir yerden yükseltti biraz. hava girişini arttırdı. bağlantılı mı bilemiyorum bir süre sonra yüksek devirde çalışmaya boştayken gaz veriyor gibi bağırmaya başladı. sonrasında da fi ışığı yanmaya ve stop etmeye başladı. dediğim gibi bu soğukken olmuyor. ısınınca başlıyor. maalesef yetkili servislerde cihaz yok bursada. gerçi istanbulda da yok. bulamadım. bu kodu bulabildim. 1/2/2. sibop ayatı yapıldı. aküden olabilir dendi aküden çıkmadı.başka bir servise verdim enjektör gaz kelebeği gibi çözümü pahalı sorunlar olabileceğinden bahsetti. umarım büyük çıkmaz