Arama sonuçlarınız

1. Ö

Motor sürerken göz yaşarması

50 CC değil usta
  2. Ö

tozlu madeni yağ güvenilir mi?

Motul 5100 almıştım Trendyol üzerinden bu sıkıntı yaşamadım orjinal mı bilmiyorum ama😄
  3. Ö

Kaskım çokta iyi bi marka değil 2 bin TL ye almıştım
  4. Ö

Selam dostlar motorsiklet sürerken 85-90 ı geçtiğim gibi aşırı gözlerim.sulanıyor her bindiğimde olmuyor da asıl da akşam sürdüğümde çok başıma geliyor hatta bazen yolu zor görüyorum göz bozukluğum var gözlük kullanıyorum acaba bu göz yaşarmasının göz bozukluğu ile bi alakası var mıdır herkeste...
  5. Ö

DRİFTL BAKIM

Yaşadığım yerde tek mondial servisi var 1950 km'de aradım 2000 bakımını yaptırmak için dedi 2500 da getir diye motor 2400 e geldi yarın götüreceğim sıramı aldım ama motor 110 gören motor düz yolda yine aynı hızları gördü ama tumsekte yokuşta çekişi çok düştü vites kedi değişik atmaya başladı bu...
  6. Ö

DRİFTL AŞIRI ÇOK YAKMAYA BAŞLADI

Açabilecek derken komple sökmek anlamında mı oyleyse sevise götürüm yani kendim yapmam o kadar 1749649228 Rodaj biteli çok oldu abi de kesici yapmadan kullanılıyorum çok oldu derken 1000 de bıraktım 1700de fulledim ben depoyu şimdi2000 de
  7. Ö

275 km gitti 1749495957 Yok rodajda çok dikkat ettim 6 bini geçmedi bile neredeyse 1749495999 275 km gidiyor abi full depo
  8. Ö

Driftl benzin fazla yakıyor

Tamam hesaplamasını yapamadım abi onu soruyorum
  9. Ö

Driftl benzin fazla yakıyor

Haftada 7 gün pazar günleri çok aktif kullanmama rağmen haftalık 200 TL benzin harcayan motorum artık pazar günü hiç binmememe rağmen günlük 50 lirayı gecik yakıyor öncekine göre az kullanmama rağmen önce 1 hafta idare eden benzin şimdi en fazla 4 gün gidiyor servis dedi trip km sini sıfırla ne...
  10. Ö

Valla bı bakayım abi de bittiğini falan anlamanın bı yolu var mı yoksa servise götüreyim mı direkt
  11. Ö

30 km'de 100 km'lik benzin harcıyor 1746863327 Abi depo kapağı bozuk kilidi de kilit yerini sola doru kaktırdım şuan bu sıkıntısı yok herhalde benim dediğinden değildir senin dediğin nerede oluyor conta
  12. Ö

Çok doğru abi hemen deneyeceğim
  13. Ö

Söküp bi bakayım abi
  14. Ö

1600 kmdeki mondial driftl motorum 2-3 gündür az binmeme rağmen çok yakmaya başladı 1 litre benzini (48-50 TL) bir günde yakıyor önceki zamanlarda daha sık kullanıyordum şimdi daha az kullanıyorum gezmeden evden işe git mek için sizce bi sorun var mıdır 200 TL'lik benzin önceden 1 hafta...
  15. Ö

Plakalık sız plaka takmak

Vida atmayayımda silikon kesin tutar değilmi demek istediğim yağmurda falan salmasin yolda giderken
  16. Ö

Orijinal yağ

Brawa https://brava.com.tr/brava-extreme-6000-4t-15w50 Putoline https://app.hb.biz/X5I8lgaBZ89u 1746313782 Attığım putoline yağda artı grubdan ithalat edildiği yazıyor ama tam kesin bilgiye sahip değilim ama brawada koyabilirsin helede yağ katkısıyla kullanırsan dahada iyi olur
  17. Ö

Orijinal yağ

Putoline de kullanılabilirsin yada brawa linklerini atayım hemen
  18. Ö

Plakalık sız plaka takmak

Plakalık olmadan plaka takmak istiyorum motor driftl ne yapmam gerek plakanjn arkadina saç mı kaynattirayım
  19. Ö

2025 Model Drift L Sıfır Alınır Mı

Bence. Sıfır alınmamalı kendimdede var ordan biliyorum ikinci al alsaydım keşke diyorum
  20. Ö

DRİFTL YE YAZILIM

Tamam abi iyi hoşta ben motorum için yapabilir miyim diye sizden bilgi almak istiyorum kendim bu bilgiye sahip olmadığım için sen küfür ederek cevap veriyorsun bana 1745054396 Yapan var abi de herkes yaptırma diyor iyi mi kötü mü bilmiyorum bende ama yapıyorlar...

Yeni mesajlar