Orijinal yağ

Merhaba arkadaşlar,
Srk 400 rr motorum rodaj dan sonra ilk bakıma girecek, normalde 15w50 putoline ntech pro kullanacaktım fakat bulamadım. Motul 15w50 7100 yağı tavsiye ettiler. Almadan önce size sormak istedim. Sizce hangi yağı almalıyım ve nerden almalıyım. Internetten alabileceğim sağlam bi site varmıdır?(Rodajda yine yağı bulamadığım için putoline 10w50 yağ koydurdum.)

Motosikleti
Ns200 15"
Putoline distribitörü olarak Artı Grup gözüküyor, web satışı varsa veya yakınsanız temin edebilirsiniz. Orijinal ve sertifikalar tuttuğu sürece her yağ aynı işi yapacaktır, bütçenize ve orijinalliğinden emin olduğunuz yağı kullanmanız en doğru tercih olacaktır.

Putoline distribitörü olarak Artı Grup gözüküyor, web satışı varsa veya yakınsanız temin edebilirsiniz. Orijinal ve sertifikalar tuttuğu sürece her yağ aynı işi yapacaktır, bütçenize ve orijinalliğinden emin olduğunuz yağı kullanmanız en doğru tercih olacaktır.
Baktım ama web satışı yok, yine de yarın ararım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı yağlarının yorumunda sahte diye geri bildirim yazmışlar dostum

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Merhaba arkadaşlar,
Srk 400 rr motorum rodaj dan sonra ilk bakıma girecek, normalde 15w50 putoline ntech pro kullanacaktım fakat bulamadım. Motul 15w50 7100 yağı tavsiye ettiler. Almadan önce size sormak istedim. Sizce hangi yağı almalıyım ve nerden almalıyım. Internetten alabileceğim sağlam bi site varmıdır?(Rodajda yine yağı bulamadığım için putoline 10w50 yağ koydurdum.)
Putoline de kullanılabilirsin yada brawa linklerini atayım hemen

Brawa https://brava.com.tr/brava-extreme-6000-4t-15w50

Putoline https://app.hb.biz/X5I8lgaBZ89u

Attığım putoline yağda artı grubdan ithalat edildiği yazıyor ama tam kesin bilgiye sahip değilim ama brawada koyabilirsin helede yağ katkısıyla kullanırsan dahada iyi olur
Brava yağ önermem , Çap**'ın videosuna çıkan Drift L arkadaşımın ve yağı değiştirdikten 2-3 gün sonra üst kapak contası patlattı motosiklet.

Merhaba arkadaşlar,
5100 7100 15-50 Direkt motul'ün sitesinden 7100'ün litresi 500TL. 5100'ün 427TL 4litre alınca 427TL

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Merhabalar,

Birilerinden tavsiye almadan önce motorunuzun el kitapcigina bir göz atsaydiniz sadece 15-50 yaga mahkum olmadiginizi görürdünüz. Rodajda kullandiginiz 10-50 yag üreticinin önerdigi yaglardan bu nedenle rodaj yaginizda pahali olmasi disinda sorun yok.

Motorunuz bulundugunuz iklime göre pekcok degisik yag secenegini kullanabiliyor. Üretici 15-50 yi her türlü kosulda kullanilabildigi icin öneriyor ancak ülkemiz iklim kosullarina göre motorunuz rahatlikla 20w-50 yagda kullanabilir. (Eger -20C de motora binmek gibi bir fantaziniz yok ise tabiki :cool:)

Belki vermemislerdir diye motorunuzun el kitapciginin linkini asagiya birakiyorum. Yag ile ilgili bilgiler 15. sayfada.

SRK 400 RR Kullanim ve Bakim El Kitabi

Merhabalar,

Birilerinden tavsiye almadan önce motorunuzun el kitapcigina bir göz atsaydiniz sadece 15-50 yaga mahkum olmadiginizi görürdünüz. Rodajda kullandiginiz 10-50 yag üreticinin önerdigi yaglardan bu nedenle rodaj yaginizda pahali olmasi disinda sorun yok.

Motorunuz bulundugunuz iklime göre pekcok degisik yag secenegini kullanabiliyor. Üretici 15-50 yi her türlü kosulda kullanilabildigi icin öneriyor ancak ülkemiz iklim kosullarina göre motorunuz rahatlikla 20w-50 yagda kullanabilir. (Eger -20C de motora binmek gibi bir fantaziniz yok ise tabiki :cool:)

Belki vermemislerdir diye motorunuzun el kitapciginin linkini asagiya birakiyorum. Yag ile ilgili bilgiler 15. sayfada.

SRK 400 RR Kullanim ve Bakim El Kitabi
Merhaba,
Motorumun el kitapçığında tavsiye edilen yağ 15w50 olduğu için bu yağı kullanmak istiyorum zaten. Birkaç kez okudum merak etmeyin :) Mahkum değilim aslında bende farkındayım ama tavsiye edilen yağı kullanmak istiyorum açıkçası. 20w50 yağ konusunda tavsiyenizi göz ardı etmeyeceğim. Yine de kitapçık için çok teşekkür ederim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,
Marka neyi uygun görüyorsa o. Tür(sentetik, yarı sentetik, mineral...vs) ve numara önemli. Marka önemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar