Arama sonuçlarınız

1. B

YARDIMM

Öncelikle Selamun Aleyküm abilerim motora bayadır çok hevesim var A1 ehliyetede 1 seneye yakın bi süre var ama bu dönemlerde motor almaya yeltendim motorumu alıp kaskımı montumu giyem çok caddeye çıkmıyacağım zaten plakam ruhsatımda olacak Allah korusun polis durdursa çok caz yaparmı direk...
  2. B

Başlangıç

Selamun Aleyküm abilerim genç motoru için daha kolay olması için başlangıç motoru olarak cg tarzımı yoksa cup tarzı bişeylermi?
  3. B

Motor ne zaman alınır

Arkadaşlar motor bu dönemlerdemi tam kışın ortasındamı veya bahara doğrumu alınmalıdır fiyat bakımından hangisi daha akıllıca olur? Bide sezon ne zaman kapanıyor hani motor fiyatları felan düşüyormuş ya o ne zaman olacak?
  4. B

Çok kararsızım

Arkadaşlar lütfen yardım edin çok kararsızım şu 3 motor arasında hangisine daha iyi modifiye olur ve performans bakımından hangisi beni üzmez lütfen yardım edin :sunny: Kanuni Breton S 125 Mondial Masti X 100 Mondial Superboy 100
  5. B

Lütfen bi fikir verin abi

Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim ben ta 7-8 ay önce motor alcam demiştim babam çok karşı çıktı sonra babama köye yardıma gittim yaz tatilini felan köydeydim sulama-biçme felan çok yardım ettim sonra kendisi dedi işlerimiz bitsin sana motor alıcam söz diye deli gibi sevindim hatta bikeresinde...
  6. B

KANUNİ

Kanuni Breton S100 hakkında ne düşünüyorsunuz alınmalımıdır?
  7. B

Acil yardım

Arkadaşlar 3 motor var ve aklım çok karışık bide size sorayım dedim 1.Kanuni Breton 125- 1500 TL 2.Mondial Superboy 100- 1500 TL Mondial Masti X 100- 1600 Bunların arasında çok kaldım lütfen yardım edin artıları eksileri veya başka motor öneriniz varsa 100-125 cc önerirmisiniz lütfen :santa::sunny:
  8. B

İLK HEYECAN :)

Öncelikle Selamun Aleyküm herkese İyi akşamlar arkadaşlar 1 aya kadar kendi motorumu alıcağım fakat bugün bi abimin 150cc motoruna bindiğimde çok fena bi heyecan oluşuyor nedense ilk denemede istop ettirdim sanki tam giderken düşecek gibi bi his bunu nasıl yenebilirim önceden 2 motor sürdüm bu...
  9. B

Zorunlu Trafik Sigortası

Ben motor alıcam ve bunu babamın üzerine alıcaz ama bazıları annenin üzerine al annelere az çıkıyor diyo bazılarıda babanınkine al üzerinde araba varsa hemde yaştan ucuz çıkar diyolar bunun doğrusu nedir? Bu arada motor mondial masti x 100 Birde en ucuz sigortayı neresi yapıyor? Yer Eskişehir...
  10. B

YENİYİM DE YARDIM EDER MİSİNİZ?

Arkadaşlar başlangıç ve genç motoru olarak hangisini önerirsiniz 100cc olarak aklımda Mondial Superboy100 ve Mondial Snappyx 100 var sizinde önerilerinizi alabilirmiyim?

Yeni mesajlar