İLK HEYECAN :)

Öncelikle Selamun Aleyküm herkese İyi akşamlar arkadaşlar 1 aya kadar kendi motorumu alıcağım fakat bugün bi abimin 150cc motoruna bindiğimde çok fena bi heyecan oluşuyor nedense ilk denemede istop ettirdim sanki tam giderken düşecek gibi bi his bunu nasıl yenebilirim önceden 2 motor sürdüm bu korku nasıl gider veya nasıl deneyim kazanabilirim lütfen yardım edin kendi motorumu aldığımdada böyle olucam diye korkuyorum:pale:

Farklı motosikletlere İlk bindiğinde bu hissi yaşarsın acaba sürebilecekmiyim, düşürmiyeyim, stop ettirip karizma çizdirmiyeyim bu duyguya sahip olmayıp kendine aşırı güvendiğinde sıkıntı olur kaza yapmak gibi kendi motorunu alıp bir müddet kullandığında alışırsın

Elin motorunda hep aynı şey olur ya :) Merak etme kendi motorunu aldığında o hissiyat olmaz :) Emanet motorun üzerine oturmakla kendi motorunun üzerine oturmak arasındaki fark bu hissettiğin şey :)

Ben mi yanlış anladım yoksa sizler mi çözemedim ben anladığım kadarıyla cevap vereyim acemiyken motor üzerine bindiğinizde ilk zamanlar motorun gitmesiyle devirini almasıyla vücudunuzun reaksiyonları ve zamanlama tutmayabilir ama zamanla bu oturur ve alışırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar