Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok kararsızım şu 3 motor arasında hangisine daha iyi modifiye olur ve performans bakımından hangisi beni üzmez lütfen yardım edin :sunny:
2017 kesinleşmemiş , ancak kesin üretilecek gibi sezinleyip okudugum yeni modeller ve aylarca ağzından salya köpük akıtarak kudurmuscasina beklemek mi ?
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok kararsızım şu 3 motor arasında hangisine daha iyi modifiye olur ve performans bakımından hangisi beni üzmez lütfen yardım edin :sunny:
BU NEDİR YA!YORUM YAPAN VE YAPACAK OLAN TÜM ARKADAŞLARA SESLENİYORUM BU ADAMIN AÇTIĞI KONULARA BİR BAKIN LÜTFEN CANI SIKILDIKÇA AYNI KONUYU AÇIP AÇIP DURUYOR.AL ŞUNLARDAN BİRİNİ SENDE KURTUL BİZDE!!!!GİT BALIKESİRE Mİ BURSAYA MI NEREYE GİDİYORSAN AL MOTORU.ZATEN 2.EL ALACAKSIN MUHTEMELENDE ALACAĞIN ADAMDA SENİN GİBİ MODİFİYEYDİ MOTORLA OYNAMAYDI TEKER,YANLAMA ZART ZURT YAPMIŞTIR.ELİNDE PATLAMA İHTİMALİ YÜKSEK ALDIN MI YAVRUCUM CEVABINI