Çok kararsızım

Arkadaşlar lütfen yardım edin çok kararsızım şu 3 motor arasında hangisine daha iyi modifiye olur ve performans bakımından hangisi beni üzmez lütfen yardım edin :sunny:

Kanuni Breton S 125

Mondial Masti X 100

Mondial Superboy 100

Al benden de o'kadar...

Sıfır 2015 iptidai'mi ?

2017 kesinleşmemiş , ancak kesin üretilecek gibi sezinleyip okudugum yeni modeller ve aylarca ağzından salya köpük akıtarak kudurmuscasina beklemek mi ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin çok kararsızım şu 3 motor arasında hangisine daha iyi modifiye olur ve performans bakımından hangisi beni üzmez lütfen yardım edin :sunny:

Kanuni Breton S 125

Mondial Masti X 100

Mondial Superboy 100

hocam ben modifiye olayında takıldım kaldım. Bunlara nasıl bir sey yapmayı planlıyorsun ? :)

Bence Mondial Masti'den yana kullan bakarsan üzmez kolay kolay

BU NEDİR YA!YORUM YAPAN VE YAPACAK OLAN TÜM ARKADAŞLARA SESLENİYORUM BU ADAMIN AÇTIĞI KONULARA BİR BAKIN LÜTFEN CANI SIKILDIKÇA AYNI KONUYU AÇIP AÇIP DURUYOR.AL ŞUNLARDAN BİRİNİ SENDE KURTUL BİZDE!!!!GİT BALIKESİRE Mİ BURSAYA MI NEREYE GİDİYORSAN AL MOTORU.ZATEN 2.EL ALACAKSIN MUHTEMELENDE ALACAĞIN ADAMDA SENİN GİBİ MODİFİYEYDİ MOTORLA OYNAMAYDI TEKER,YANLAMA ZART ZURT YAPMIŞTIR.ELİNDE PATLAMA İHTİMALİ YÜKSEK ALDIN MI YAVRUCUM CEVABINI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar